Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım miktar önemli değil bence ama bir yemek kaşığı dolu dolu olmicak şekilde oluyor bizde[/QUOTE]

evet poplin şırınga ile hamile kaldı rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Poplin şırınga normal şırıngadan farklı mı canım. Benim de eşimde psikolojik sorun oluyo. Ha deyince hazır olamıyor ilişkiye. İnşallah işe yarar. Dün yumurtlama günümdü keşke önceden okusaydım

canım poplin burdaki bu yöntemle hamile kalan kişi . Şırınga farketmez

Bir İki Defa Deneyinp Olmayınca Umutsuzluğa Kapılmayın. Her İlişki Sonrasında Aynı İşlemi Yapın. Ben Yaparken Dönem Ayırmadım. Her İlişki Sonrasında Aynı İşlemi Tekrarladım. Bıkmadan Usanmadan Denedim. Yalan Söylemeyeyim ama Sanırım bir İki Ay Denemiştim. Sonunda Oldu. İnşaALLAH Sizlerinde Olur..

Valla Tam Sayı Hatırlamıyorum ama 7 - 10 Arasıdır. Eksiği Yoktur Bir Kaç Fazlası Olabilir. Süre Olarak ta İki Hafta gibi Bir Süre de Bir Sabah Müjdeli Haberi Eşime Verdim. ama Herhangi Bir Zamanımı Beklemedim. Adet Öncesi Adet Sonrası Her Denemeden Sonra Uyguladım...

ama Bu Hamileliğim Biraz Zor Geçiyor. İkincide de Koku Hassasiyetim Artmıştı ama Bunda Sanki Daha Fazla gibi Geliyor. Bulaşık Makinasını Bile Eşim Doldurup Boşaltıyor Kokusuna Dayanamıyorum. Bir de Galiba Eşime de Biraz Eziyet Ediyorum gibime Geliyor ama Değermiş Öyle Diyor :) Darısı Sizinde Başınıza İnşaALLAH...

Amiin insallah :)

Haydaaaa bnm siringayla niye olmuyorrrr yaa ovulasyonda ciftcizgi oldugu gun bile denedim yine yok yine yok saka gibi masallah valla size cok sevindimm adniza ama bize niye olmuyor kafamda deli sorular gecen ay hatta ip ince bi sirjnga buldum boyuda uzun onla deniycem daha iceri sikarim diye aldim hayirlisi valla..

ben de bu yolla hamile kaldım. Aslında çok şaşırtıcı değil. İlişki yaşamakta sıkıntı yaşayan veya sperm hızı düşüklüğünden dolayı hamile kalamayanlar için mantıklı bir yöntem. ilişki yaşamaktan bir farkı yok. aksine spermler daha hızlı ilerliyor. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. ben çok istedim, çok üzüldüm, vajinismus yüzünden anne olamıcam diye çok ağladım (ki onu da aşıyorum şu an). Ama çok şükür bu yöntemle şu an 7 haftalık hamileyim.

Nasıl uyguladın canim

Nasıl uyguladın canim
Ben insülin şırıngası kullandım iğnesini çıkarıp. Çünkü bu şırınga daha uzun hem çok rahat giriyor İnce olduğu için hem de daha derine gidiyor uzunluğundan dolayı. Diğer önemli yaptığım şey ben yatarken denemedim. Belimin altına yastık koydum ayaklarımı duvara dayadım o şekildeyken şırıngayı yavaş yavaş soktum sonuna kadar. Hepsi girince yavaş yavaş değil bi anda bastım. Bir de biz çok bekletmedik spermi. Ben ayaklarım havada bu şekilde beklerken eşim bardağa boşalıp onu şırıngaya hızlıca çekip getiriyordu bana.Ve ayaklarım duvara dayalı en az yarım saat bekliyordum öyle. 1 damla bile dışarı akmıyordu bu şekilde. Ve ben adet bittikten 4-5 gün sonra falan başladım yapmaya 2 güne bir yaptım. Fakat tam yumurtlamadan 2 gün önce, 1 gün önce ve yumurtlama günü üstüste 3 gün yaptım. Bunların dışında 2 güne bir.Bir de son olarak unutmadan. Eğer boşalma fazla olursa 2 insülin şırıngasını birden hazırlayıp versin sana sıra sıra aynı işlemi uygula. Ama mutlaka sonuna kadar sok incecik zaten hissetmiyorsun bile. Dışarı akan olmasın. En önemli şey dediğim pozisyonda yapıyor olman. Yapıp sonra ayaklarını dikme. Belinin altında yastık ayakların duvara dayalıyken dene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…