- 31 Ekim 2018
- 10
- 9
- 1
Spermlerin dış ortamda canlı kalma süresi var yanlış bilmiyorsam 5-10 dk kadar. Hızlı hareket etmek gerekiyor
Allah bağışlasın yavrularinizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spermlerin dış ortamda canlı kalma süresi var yanlış bilmiyorsam 5-10 dk kadar. Hızlı hareket etmek gerekiyor
Amin canım cümlemizinkini. Evet normal enjektör isteyin verin boyutuna bakarsın gözünü korkutmayacak bi tane seçersinAllah bağışlasın yavrularinizipeki eczaneden isteyince veriyorlar hemen dimi bide ince olanlari daha iyi olur bence kalın sırınga
biraz ürkütücü geliyor bana
bence kizlar,spermler hemen disarda ölseydi, asilama yaptik sperm verildigin de bas ucunda mi belkliyorlar sanki , yada isitan yada sogutan bir kaba verdirmiyorlar ornegi, onlarda siringa gibi biseyle cekip bir tupe koyuyorlar bildigim. arada ki zaman kisa diyosaniz da ben yapmistim ki doktorum yaptigimi bilmeden önerdi yazmistim bir kac sayfa oncesinde, agrili yumurtlayip iliskiden uzak durmamdan, yapmaniz gereken her seferin de yeni yeni enjektör, ve bekletmeden cekip cekerken siringayi kaba temas edip ezmeden usten kibarca cekip enjekte etmek. :))
bence kizlar,spermler hemen disarda ölseydi, asilama yaptik sperm verildigin de bas ucunda mi belkliyorlar sanki , yada isitan yada sogutan bir kaba verdirmiyorlar ornegi, onlarda siringa gibi biseyle cekip bir tupe koyuyorlar bildigim. arada ki zaman kisa diyosaniz da ben yapmistim ki doktorum yaptigimi bilmeden önerdi yazmistim bir kac sayfa oncesinde, agrili yumurtlayip iliskiden uzak durmamdan, yapmaniz gereken her seferin de yeni yeni enjektör, ve bekletmeden cekip cekerken siringayi kaba temas edip ezmeden usten kibarca cekip enjekte etmek. :))
ben de gecen ay forumlar da gorup yapmiştim doktorum da soyleyince şok oldum hic birsey diyemedim yaptim da demedim :))) asistanı şırıngaları verirken, birde pet bardaga sıvı koyup nasıl yapicagimi gösterdi halbukisi biliyorum:)) dedim susim izlim eksik birsey varmı, kaba siringayi bastirma dayama usten cek dedi buna dikkat etmemistim yaparken. adetten sonra birdaki adete kadar iki gunde bir yaparsak test yapmadan da yumurtayi yakalariz. bollll sanslar hepimize.Evet hızlı olmak gerek :) Ayy heveslendim cok yaa denicem ben bunu inşallah bi sonuç alabilirim. Ama yumurtlama zamanlarini falan da iyi takip etmek lazim işte..
siringa bebegin yerlestigi yere kadar uzanmaz bir parmak boyunda siringaysa sanmiyorum okadar ileri gidecegini, uzansaydi iliskiye girmezdi hic hamileler. dusuk riski olanlarda ilk zamanlar yasakliyorlar iliskiyi,oda rahime basinc baski olmasin diye gibi dusunuyorum, kafan rahat etsin istiyosan onemli gunleri degerlendirdiysen yapma batini bekle derim.Kızlar bir şey soracağım ben şimdi bu ay 12.14.16 böyle günleri değerlendirdim ama şimdi şırıngayı her defasında itiyoruz ya afedersiniz, hani ya gebe kaldıysak bilmiyorsak bunun bir zararı var mıdır acaba,
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım bekleyim,siringa bebegin yerlestigi yere kadar uzanmaz bir parmak boyunda siringaysa sanmiyorum okadar ileri gidecegini, uzansaydi iliskiye girmezdi hic hamileler. dusuk riski olanlarda ilk zamanlar yasakliyorlar iliskiyi,oda rahime basinc baski olmasin diye gibi dusunuyorum, kafan rahat etsin istiyosan onemli gunleri degerlendirdiysen yapma batini bekle derim.
amin senin de gonlune gore versin..siringa bebegin yerlestigi yere kadar uzanmaz bir parmak boyunda siringaysa sanmiyorum okadar ileri gidecegini, uzansaydi iliskiye girmezdi hic hamileler. dusuk riski olanlarda ilk zamanlar yasakliyorlar iliskiyi,oda rahime basinc baski olmasin diye gibi dusunuyorum, kafan rahat etsin istiyosan onemli gunleri degerlendirdiysen yapma batini bekle derim.
Tebrik ederim canim :)Bu yontemle hamile kaldimm.. Cok mutluyuuumm.. Bugun kesinleeti hamile oldugum..
Kaptan hafifce cekip enjekte ederek. Sonra yatip uyudum. Baya terlemistim. Sicak tuttm kendimi.. Tatile gitmistm.hamam sauna falan gitmistik. Belki etkisi olmustur.Tebrik ederim canim :)
Bi kaptan mi cektin siringayla yoksa direkt prezervatiften mi? :)
Tebrik ederim :)Bu yontemle hamile kaldimm.. Cok mutluyuuumm.. Bugun kesinleeti hamile oldugum..
İlki Normal Oldu. 2 ve 3 Bu Yöntemi Uyguladık..Hepsinede bu yontemimi uyguladiniz?goxunuz aydin saglicakla kucaginiza aldiginiz gunleride gorun insaAllah.esinizde falan bi sorun varmiydi(sayi hiz vb)bizim varda ameliyat oldu varikoselden ondan soruyrm.ayrica bu ay tam yumurtlamada 3 kez denedik bakalim dahada denemeyi dusunuyrm
2. İlk Okul 2 ye Gidiyor ( Bu Yöntemle) 3. Önümüzdeki Ay Aramıda Olacak Nasipse (Yine Aynı Yöntemle)Siz hamile oldunuz mu bu şekilde
Zaman gözetme Sürekli Dene..Okudukça umut oluyor insana. Benimde biraz agrili oluyor bazı dönemler. Bende böyle birşey deneyebilirim diye düşünüyorum. Birde pko var bende. Zamanı tutturmak zor olabilir aslında
:) Tebrik Ederim. ALLAH Mübarek Eylesin İnşaALLAH...Bu yontemle hamile kaldimm.. Cok mutluyuuumm.. Bugun kesinleeti hamile oldugum..