kızlar nur hanım medikalparka geçmiş bilginiz olsun
bugün transferin 7. künü kanama ya benzer bişeler oldu aradım kendisi söyledi
ensucum çok geçmiş olsun cnm Rabbim inşallah yine nasip eder.sana da bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah.sen yine memorialde mi yaptıracaksın.ben de nur hanımla görüştüm ama ayrılmış ordan.ne yapsam bilemedim.zaten şuan hormonlar iyi değil beklemedeyim..oranın laboratuvarı ne yazıkki iyi değil cnm.. tüp bebek sistemide oturmuş değil o yüzden nur hn gibi iyi doktorları bünyelerine alıyorlarki sistem otursun...
ensucum çok geçmiş olsun cnm Rabbim inşallah yine nasip eder.sana da bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah.sen yine memorialde mi yaptıracaksın.ben de nur hanımla görüştüm ama ayrılmış ordan.ne yapsam bilemedim.zaten şuan hormonlar iyi değil beklemedeyim..
Bende suan onu kullaniyorum ama kist yapiyor o ilac bende.sogan kuru beraberinde yapiyorumen son 30 çıktı şuan cyloprognova kullanıyorum.nur hanım önerdi.fakat o da hastaneden ayrılmış.
arkadaşlar benim şişli memorialda 2 kasımda transferim gerçekleşti.2 tane embriyo yerleştirildi.dünden beri zaman zaman göbeğimin alt taraflarında batmalar ve bel ağrım var.birde bugün karnımda müthiş bir gerilme hissi yaşıyorum...transfer olan arkadaşlar sizlerde de varmı benzer durumlar
sagol cnm ne yazikki bazi seyler elimizde degil..amin cnm hep beraberce.
nur hanimla persembe gunu hastaneye gidip son kez gorustum sagolsun istedigin zaman ara dedi nasil bir yol izleyecegimi anlatti iyi ayrildik ve gitmesine uzuldum cunku 2,5 aydir haftada iki uc defa riskli gebelik takibine cagirdi cok cok ilgilendi ve hic muayene parasi odetmedi cok insaniyetli biri melek gibi...
ben artik cok yiprandim cnm hastane hastane dolasmak istemiyorum cunku hicbiryer memorial kadar profesyonel degil.. burada Semra hanimdan dolayi sonuna kadar gidecegim.. insallah sende bebisine bundan sonraki ilk tedavinde kavusursun cnm.
Ensucugum cok uzuldum canim. Rabbim cok aratmadan sana tekrar nasip etsin insallah. Duamdasin her zamansagol cnm ne yazikki bazi seyler elimizde degil..amin cnm hep beraberce.
nur hanimla persembe gunu hastaneye gidip son kez gorustum sagolsun istedigin zaman ara dedi nasil bir yol izleyecegimi anlatti iyi ayrildik ve gitmesine uzuldum cunku 2,5 aydir haftada iki uc defa riskli gebelik takibine cagirdi cok cok ilgilendi ve hic muayene parasi odetmedi cok insaniyetli biri melek gibi...
ben artik cok yiprandim cnm hastane hastane dolasmak istemiyorum cunku hicbiryer memorial kadar profesyonel degil.. burada Semra hanimdan dolayi sonuna kadar gidecegim.. insallah sende bebisine bundan sonraki ilk tedavinde kavusursun cnm.
Kızlar iyi akşamlar..merkezden yeni geldim..rabbime şükürler olsun kesemizi ve kalp atımını gördük..daha önceki düşüklerden dolayı riskli grupdaymışım..iki hafta sonra tekrar bakalım dedi..kötü tecrübelerden dolayı çok korkuyoruz..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum...Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ensu merhaba..hematolog bulamadım..ben bu forumdan okuyarak anti factörxa diye bir test varmış..onu yaptırdım..normal olması gerekenden düşük bir değer çıktı..yani 0.4 clexane yetmiyor gibi çıktı..aylin hanıma sorduk..0.4 yeter dedi..cerrahpaşadan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum..kafam karıştı yani...Allahım korusun...rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinayrı bir hematoloğa gidiyormusun cnm, bu kan sulandırıcıların ünitelerini sende kim ayarlıyor.. pıhtı sorunu olanlarda 15 günde bir aptt kanı verip ona göre bunun takibini yapacak bir hametolog bulup aptt sonucuna göre hematoloğun iğne ünitesini 15 günde bir ayarlaması gerekliymiş.. ama bunun aylarca takibini yapacak birini bulmak zor..
olumsuz düşünme cnm allahın izniyle kucağına alacaksın.
Ensu merhaba..hematolog bulamadım..ben bu forumdan okuyarak anti factörxa diye bir test varmış..onu yaptırdım..normal olması gerekenden düşük bir değer çıktı..yani 0.4 clexane yetmiyor gibi çıktı..aylin hanıma sorduk..0.4 yeter dedi..cerrahpaşadan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum..kafam karıştı yani...Allahım korusun...rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallah cnm Allah büyük hepimizin yüzü gülsün inşallah....ben de nur hanımla görüşmüştüm çok iyi biri kafam rahattı.ama şimdi orda hangi doktora görünmek lazım bilemiyorum.diğerleri hakkında pek bir bilgim yok.semra hanım gayet başarılı ama onun daç ok sık toplantı vs ildışı çıkıyor dediler.sonuçta iyi br hastane bunu bilmek de içimi rahatlatyor.istanbulda olmayınca böyle araştırmak zor oluyor.zaten görüşmeye de iki ara bi derede geldik.sağolsun nur hanım çok iyi davrandı.benim şuan fsh yüksek o yüzden beklemedeyim.sen hangi doktoru düşünüyosun??sagol cnm ne yazikki bazi seyler elimizde degil..amin cnm hep beraberce.
ben ilk defa kullanıyorum.kist yapar mı bilemiycem cnm. sen ne zamandır kullanıyosun bu ilacı? başka bir şey önerdiler mi sana fsh düşürmek için?Bende suan onu kullaniyorum ama kist yapiyor o ilac bende.sogan kuru beraberinde yapiyorum
amin cnm inşallah.rabbim meşeğini korusun inşallah.ahh kese kalp atımı falan dedin ya nasıl gözlerim doluyo anlatamam.rabbim bizlere de nasip etsin o güzel duyguları yaşamayı inşallah.kucağına da aldığını görmek nasip olur inşallah..Kızlar iyi akşamlar..merkezden yeni geldim..rabbime şükürler olsun kesemizi ve kalp atımını gördük..daha önceki düşüklerden dolayı riskli grupdaymışım..iki hafta sonra tekrar bakalım dedi..kötü tecrübelerden dolayı çok korkuyoruz..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum...Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
cnm bende aralik yada ocakta tedavi olacagim o yuzden aynen beklemedeyim.. ara vermeliymisim ne yazikki..karar vermedim semra hn var, zaten sistemde oturmus o yuzden cok onemsemiyorum gecen tedavimde uc ayri doktor bakmisti.. belki hande hanimi secebilirim ama nedeni yok..inşallah cnm Allah büyük hepimizin yüzü gülsün inşallah....ben de nur hanımla görüşmüştüm çok iyi biri kafam rahattı.ama şimdi orda hangi doktora görünmek lazım bilemiyorum.diğerleri hakkında pek bir bilgim yok.semra hanım gayet başarılı ama onun daç ok sık toplantı vs ildışı çıkıyor dediler.sonuçta iyi br hastane bunu bilmek de içimi rahatlatyor.istanbulda olmayınca böyle araştırmak zor oluyor.zaten görüşmeye de iki ara bi derede geldik.sağolsun nur hanım çok iyi davrandı.benim şuan fsh yüksek o yüzden beklemedeyim.sen hangi doktoru düşünüyosun??