Bu yönetemi hala deneyemedim yumurtlama günüm geçti diye ama of ya ilişkiden sonra sperm cıkıyor neden akıyor anlamdm
benim doktorum dun tavsiye etti hatta bana bir düzüne siringa verdi ignesiz olanlarindan tavsiye etmesinin sebebine gelince ovulasyon zamanlari cok agrili yasiyor olmam iliskiye girmemem bu sekilde degerlendir dedi. daha once buaralarda duymustum ama doktorumun tavsiye etmesiyle artik gönül rahatlığıyla yapabilirim.tr de yasamiyorum, bunu hangi doktor tavsiye etti derseniz isvicrenindoktoru.Aslnda işk girişte kasıtorum ama sonrasında salıyorum kendimi eşim cıkar cıkma soruyorum aktı diyor aslnda 1tane sperm bile yeterli ama işte sperm azlığı var bde yetmiyor galibasiz denedinzmi bu yönetimi
Şırınga denemenizlemi hamile kaldınızBizde denicez bunu inşallah olur
Şırıngayla mı hamile kaldınızbu sabah hamile oldugumu ögrendim yarin ultrasonda gormeye gidecegim insallah darisi isteyen herkesin basina
hayır canımŞırınga denemenizlemi hamile kaldınız
arkadaşlar adetime iki üç gün kala kahverengi lekelenmelerim başladı. dün gece test yaptım iki çizgi çktı.. emin olamadım teste güvenemedim bir kac saat sonra yeniden yaptım ikinci çizgi çıktı. biraz önce kan vermeye gittim. inşaallah pozitif çıkar. cok stresliyim.. pedimi doldurmayacak şekilde lekelenmeler var kahverengi renkte. idrar çıktığım zaman ara ara peçeteye kan geliyor ama çok koyu renkte değil.. korkuyorum sizce bu normal mi
allah tamamina erdirsin tebrikler:)) sıringami denedin ?beta hcg 70 cıktı. cuma günü iki katına cıkması lazım dedı doktor.
nekadar zamandir bebek denemesi sonrasi hamile kaldin :)eveetikinci denemem di
doktora gitmedin mi ? sace kanmi verdin? eger gitmediysen git bence belki progestaran filan bisiler verir2 yıllık evliyim ancak 5 6 aydır olması için ugrastık.. umarım beta hcg degerım yokselır.. cok korkuyorum lekelenmelerimden dolayı
doktora gittim. degerın cok yüksek değil dedi.. lekelenmem olduğu için progestarn ve düşük önleyici iğne verdi. umarım b,irsey olmazdoktora gitmedin mi ? sace kanmi verdin? eger gitmediysen git bence belki progestaran filan bisiler verir
Spermlerin dış ortamda canlı kalma süresi var yanlış bilmiyorsam 5-10 dk kadar. Hızlı hareket etmek gerekiyorAslında iyi fikir ama herkes riskli diyor ve spermler ölüyor disarida diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?