Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl olacak bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir diyip ağız kısmına boşaltmaya dusunuyorum

Allah hepimize ferahlık versin insallah.

İlk denemem bugün yaptım yalnız şırıngayı tam sokamadim sadece ince kısmını sokabildim sikincada geri çıktı ama umarım olmuştur ya 5 dakika icinde yaptık hepsini. 10 dakikada ayaklarımı diktim. Çıkan çıktı gerçi ama sıkınca Bi yanma gibi bisey oldu yapan arkadaşlarda böyle Bi durum oluyor mu acaba

Merhabalar bende vajinismusum bu yöntemi Mayıs ayında denedim 3 kere 1 er gün ara ile ve şuan Rabbim nasip etti 5 haftalık hamileyim. Şırınga normal şırınga kullandım rahatlıkla alabildim içime bende ileri derece vajinismusum ama oldu acıyor gibi oluyor ama derin bir nefes alırken eşiniz sıkınca kısacık sürüyor. Kalçanızın altına yastık koyup tam yarım saat ayaklarınızı havaya dikin. Yani ben öyle yaptım. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle inşAllah Rabbim kimseye aratmasın bu illet hastalıktanda umarım bir an önce kurtuluruz.

Son düzenleme:
Bende faydasını gördüm çok şükür. Bende vajinusmusum umarım gebeligim de sağlıkla ilerler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…