Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yönetemi hala deneyemedim yumurtlama günüm geçti diye ama of ya ilişkiden sonra sperm cıkıyor neden akıyor anlamdm

Fazlası her zaman çıkarmış, doktorum öyle söylemişti. İşine yarayacak kadar kalıyormuş içeride. Bir de ilişki sırasında ve sonrasında kendimizi kasmamakta önemli.

Boşalma yaşandıktan sonra ayaklarını havaya diksen ya da yan yatış pozisyonuna geçsen sanırım akma en aza inecektir.

Aslnda işk girişte kasıtorum ama sonrasında salıyorum kendimi eşim cıkar cıkma soruyorum aktı diyor aslnda 1tane sperm bile yeterli ama işte sperm azlığı var bde yetmiyor galibasiz denedinzmi bu yönetimi

Bence böyle saçma şeyler yapmayın. Hijyenik değil. Rahmin enfeksiyonu kaparsınız Allah korusun bir sorununuz yokken büyük bir sorununuz olmuş olur.

Aslnda işk girişte kasıtorum ama sonrasında salıyorum kendimi eşim cıkar cıkma soruyorum aktı diyor aslnda 1tane sperm bile yeterli ama işte sperm azlığı var bde yetmiyor galibasiz denedinzmi bu yönetimi
benim doktorum dun tavsiye etti hatta bana bir düzüne siringa verdi ignesiz olanlarindan tavsiye etmesinin sebebine gelince ovulasyon zamanlari cok agrili yasiyor olmam iliskiye girmemem bu sekilde degerlendir dedi. daha once buaralarda duymustum ama doktorumun tavsiye etmesiyle artik gönül rahatlığıyla yapabilirim.tr de yasamiyorum, bunu hangi doktor tavsiye etti derseniz isvicrenindoktoru.
sıringanizi yikayip kullanmayin her seferin de yeni acin.

arkadaşlar adetime iki üç gün kala kahverengi lekelenmelerim başladı. dün gece test yaptım iki çizgi çktı.. emin olamadım teste güvenemedim bir kac saat sonra yeniden yaptım ikinci çizgi çıktı. biraz önce kan vermeye gittim. inşaallah pozitif çıkar. cok stresliyim.. pedimi doldurmayacak şekilde lekelenmeler var kahverengi renkte. idrar çıktığım zaman ara ara peçeteye kan geliyor ama çok koyu renkte değil.. korkuyorum sizce bu normal mi

hic hamile kalmayinca bilemiyorum ama, insallah guzel bir sonuc alirsin, kanda da. gozun aydin olsun.

2 yıllık evliyim ancak 5 6 aydır olması için ugrastık.. umarım beta hcg degerım yokselır.. cok korkuyorum lekelenmelerimden dolayı

2 yıllık evliyim ancak 5 6 aydır olması için ugrastık.. umarım beta hcg degerım yokselır.. cok korkuyorum lekelenmelerimden dolayı
doktora gitmedin mi ? sace kanmi verdin? eger gitmediysen git bence belki progestaran filan bisiler verir

Şırınganin bir özelliği yok dimi. Bildiğimiz eczanelerde satilanlardan ?

Bende bu yöntemle hamile kaldım ve şuan 2 yaşında dünya tatlısı bir kızım var 2. Yi düşünüyorum ve bu yöntemi denicem tekrar kızımda ilk denemede tutmuştu inşallah ikinci de öyle olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…