Siz hamile oldunuz mu bu şekildeNormal İlişkiye Girdik, Boşalmayı Vajinaya Yapmadık Dışarı Boşaldı. Daha Önce Ayaklarımı Yüksekte Tuttum Diye Yazdım Doğrusu Popomun Altına Birşeyler Koyup Ayaklarımı Yükseğe Kaldırdım. Şırıngayı Uzun Birşey Al ki, Mümkün Metrtebe Derine Şırınga Edebilin. Yanlış Bilgilendirmiyeyim...
YAa inşallah eğer bebiş olursa mutlaka yaz:) sende ayaklarını dikip mi fıslattın birde eşinmi senmi yaptn hangisi daha rahat oluyor birde cok derine soktunmuYok bebisim henüz kalmadim.icinemi dogdu insaAllah kalmisimdir:)bende bu ay denedim bu yöntemi.
Ayaklarimi duvara yaslayip popomun altina yastik koyup yukselterek fiskirttim.esim bardaktan alip enjektore cekti ben kendim yaptim derine girdiginde birden bastim.sen denedinmi hic?YAa inşallah eğer bebiş olursa mutlaka yaz:) sende ayaklarını dikip mi fıslattın birde eşinmi senmi yaptn hangisi daha rahat oluyor birde cok derine soktunmu
Yok henüz denemedim yumurtlama günüm geçti yeni öğrendim bu taktiği:)3 gün geçti yumurtlamam ama tutarım ki denesemAyaklarimi duvara yaslayip popomun altina yastik koyup yukselterek fiskirttim.esim bardaktan alip enjektore cekti ben kendim yaptim derine girdiginde birden bastim.sen denedinmi hic?
Valla Allahin hikmeti bilememki.tam olarak anldinmi yumrtladigini?en son nezmn adet oldun bat nezmn ve son olarak döngün nekdr düzenlimi?yap bu gece belki tutar bellimi olur:)Yok henüz denemedim yumurtlama günüm geçti yeni öğrendim bu taktiği:)3 gün geçti yumurtlamam ama tutarım ki denesem(
Hadi insaAllah biiznillah diyelim:)En son 15eylülde adet oldum beklenen 14 ekim yumurtalama günümde 30eylülde programa göre:)denğcem imş olur
Aman Allahim 2.adetin gelmek uzere neredeyse...doktora gittinmi ne diyor?ayrica belirti falan varmi gogus ucu acimasi sismesi bulanti vs...?bu yöntemi ilk kez denedim adetim 32 gün gecikti. ilk hamile kaldım zannettim hala içimde bir his var acaba diye? üç arkadaşm aradı seni hamile gördük bi haber mi var diye.. iyice psikolojim bozuldu..
şu an göğsüm çok acıyo. 19.cu gunde doktora gittim bişey gözükmüyor kan da negatifti. .. tarlusal verdi içmedim.. bir ay atladı adetim resmen.. hala kuşkularım var ya..Aman Allahim 2.adetin gelmek uzere neredeyse...doktora gittinmi ne diyor?ayrica belirti falan varmi gogus ucu acimasi sismesi bulanti vs...?
32.günde adet oldum.. o gün iş yerinde çok sinirlenmiştir. kan gelmeye başladı.. stresten gebercemAman Allahim 2.adetin gelmek uzere neredeyse...doktora gittinmi ne diyor?ayrica belirti falan varmi gogus ucu acimasi sismesi bulanti vs...?
32.gunde adetim geldi derken?geldimi yani anlamadim32.günde adet oldum.. o gün iş yerinde çok sinirlenmiştir. kan gelmeye başladı.. stresten gebercem
evet oldum maalesef.. cok fazla kanamam var32.gunde adetim geldi derken?geldimi yani anlamadim
herkezde farklıdır bence iki hamileliğimdede olmadı.Arkadaslar hamilelikte herkesin belirtisi ayni midir yani illa gogus ucu acisi herkeste olur mu?
Nerede okusam herkes gogus agrisi diyor ben de demekki mutlaka oluyor diye dusunmustum cevap icin tsk ederimherkezde farklıdır bence iki hamileliğimdede olmadı.
Ben düşük yapmistim subatta.ozmn adet oncesi degilde adet sonrasi acimaya baslamisti.yani adet 5gun gecti test yaptim sonra acimaya baslamisti.oncesinde acimamisti benim.yada ben farketmedimNerede okusam herkes gogus agrisi diyor ben de demekki mutlaka oluyor diye dusunmustum cevap icin tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?