Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sağol canım bi de bunu deneyeceğim gerçi değerlerimiz kötüleşti eşim ameliyat olacak ama olsun denemekte fayda var

Çok sağol canım bi de bunu deneyeceğim gerçi değerlerimiz kötüleşti eşim ameliyat olacak ama olsun denemekte fayda var

Bende arkadaşın dediği gibi şırıngayı kullandıktan sonra 15 - 20 dakika belimin altına birşey koyup ayaklarımı duvara dayayıp bekledim. Zaman göz etmedim. İki, üç günde bir her ilişkiden sonra denedim. Aralık ayında "Ömer Halis" aramızda olacak inşaALLAH..

peki sadece bu yöntemimi denediniz arada normal iliski olmadımi sadece bu yöntemimi kullandınız benim artik tüp bebekten önce son sansım bu insallah olur size cok dua ederim
Bence tüp bebek tedavisinden önce vajinusmus için tedavi ol sonra doğal yolla hamile kalırsın cinsel hayatında yoluna girmiş olur. Çünkü herşey bebek değil emin ol bi süre sonra eşin bu durundan sıkılıp sene en soğuyacaktır.

şırıngayı her defasında yenilediniz mi yoksa aynı şırıngayı mı kullandınız ??

şırıngayı her defasında yenilediniz mi yoksa aynı şırıngayı mı kullandınız ??

Zaten Ucuz Birşey, Eşim 15-20 Tane Birden Almıştı. Her Seferin de Yenisini Açıp Kullandık. Boşuna Riske Girmeye Gerek Yok. Plastik Birşey İşin Sonun da Kaynatsan Kaynamaz, Temizlesen Temizlenmez. İyi Birşey Yapmaya Çalışırken, Hastalık Kapmanın Alemi Yok. Yenisini Kullan En İyisi..

Arkadaşlar şakamı bu :)
Sperm sizin şırıngayla ulaştıramayacagınız kadar uzaga kendi akışında fışkırır zaten
Ne diye cinsel hayatınızı zehir ediyorsunuz
Emin olun o gebelikler şırıngadan değil
Sperm yerini her türlü bulur

Kızlar yakın zamanda bınşekilde hamile kalan varmı ben vajinisöusu atlattım ama sperm birazı dışıarı cıkıyor ve eşimin sperm sayısısı ve hızı düşük domtor tüp bebek dedi öncesinde bu yöntemi denemek istiyoruö inşallaj

Konuyu merakla takip ediyorum.
Bende denemek istiyorum bakalım nasip cok isriyorum önce ilişkiye girememe sıkıntısı şimdide eşimn sperm sayısı düşük bide spermler dışarı cıkıyor kasıyorum sanırım bu yöntemi denemek istiyroum okuudm hepsini hamile kalan olmuş

Benim de esimde ileri hareket düşük. Dedigin gibi iliskı sonrası benden de dışarı çıkıyor. O yüzden konu çok mantıklı geldi ama çok hamile kalan olmayınca biraz takip etmek istedim. Yakin zamanda cesaret edebilirsem bende denerim :)

Sperm sayımızda düşük doktor direk tüp bebek dedi ama ben28 eşim 30 Yaşında ne biliyim hep maddi anlamda zor gibi siizn sayı kaçtı bizim ilk 30milyon son 4milyon sonra 2 milyon cıktı ileri hareketlilşj ney onunla ilgili bişy demedi sanırım

Canim esinin problemi varsa bi urologa gozukun.varikosel varmi sizde hic gittinizmi bilmiyorumda bizimde düsuktu varikosel ameliyati oldu esim temmuzda beklemedeyiz bizde.bende denedim siringayi bende vajin yok cok sukur rahatca yaptim ama bakalim nasip kismet

Evet var ama dontor ameliyat ilaç felan geç onları dedi 6 7 ayı bulur toplanman dedi sperm sayımı 2milyon sizin kaç qcaba yarın bunsefer üniversiteye gidicez doktor yönlendirdi tüp bebek için ama içim garip sanki tüp bebek olmadan hamile kalıcam şırıngayı denicem benim vaji geçti normal ilişki oluyor fakat dıarşı akıtor biraz

Varsa eğer ameliyat olsun mutlaka ameliyatsiz iyilesmesi zaman alabilir.bizde 3 ay hap vs kullandik hic ise yaramadi.bizim 1ccde 3milyon toplamda 6milyondu ameliyat oncesi.simdi nasil bilmiyrm tam 3 ay dolmadi.biz emodex kullaniyoruz 1.5 aydir.insaAllah artmistir.ben insulin siringasi kullandom daha rahat.ucu cikanlardan al uygulamasi daha kolay

ve 3. ye Hamileyim Kızlar :)))

(Aynı Yöntemle)
Hepsinede bu yontemimi uyguladiniz?goxunuz aydin saglicakla kucaginiza aldiginiz gunleride gorun insaAllah.esinizde falan bi sorun varmiydi(sayi hiz vb)bizim varda ameliyat oldu varikoselden ondan soruyrm.ayrica bu ay tam yumurtlamada 3 kez denedik bakalim dahada denemeyi dusunuyrm

Bizim sonuçlar şöyle çıkmış.

Konsantrasyon: 98500000
Toplam sperm sayısı: 246250000
İleri hareketlilik: %30
Toplam hareketlilik: %60
Hareketsiz: %40

Hiç anlamıyorum bu sonuçlardan ama %40'ı kocam gibi tembel sanırım

Bence sizin sonuclar super.ameliyat vs gibi bisybolmusmuydunuz yoksa normal degermi bunlar?ayrica sorun neydi sizde bebek olmamasina dair

Bizim hareketsiz %70 idi.toplam hareket %30du.drlar en az ileri hareketin %40olmasi gerektigini soyluyor.ve sizin sayida hizda guzel bence.doktorunuz ne dedi peki bu sonuca?

Bence sizin sonuclar super.ameliyat vs gibi bisybolmusmuydunuz yoksa normal degermi bunlar?ayrica sorun neydi sizde bebek olmamasina dair

Bizim hareketsiz %70 idi.toplam hareket %30du.drlar en az ileri hareketin %40olmasi gerektigini soyluyor.ve sizin sayida hizda guzel bence.doktorunuz ne dedi peki bu sonuca?

Herhangi bir operasyon geçirmedik. Normal değerleri bunlar. 4 günlük bir perhiz sonrasında. Fakat şöyle bir sorunumuz var eşim kendisini tutamıyor. Gün aşırı ilişki yaşayalım diyorum fakat o ne yazık ki zaman zaman masturbasyon ile de ekstra olarak boşalıyor. Bunun da sperm kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum.

Ona ileri hareketlilik için Neofortil M vermiş. Bence bu sperm sayısına göre ileri hareketlilikteki düşüklük etki etmez ama istersen bir de bunu kullan dene demiş.

Bende Polikistik over var. Doktor rahim ve yumurtalığıma baktığında bir sorun yok hamile kalmana diyor ama kalamıyorum. Anlayabilmiş değiliz bizde sorunun tam olarak hangimizden kaynaklandığını

Ayrıca 1 sene önce CIN II nedeniyle rahimağzından Leep geçirdim. Şuanda da tekrarladı ve CIN I için takip yaptırıyorum. Ayrıca bu ay şöyle saçma bir durum yaşadım.

Reglim bittikten 14 gün sonra geçtiğimiz cumartesi pembe bir lekelenmem başladı. Doktor kanamanın rahimden kaynaklandığını ve kötü birşey olduğunu düşünmediğini söyledi. Betahcg 0.216 çıkmış. Pazar günü kahverengiye döndü. Sanırım bugün de bitti. Bir şeyler var ama ne anlamadım. Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim. Smear almak istiyormuş. Reglimin 3. günü de tekrar bir hormonlarına bakalım dedi. Artık hayırlısı

Cok ilginc mis gercekten:)kac yillik evlisiniz nezmndir cocuk dusunuyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…