Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok ilginc mis gercekten:)kac yillik evlisiniz nezmndir cocuk dusunuyorsunuz

5 yıl oldu evleneli ve evlendikten 15 gün sonra komşumun "yumurtalıkları tembelleştiriyor, korunma" demesi üzerine korunmayı bıraktım :) Sonuç 0 gebelik deneyimi :)

Ayrica o lekelenme yerlesmede olabilir bence.bat nezmn sizin

Şafak karanlık

Şaka bir yana ortalama periyodum 30 gün fakat ne yazık ki reglim düzensiz. Genelde rotarli geliyor hep tatil zamanları dışında. Takvime göre 13 Ekim ama gelecek mi bakalım

Siringayi dene derim.bu yontemle suan bicok kisi hamile.darisi basimiza insaAllah

Şuan çarşamba gününe kadar ilişki yasak. Gittiğimde yumoşlarımın durumunu sorup ona göre bunu denemeyi planlıyorum. İleri hareketlilik düşük olduğu için ilgimi çekmişti bu konu. Kimbilir belki faydası olur :)

Kanama ile ilgili de Çarşamba doktora danışıp tekrar kanda betahcg baktırmayı düşünüyorum. Kanamanın ilk başladığı zaman bakılmıştı o zaman yükseliyor mu bilmiyorum. Bir sormakta fayda var sanırım.

Amin! Allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah.

Şafak karanlık

Şaka bir yana ortalama periyodum 30 gün fakat ne yazık ki reglim düzensiz. Genelde rotarli geliyor hep tatil zamanları dışında. Takvime göre 13 Ekim ama gelecek mi bakalım
Kiz benimde 13 ekim bat:)siringaladim bu ay kendimi.duzenlidir benin adetler cok sukur 27-28gunde gelir.bakalim insaAllah bu ay gelmez(bebisten dolayi)

Ben Bu Yöntemler İkinciye Hamileyim, Yanlız Arkadaşlar Bizde Geç boşalma Haricinde Bir Problem Yoktu. İşin Sonunda Konuya Yazan Bir İki Arkadaş Bu Yöntemler Hamile Kaldıklarını Yazdılar. Ben Denedim Oldu. Sizde Deneyin İnşaALLAH Nasip böylesindedir. Yanlız Yaptıktan Sonra Bacaklarınızı On, On Beş Dakika Kadar Havada Duvara Dayayıp Bekleyin. Ben Nasıl Yaptıysam Onu Yazdım. ama Başka Bir Rahatsızlığınız Olabilir O Konuda da Kesin Olur Diyemem. Biz Denedik Olmadı Diye Vaz Geçmedik Günlerce Sabrettik Sonunda Oldu.

InsaAllah canim.Allah bagislasin yavrularini.bizimde esim varikoseldi ameliyat oldu degerler nasil bilmiyrm şuan.inşaAllah bende kavuşurum artk saglicakla bebeğime

Ne güzel benim eşiminde sperm sayısı düşük birde ilişkiden sonra dışarı cıkıyor spermler kasıyorum sanırım kendimibirde eşinizmi şırıngayla yaptı sizmi gönderdiniz sıvıyı hangisi daha rahat oluyor benim 3gün geçti yumurtlama gününü normal ilişkiye girmiştik acaba denesem tutarmı

Bİrde normal şırıngamı yoksa ince şırıngamı ayrıca çok derinemi soktunuz cok şey sordum kusura bakmayın çok bebek istiyoruz

Merhaba arkadaşlar. Bu şırıngaları nerden temin ediyorsunuz ya ? Eczaneden falan veriyorlar mı öyle.?

Yok kuzum kisa degil.isaret parmagi kdr.yeterli oluyor bence.hem kolay giriyor hemde sonuna kdr cektinmi iyi fiskiriyor.insulin siringasi ama bahsettigim digerleri nasildir bilmem
Siz bu şekildeki hamile kaldınız denicem ama yumurtlama günüm geçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…