Cok ilginc mis gercekten:)kac yillik evlisiniz nezmndir cocuk dusunuyorsunuz
Siringayi dene derim.bu yontemle suan bicok kisi hamile.darisi basimiza insaAllah5 yıl oldu evleneli ve evlendikten 15 gün sonra komşumun "yumurtalıkları tembelleştiriyor, korunma" demesi üzerine korunmayı bıraktım :) Sonuç 0 gebelik deneyimi :)
Ayrica o lekelenme yerlesmede olabilir bence.bat nezmn sizin
Siringayi dene derim.bu yontemle suan bicok kisi hamile.darisi basimiza insaAllah
Kiz benimde 13 ekim bat:)siringaladim bu ay kendimi.duzenlidir benin adetler cok sukur 27-28gunde gelir.bakalim insaAllah bu ay gelmez(bebisten dolayi)Şafak karanlık
Şaka bir yana ortalama periyodum 30 gün fakat ne yazık ki reglim düzensiz. Genelde rotarli geliyor hep tatil zamanları dışında. Takvime göre 13 Ekim ama gelecek mi bakalım
Kiz benimde 13 ekim bat:)siringaladim bu ay kendimi.duzenlidir benin adetler cok sukur 27-28gunde gelir.bakalim insaAllah bu ay gelmez(bebisten dolayi)
Kocamaaannn AMINNNNNNNNO halde inşallah aynı gün kavuşuruz bebişlerimize
InsaAllah canim.Allah bagislasin yavrularini.bizimde esim varikoseldi ameliyat oldu degerler nasil bilmiyrm şuan.inşaAllah bende kavuşurum artk saglicakla bebeğimeBen Bu Yöntemler İkinciye Hamileyim, Yanlız Arkadaşlar Bizde Geç boşalma Haricinde Bir Problem Yoktu. İşin Sonunda Konuya Yazan Bir İki Arkadaş Bu Yöntemler Hamile Kaldıklarını Yazdılar. Ben Denedim Oldu. Sizde Deneyin İnşaALLAH Nasip böylesindedir. Yanlız Yaptıktan Sonra Bacaklarınızı On, On Beş Dakika Kadar Havada Duvara Dayayıp Bekleyin. Ben Nasıl Yaptıysam Onu Yazdım. ama Başka Bir Rahatsızlığınız Olabilir O Konuda da Kesin Olur Diyemem. Biz Denedik Olmadı Diye Vaz Geçmedik Günlerce Sabrettik Sonunda Oldu.
Ne güzel benim eşiminde sperm sayısı düşük birde ilişkiden sonra dışarı cıkıyor spermler kasıyorum sanırım kendimiBen Bu Yöntemler İkinciye Hamileyim, Yanlız Arkadaşlar Bizde Geç boşalma Haricinde Bir Problem Yoktu. İşin Sonunda Konuya Yazan Bir İki Arkadaş Bu Yöntemler Hamile Kaldıklarını Yazdılar. Ben Denedim Oldu. Sizde Deneyin İnşaALLAH Nasip böylesindedir. Yanlız Yaptıktan Sonra Bacaklarınızı On, On Beş Dakika Kadar Havada Duvara Dayayıp Bekleyin. Ben Nasıl Yaptıysam Onu Yazdım. ama Başka Bir Rahatsızlığınız Olabilir O Konuda da Kesin Olur Diyemem. Biz Denedik Olmadı Diye Vaz Geçmedik Günlerce Sabrettik Sonunda Oldu.
Bİrde normal şırıngamı yoksa ince şırıngamı ayrıca çok derinemi soktunuz cok şey sordum kusura bakmayın çok bebek istiyoruzBen Bu Yöntemler İkinciye Hamileyim, Yanlız Arkadaşlar Bizde Geç boşalma Haricinde Bir Problem Yoktu. İşin Sonunda Konuya Yazan Bir İki Arkadaş Bu Yöntemler Hamile Kaldıklarını Yazdılar. Ben Denedim Oldu. Sizde Deneyin İnşaALLAH Nasip böylesindedir. Yanlız Yaptıktan Sonra Bacaklarınızı On, On Beş Dakika Kadar Havada Duvara Dayayıp Bekleyin. Ben Nasıl Yaptıysam Onu Yazdım. ama Başka Bir Rahatsızlığınız Olabilir O Konuda da Kesin Olur Diyemem. Biz Denedik Olmadı Diye Vaz Geçmedik Günlerce Sabrettik Sonunda Oldu.
hayır ölmüyor gerekli sıcaklıkta bir haftaya kadar yaşabiliyor. geç döllenme diye bir şey duymadınmı?Spermler dışarı çıktığında ölmüyor muydu yav çok ilginç gercekten
Eczanede var canim.insulin siringasi dedinmi veriyolar.ucu cikan olsun amaMerhaba arkadaşlar. Bu şırıngaları nerden temin ediyorsunuz ya ? Eczaneden falan veriyorlar mı öyle.?
Hmm. Çok sağol cnm teşekkür ederim. Çok kısa değil dimi o şırıngalar, yeterli olur yani?Eczanede var canim.insulin siringasi dedinmi veriyolar.ucu cikan olsun ama
Yok kuzum kisa degil.isaret parmagi kdr.yeterli oluyor bence.hem kolay giriyor hemde sonuna kdr cektinmi iyi fiskiriyor.insulin siringasi ama bahsettigim digerleri nasildir bilmemHmm. Çok sağol cnm teşekkür ederim. Çok kısa değil dimi o şırıngalar, yeterli olur yani?
Duymadım cahilim kusura bakmahayır ölmüyor gerekli sıcaklıkta bir haftaya kadar yaşabiliyor. geç döllenme diye bir şey duymadınmı?
Siz bu şekildeki hamile kaldınız denicem ama yumurtlama günüm geçtiYok kuzum kisa degil.isaret parmagi kdr.yeterli oluyor bence.hem kolay giriyor hemde sonuna kdr cektinmi iyi fiskiriyor.insulin siringasi ama bahsettigim digerleri nasildir bilmem
Yok bebisim henüz kalmadim.icinemi dogdu insaAllah kalmisimdir:)bende bu ay denedim bu yöntemi.Siz bu şekildeki hamile kaldınız denicem ama yumurtlama günüm geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?