Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar Önümüzde ki Ayın 20 Sinde Bebiş Aramızda Olacak İnşaALLAH... Arkadaşlar. Zaman veya uygun Şartlar Gözetmeyin. Ne Sıklıkla İlişkiye Giriyorsanız Her ilişkide Deneyin. Ben 3 Hamileliğime Hemen Adet Sonrasında Kavuştum. 3. ye Ne Dersin Dedik, Birbirimize Baktık ve Denedik. Oldu. Zaman, Mekan, Sıcaklık, Gün Gözetmedik. Ne Zaman Olacağı Belli Olmaz. Yapın Gitsin. Bazı Arkadaşlar Hijyenik Olmadığını Düşünüyor, O Zaman Çocuğumuza Kendimize Aşıda Yaptırmayalım. Aşı Olurken de Poşetinden Çıkarıp Kullanıyorlar. Ben Poşetinden Çıkartılıp Sonra Kaynatılıp Kullanıldığını Görmedim. Aynı Şırıngayı Tekrar Tekrar Kullanmayın, Spermi Dışarıda Fazla Bekletmeyin, Belki Spermler Ölmez ama Kirlenebilir. Her Seferinde Yenisini Açın. Ucuz Birşey Zaten, Alın 10 - 15 Tane Açıp Açıp Kullanın. Zarar Görmezsiniz.

Sizin doğal yolla olmadı mı.tüp bebek denediniz mi.

Sizin doğal yolla olmadı mı.tüp bebek denediniz mi.
Bizde Bir Sorun Yok ki. Eşimde Geç Boşalma Problemi var Yanlızca. Özellikle Söylediğim Şey Başka bir Sorunu Olan Varsa Öncelikle Doktora Gitsin ama Bunu da Denesin. Zaten bu Yöntemi Doktorlarda Tavsiye Ediyor. Belki Nasip Bu Yöntemdedir. Hiç bir Zaman Garanti Olur Demiyorum. Deneyin Belki Tutar Diyorum..

Sorun yoksa ve daha önce kaldıysanız bu yönteme gerek yok ki.mantığını anlamadım.

Arkadaslar benim esimin spermleri %100 hareketsiz acaba benimleayni problemi olup bu yontemle gebe kalan varmi kendime bi umut ariyorum

Kızlar merhaba
Buradan okuyup bu yöntemi denedim bugün yumurtlama günüm bi de böyle denedik Allahtan Ümit kesilmez
Hamile kalırsam yazacağım :)

Şırınganın iğne takılan yerine iğneyi çıkarıp kısa bir ( 7-8 cm) serum hortumuda takabilirsiniz. Hem spermi daha ileri bırakabilirsiniz hemde vajinismus sorubu olanlarada daha çok kolaylık sağlar.

Sorun yoksa ve daha önce kaldıysanız bu yönteme gerek yok ki.mantığını anlamadım.
Arkadaşım, Yazdığımı Okumuyormusun? "Eşimde Geç Boşalma Problemi Var" Dedim ya. Bizdeki Sorun da Bu. ama Kişilerde Yumurtlama, Ölü Sperm veya Başka Birşey Vardır Onu Bilemem. İlk Çocuğum Hariç Diğer Hamileliklerim Bu Yöntemledir. Ben Yanlızca Kendi Sorunumdan Bahsettim. Konuyu Baştan Sona Okursan Farklı Farklı Sorunları Olan Bazı Arkadaşın Bu Yöntemle Hamile Kaldığını Görürsün.

Normal ilişkiden sonra ayaklarını kaldırım yatmaktan ne farkı var ki.bence gereksiz bi yöntem.

Mune
Vallahi ikinci tüpbebek denememin test gününü bekleme dönemindeyim
Böyle saçma sapan şeyleri duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor ....

Milleti inandırıp
Rahminden yumurtalığından edecekler

Yok artık yahu saçmalığın dik alası resmen... Ben bunun ise yaradığını kesinlikle düşünmüyorum ve ayrıca vajinismus olan hanımların hamile kalmak için yirtinmasi da ayrı bi saçmalıķ.. yahu hanımlar önce bi tedavinizi olun ilişkiye alisin kendinizi hazırlayın sonra çocuk yaparsınız

İnanmiyorsanız neden yorum yapıyorsunuz ki? Bastan sona tüm formu okudum... 3.yü aynı yöntemle hamile kalıp doğurmuş kadın. Okusanıza ya da inanmıyorsanız inananların canını sıkmayın. Yorum yazmayın hatta takmayın bile bakmanız a değmez
Ama bir umut içiniz de acaba lar dolasıyor kendinizi kandırıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…