• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal İlişkiye Girdik, Boşalmayı Vajinaya Yapmadık Dışarı Boşaldı. Daha Önce Ayaklarımı Yüksekte Tuttum Diye Yazdım Doğrusu Popomun Altına Birşeyler Koyup Ayaklarımı Yükseğe Kaldırdım. Şırıngayı Uzun Birşey Al ki, Mümkün Metrtebe Derine Şırınga Edebilin. Yanlış Bilgilendirmiyeyim...
Siz hamile oldunuz mu bu şekilde

Yok bebisim henüz kalmadim.icinemi dogdu insaAllah kalmisimdir:)bende bu ay denedim bu yöntemi.
YAa inşallah eğer bebiş olursa mutlaka yaz:) sende ayaklarını dikip mi fıslattın birde eşinmi senmi yaptn hangisi daha rahat oluyor birde cok derine soktunmu

YAa inşallah eğer bebiş olursa mutlaka yaz:) sende ayaklarını dikip mi fıslattın birde eşinmi senmi yaptn hangisi daha rahat oluyor birde cok derine soktunmu
Ayaklarimi duvara yaslayip popomun altina yastik koyup yukselterek fiskirttim.esim bardaktan alip enjektore cekti ben kendim yaptim derine girdiginde birden bastim.sen denedinmi hic?

Ayaklarimi duvara yaslayip popomun altina yastik koyup yukselterek fiskirttim.esim bardaktan alip enjektore cekti ben kendim yaptim derine girdiginde birden bastim.sen denedinmi hic?
Yok henüz denemedim yumurtlama günüm geçti yeni öğrendim bu taktiği:)3 gün geçti yumurtlamam ama tutarım ki denesem:((

Yok henüz denemedim yumurtlama günüm geçti yeni öğrendim bu taktiği:)3 gün geçti yumurtlamam ama tutarım ki denesem:KK43:(
Valla Allahin hikmeti bilememki.tam olarak anldinmi yumrtladigini?en son nezmn adet oldun bat nezmn ve son olarak döngün nekdr düzenlimi?yap bu gece belki tutar bellimi olur:)

En son 15eylülde adet oldum beklenen 14 ekim yumurtalama günümde 30eylülde programa göre:)denğcem imş olur

bu yöntemi ilk kez denedim adetim 32 gün gecikti. ilk hamile kaldım zannettim hala içimde bir his var acaba diye? üç arkadaşm aradı seni hamile gördük bi haber mi var diye.. iyice psikolojim bozuldu..

bu yöntemi ilk kez denedim adetim 32 gün gecikti. ilk hamile kaldım zannettim hala içimde bir his var acaba diye? üç arkadaşm aradı seni hamile gördük bi haber mi var diye.. iyice psikolojim bozuldu..
Aman Allahim 2.adetin gelmek uzere neredeyse...doktora gittinmi ne diyor?ayrica belirti falan varmi gogus ucu acimasi sismesi bulanti vs...?

Aman Allahim 2.adetin gelmek uzere neredeyse...doktora gittinmi ne diyor?ayrica belirti falan varmi gogus ucu acimasi sismesi bulanti vs...?
şu an göğsüm çok acıyo. 19.cu gunde doktora gittim bişey gözükmüyor kan da negatifti. .. tarlusal verdi içmedim.. bir ay atladı adetim resmen.. hala kuşkularım var ya..

Arkadaslar hamilelikte herkesin belirtisi ayni midir yani illa gogus ucu acisi herkeste olur mu?

Kızlar bana da 3 doktor da bunu önerdi.
Eşim normal ilşkide boşalamıyor mast. Boşalıyor , geç boşalma sorunu da var.
Bu ay 14. Gün denedim hakkımızda hayırlısı rabbim dileyen herkese versin tez zamanda inş,
1 defa aşılama denedim tutmadı şimdilik buna devam edeceğim.

Nerede okusam herkes gogus agrisi diyor ben de demekki mutlaka oluyor diye dusunmustum cevap icin tsk ederim
Ben düşük yapmistim subatta.ozmn adet oncesi degilde adet sonrasi acimaya baslamisti.yani adet 5gun gecti test yaptim sonra acimaya baslamisti.oncesinde acimamisti benim.yada ben farketmedim

Bu yönetemi hala deneyemedim yumurtlama günüm geçti diye ama of ya ilişkiden sonra sperm cıkıyor neden akıyor anlamdm:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back