Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala vajinismus musunuz?

Vintageseven Allah Allah bütün yazıları ilginç şekilde okudum şimdi beb de vajinismus idim ama kasım da atlattık şimdi şükür normal herşey sadece bende pco var ve eşimin sperm ler normal gerçi değerleri sınırda imisbunun için urologa gitcek ama yani bu yöntemi denesem bende işe yarar mı hani eşimde geç bosalma erken bosalma filan yok ama birde pco var bende yine de denesem hamile kalir miyim ki?.

Millet erken boşaldığından şikayetçi, siz geç boşaldığından muzdaripsiniz. Allah yardımcınız olsun, uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah çocuğunuza.

sen atlatmışsın vajinusmusu eşindede problem yok senin sadece pkon var bununla olacağını sanmıyorum pkodan tedavi olman gerekiyor önce canım

şırıngayı rahat bir şekilde sokabiliyorum dün denedim hayırlısı artık insan çaresiz kalınca her yolu denemek istiyor
yazınız şubat ayında.hamilelik bilgileriniz yazının altında görünce sormak istedim. şıranga yöntemiyle mi gebe kaldınız?

yazınız şubat ayında.hamilelik bilgileriniz yazının altında görünce sormak istedim. şıranga yöntemiyle mi gebe kaldınız?
evet şırınga yöntemini denedigim ilk ay hamile kaldim.vajinusmusu atlattim.ancak bu yöntem sadece vajinusmusa özel degil spermleri daha hızlı bir sekilde ileriye gönderdigi icin herkes tarafindan deneniyor.soranlara cvp olsun.

Eşim ikinci cocuk işini temmuza erteliyor ben ise bu aylarda hamile kalmak istiyorum bu yüzden dediğiniz şeyi başka bi yerden okuyup prezervatifin içinde spermleri şırıngayla kendime enjekte ettim tamda yumurtlama günümde inşallah tutar :)

nasıl güvendiniz de yaptınız ya bi sıkıntı olursa? sonuç da hassas bi yapıya sahipspermler. umarım kötü birşeyle karşılaşmazsınız
Rabbim isteyene versin

Bizden korkulur valla

nasıl güvendiniz de yaptınız ya bi sıkıntı olursa? sonuç da hassas bi yapıya sahipspermler. umarım kötü birşeyle karşılaşmazsınız
Rabbim isteyene versin
Şırınga sonuçta medical bi ürün steril temiz sonuçta, prezervatifte affedersin her türlü vajina için uyarlanmış temiz bi ürün, ondan ona aktardım el değdirmeden hijenik bi işlem oldu inşallah tutar doktorlarında yaptığı bi işlemmiş ondan güvendim

hijyen acısın dan bahsetmedim . Allah korusun şırınganın içine alırken sperme zarar verdyseniz bunu bilemezsiniz . o dna sı bozuk olan yumurtayı döllerse ve sonuç sağlıksız bir gebelik olursa yani ilk aklıma gelen bu oldu . daha önce bende okudum bu konuyu hatta yapmak istedim heveslendim çünkü 18 ay hiç bebeğim olmamıştı ama sağlıksız dna sı bozuk spermlr aklıma geldi ve yapamadım . o yüzden .
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeğiniz olur.
benim hiç cocuğum yok 18 ay olmadı ve 2 kürtajım var. bu 3. gebeliğim ve suana kadar bi sıkıntımız yok çok şükür.

Orası doğru ama Allah bana öyle bi çoçuk verecekse normal şartlarda da verebilir. Artık rabbime sığındım yaptım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sorunsuz bi şekilde kucağınıza alırsınız iyi düşünün iyi olsun :) kucağınıza alacağınız günü hayal edin sadece :)

kızlar bende şırıngayla hamile kalmıştım düşük yaptım ben şırıngadan dolayı olduğunu düşünüyorum arkadaşın dediği gibi Dna sı bozulmuş spermle döllendi bence yumurta zaten düşük oldu bir daha tövbe ettim bununla yapmam diye ..

umut kapısı canım bn de çok düşündüm insan o an birşey düşünemiyor ama mantıklı olmak şart rabbim beterinden korusun.
bu preeseed diye bi jel var herkez kullandığı ay hamile kalıyordu onu da burda duydum onu da aldım kullandım ben ama hiç kimse sonuçunu yazmıyor . evet hamile kaldım ama kimyasal oldu çok zor günler geçirdim . çaylar içtim kürler denedim neler neler yaptım . en son haziranda kimyasal geçirdim ve dr korunacaksın dedi ve tam anlamıyla korundum kurban bayramı tatilinde kaplcaya gittik tek geceliğine ve eşim o gün almamış prezarvatf suya girdim çıktım 2 defa sıcak sıcak eşimle birlikte olduk ve ben korunacağımızı sanıyordum o gün hainlik yaptı ve bi daha kaçamak olmadı eylül de bi öğrendim hamileyim tek sefer de :) Rabbim vakti saatini bekliyor . inşallah isteyenlere tez zaman da hayırlısıyla sağlıklısını nasip etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…