Sizin doğal yolla olmadı mı.tüp bebek denediniz mi.Kızlar Önümüzde ki Ayın 20 Sinde Bebiş Aramızda Olacak İnşaALLAH... Arkadaşlar. Zaman veya uygun Şartlar Gözetmeyin. Ne Sıklıkla İlişkiye Giriyorsanız Her ilişkide Deneyin. Ben 3 Hamileliğime Hemen Adet Sonrasında Kavuştum. 3. ye Ne Dersin Dedik, Birbirimize Baktık ve Denedik. Oldu. Zaman, Mekan, Sıcaklık, Gün Gözetmedik. Ne Zaman Olacağı Belli Olmaz. Yapın Gitsin. Bazı Arkadaşlar Hijyenik Olmadığını Düşünüyor, O Zaman Çocuğumuza Kendimize Aşıda Yaptırmayalım. Aşı Olurken de Poşetinden Çıkarıp Kullanıyorlar. Ben Poşetinden Çıkartılıp Sonra Kaynatılıp Kullanıldığını Görmedim. Aynı Şırıngayı Tekrar Tekrar Kullanmayın, Spermi Dışarıda Fazla Bekletmeyin, Belki Spermler Ölmez ama Kirlenebilir. Her Seferinde Yenisini Açın. Ucuz Birşey Zaten, Alın 10 - 15 Tane Açıp Açıp Kullanın. Zarar Görmezsiniz.
Bizde Bir Sorun Yok ki. Eşimde Geç Boşalma Problemi var Yanlızca. Özellikle Söylediğim Şey Başka bir Sorunu Olan Varsa Öncelikle Doktora Gitsin ama Bunu da Denesin. Zaten bu Yöntemi Doktorlarda Tavsiye Ediyor. Belki Nasip Bu Yöntemdedir. Hiç bir Zaman Garanti Olur Demiyorum. Deneyin Belki Tutar Diyorum..Sizin doğal yolla olmadı mı.tüp bebek denediniz mi.
Sorun yoksa ve daha önce kaldıysanız bu yönteme gerek yok ki.mantığını anlamadım.Bizde Bir Sorun Yok ki. Eşimde Geç Boşalma Problemi var Yanlızca. Özellikle Söylediğim Şey Başka bir Sorunu Olan Varsa Öncelikle Doktora Gitsin ama Bunu da Denesin. Zaten bu Yöntemi Doktorlarda Tavsiye Ediyor. Belki Nasip Bu Yöntemdedir. Hiç bir Zaman Garanti Olur Demiyorum. Deneyin Belki Tutar Diyorum..
Arkadaşım, Yazdığımı Okumuyormusun? "Eşimde Geç Boşalma Problemi Var" Dedim ya. Bizdeki Sorun da Bu. ama Kişilerde Yumurtlama, Ölü Sperm veya Başka Birşey Vardır Onu Bilemem. İlk Çocuğum Hariç Diğer Hamileliklerim Bu Yöntemledir. Ben Yanlızca Kendi Sorunumdan Bahsettim. Konuyu Baştan Sona Okursan Farklı Farklı Sorunları Olan Bazı Arkadaşın Bu Yöntemle Hamile Kaldığını Görürsün.Sorun yoksa ve daha önce kaldıysanız bu yönteme gerek yok ki.mantığını anlamadım.
Amin canim amin bizdede ayni sorun var insallah ttar tez vakutte bu yontemleCuma günü Saat 12:30 İtibariyle Çocuğumu Dünyaya Getirdim. ALLAH Deneyenlere, İsteyenlere, Uğraşanlara da Nasip Etsin İnşaALLAH..
Cuma günü Saat 12:30 İtibariyle Çocuğumu Dünyaya Getirdim. ALLAH Deneyenlere, İsteyenlere, Uğraşanlara da Nasip Etsin İnşaALLAH..
Amin canim amin bizdede ayni sorun var insallah ttar tez vakutte bu yontemle
İnşaALLAH Kardeş..Hayirli ugurlu olsun Rabbim bizlere de nasip etsin hayirlisiyla insallah
Evet hatta makineye attım önce, sonra kurutup ütüledim mikrobu kırılsın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?