- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Çok sağol canım bi de bunu deneyeceğim gerçi değerlerimiz kötüleşti eşim ameliyat olacak ama olsun denemekte fayda var
Ben insülin şırıngası kullandım iğnesini çıkarıp. Çünkü bu şırınga daha uzun hem çok rahat giriyor İnce olduğu için hem de daha derine gidiyor uzunluğundan dolayı. Diğer önemli yaptığım şey ben yatarken denemedim. Belimin altına yastık koydum ayaklarımı duvara dayadım o şekildeyken şırıngayı yavaş yavaş soktum sonuna kadar. Hepsi girince yavaş yavaş değil bi anda bastım. Bir de biz çok bekletmedik spermi. Ben ayaklarım havada bu şekilde beklerken eşim bardağa boşalıp onu şırıngaya hızlıca çekip getiriyordu bana.Ve ayaklarım duvara dayalı en az yarım saat bekliyordum öyle. 1 damla bile dışarı akmıyordu bu şekilde. Ve ben adet bittikten 4-5 gün sonra falan başladım yapmaya 2 güne bir yaptım. Fakat tam yumurtlamadan 2 gün önce, 1 gün önce ve yumurtlama günü üstüste 3 gün yaptım. Bunların dışında 2 güne bir.Bir de son olarak unutmadan. Eğer boşalma fazla olursa 2 insülin şırıngasını birden hazırlayıp versin sana sıra sıra aynı işlemi uygula. Ama mutlaka sonuna kadar sok incecik zaten hissetmiyorsun bile. Dışarı akan olmasın. En önemli şey dediğim pozisyonda yapıyor olman. Yapıp sonra ayaklarını dikme. Belinin altında yastık ayakların duvara dayalıyken dene