Merhaba bende bu yöntemi deneyerek hamile kalmak istiyorum vajinusmus sorunum olduğu için eşimle tam olarak ilişkiye giremiyorum belli biryere kadar oluyor ancak boşaldıktan sonra spermler geri geliyor üstüne birde eşimin spermlerinde hareketli sayısı çok azmış bu yöntemi denemekten başka çarem kalmadı sizden ricam bana nasıl yaptığınızı anlatırmısınız steril bir kaba boşalması lazım sanırım çok ciddi bir konu13 Yıılık Evliyim. İkinci Çocuk İçin Hamile Kalmak İstiyordum. Fakat Eşimin Geç Boşalma Sorunu Ortaya Çıktı. Olmayacak galiba Diye Düşünürken Eşimin Aklına Bir Fikir Geldi. İlişki Sonrasında Dışarı Boşalttığı Spermleri Şırıngayla Rahme Zerk Ettik.
Bir Kaç Denemeden Sonra Sonuç : Evde Kendi İmkanlarıyla Tüp Bebek Yapmak ta Ancak Biz Türklere Mahsus Bir Özellik Sanırım. 6 Yaşında Ana Okuluna Başlayan Bir Çocuk Dünyaya Getirdim. Tavsiye Ederim...
şırıngayı rahat bir şekilde sokabiliyorum dün denedim hayırlısı artık insan çaresiz kalınca her yolu denemek istiyorHiç duymadım böyle birşey . Derler ya demokraside çareler tükenmez diye. Tam o misal. Yalnız merak ettiğim şey; enjektörlün iğne kısmını çıkarıyormusunuz ? Çıkarıyorsanız vajinismuslu arkadaş onu nasıl derine sokabiliyor?
Merhaba bende bu yöntemi deneyerek hamile kalmak istiyorum vajinusmus sorunum olduğu için eşimle tam olarak ilişkiye giremiyorum belli biryere kadar oluyor ancak boşaldıktan sonra spermler geri geliyor üstüne birde eşimin spermlerinde hareketli sayısı çok azmış bu yöntemi denemekten başka çarem kalmadı sizden ricam bana nasıl yaptığınızı anlatırmısınız steril bir kaba boşalması lazım sanırım çok ciddi bir konu
peki sadece bu yöntemimi denediniz arada normal iliski olmadımi sadece bu yöntemimi kullandınız benim artik tüp bebekten önce son sansım bu insallah olur size cok dua ederimHerhangi Bir Kapla Uğraşmadık, İlişki Sonrasında Eşim Spermleri Dışarıya yani Kendi Üzerine veya Benim Üzerime Boşalttı. Sonra Fazla Bekletmeden Bu Spermleri Şırıngaya Çektik, Şırıngayı Fazla Büyük Almadık, Çokta İnce Değildi, Şırınganın İğne Takılan Ucu Duruyordu (İğne Takılı Değildi Tabiki) Sonrada Şırıngayı Rahme Sokup Şırınga Ettik. Sonrasında da Yattığım Yerde Ayaklarımın Altına Birşeyler Koyup Yüksekte Tutarak Yaklaşık On, Onbeş Dakika Kadar Bekledim. Üç Beş Denemeden Sonrada Sonuç Aldık. Denemenizi Tavsiye Ederim. Umarım Sizde Başarılı Olursunuz...
Sümüksü sıvı hmm hiç görmemiştim sağolSpermler Sümüksü Bir Sıvı İçerisinde İzole Halde Oluyor. Dışarı Çıktıktan Sonra Belli Bir Süre Yaşıyorlar...
Öğrenmiş Oldun İşte...Sümüksü sıvı hmm hiç görmemiştim sağol
Arkadaşlar bu konuyla alakalı bir konu daha açmışlar orada deneyip hamile kalan birçok kişi var denediği ilk ay hamile kalanlar var bende bu ay denedim adetime 2 gün var inşallah hayırlısıyla isteyen herkes hamile kalır ben şimdilik beklemedeyim doktor bir arkadaşıma kendisine bu konuyu anlattım spermler zarar görürmü diye oda zarar görmez dedi zaten mikroskopla görülecek kadar küçük olduğu için spermler sıvının içinde izole olmuş bir şekilde şırınganın deliğinden çıkıyor burada önemli nokta temİz olmakmış[/QUOTE sonucu yazmayi unutmsyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?