Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spermlerin dış ortamda canlı kalma süresi var yanlış bilmiyorsam 5-10 dk kadar. Hızlı hareket etmek gerekiyor

Allah bağışlasın yavrularinizi peki eczaneden isteyince veriyorlar hemen dimi bide ince olanlari daha iyi olur bence kalın sırınga biraz ürkütücü geliyor bana

Allah bağışlasın yavrularinizi peki eczaneden isteyince veriyorlar hemen dimi bide ince olanlari daha iyi olur bence kalın sırınga biraz ürkütücü geliyor bana
Amin canım cümlemizinkini. Evet normal enjektör isteyin verin boyutuna bakarsın gözünü korkutmayacak bi tane seçersin

bence kizlar,spermler hemen disarda ölseydi, asilama yaptik sperm verildigin de bas ucunda mi belkliyorlar sanki , yada isitan yada sogutan bir kaba verdirmiyorlar ornegi, onlarda siringa gibi biseyle cekip bir tupe koyuyorlar bildigim. arada ki zaman kisa diyosaniz da ben yapmistim ki doktorum yaptigimi bilmeden önerdi yazmistim bir kac sayfa oncesinde, agrili yumurtlayip iliskiden uzak durmamdan, yapmaniz gereken her seferin de yeni yeni enjektör, ve bekletmeden cekip cekerken siringayi kaba temas edip ezmeden usten kibarca cekip enjekte etmek. :))

Evet hızlı olmak gerek :) Ayy heveslendim cok yaa denicem ben bunu inşallah bi sonuç alabilirim. Ama yumurtlama zamanlarini falan da iyi takip etmek lazim işte..

Evet hızlı olmak gerek :) Ayy heveslendim cok yaa denicem ben bunu inşallah bi sonuç alabilirim. Ama yumurtlama zamanlarini falan da iyi takip etmek lazim işte..
ben de gecen ay forumlar da gorup yapmiştim doktorum da soyleyince şok oldum hic birsey diyemedim yaptim da demedim :))) asistanı şırıngaları verirken, birde pet bardaga sıvı koyup nasıl yapicagimi gösterdi halbukisi biliyorum:)) dedim susim izlim eksik birsey varmı, kaba siringayi bastirma dayama usten cek dedi buna dikkat etmemistim yaparken. adetten sonra birdaki adete kadar iki gunde bir yaparsak test yapmadan da yumurtayi yakalariz. bollll sanslar hepimize.

Kızlar bir şey soracağım ben şimdi bu ay 12.14.16 böyle günleri değerlendirdim ama şimdi şırıngayı her defasında itiyoruz ya afedersiniz, hani ya gebe kaldıysak bilmiyorsak bunun bir zararı var mıdır acaba,

siringa bebegin yerlestigi yere kadar uzanmaz bir parmak boyunda siringaysa sanmiyorum okadar ileri gidecegini, uzansaydi iliskiye girmezdi hic hamileler. dusuk riski olanlarda ilk zamanlar yasakliyorlar iliskiyi,oda rahime basinc baski olmasin diye gibi dusunuyorum, kafan rahat etsin istiyosan onemli gunleri degerlendirdiysen yapma batini bekle derim.

Teşekkür ederim hayırlısı bakalım bekleyim,
Bu sitede vajinismusu okuyarak yendim uygulamalarla tabi, şimdi de hamile kalma çabası... buradaki bayanların yorumlarının yol göstermelerinin çok faydasını gördüm allah hepiniZin gönlüne göre versin

amin senin de gonlune gore versin..

Okudukça umut oluyor insana. Benimde biraz agrili oluyor bazı dönemler. Bende böyle birşey deneyebilirim diye düşünüyorum. Birde pko var bende. Zamanı tutturmak zor olabilir aslında

Doktor eşimin hareketliliğini az buldu sadece tüp bebek önerdi vakit kaybediyorsun dedi moralim çok bozuk,
Bu yöntemi denemeye başlamıştım . Daha önce eşimin sonuçlarına iyi demişti üroloji doktoru .zamanla değişiyor mu bu spermler anlamadım ki 158 milyonda yüzde 35 hareketlilik varmış, üf

İlki Normal Oldu. 2 ve 3 Bu Yöntemi Uyguladık..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…