Şırınga temizde prezervatifin içinde ki kimyasalı naptınız?Şırınga sonuçta medical bi ürün steril temiz sonuçta, prezervatifte affedersin her türlü vajina için uyarlanmış temiz bi ürün, ondan ona aktardım el değdirmeden hijenik bi işlem oldu inşallah tutar doktorlarında yaptığı bi işlemmiş ondan güvendim
ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bize de nasip olsun dua edin lütfenumut kapısı canım bn de çok düşündüm insan o an birşey düşünemiyor ama mantıklı olmak şart rabbim beterinden korusun.
bu preeseed diye bi jel var herkez kullandığı ay hamile kalıyordu onu da burda duydum onu da aldım kullandım ben ama hiç kimse sonuçunu yazmıyor . evet hamile kaldım ama kimyasal oldu çok zor günler geçirdim . çaylar içtim kürler denedim neler neler yaptım . en son haziranda kimyasal geçirdim ve dr korunacaksın dedi ve tam anlamıyla korundum kurban bayramı tatilinde kaplcaya gittik tek geceliğine ve eşim o gün almamış prezarvatf suya girdim çıktım 2 defa sıcak sıcak eşimle birlikte olduk ve ben korunacağımızı sanıyordum o gün hainlik yaptı ve bi daha kaçamak olmadı eylül de bi öğrendim hamileyim tek sefer de :) Rabbim vakti saatini bekliyor . inşallah isteyenlere tez zaman da hayırlısıyla sağlıklısını nasip etsin.
Evet hatta makineye attım önce, sonra kurutup ütüledim mikrobu kırılsın diye.Şırınga temizde prezervatifin içinde ki kimyasalı naptınız?
Spermleri yıkadım demeyin ?
Ben çok fenayımdır bişeyi inat etmem yeterli o iş olcaktabi Allah nasip olursa netice alıcam iş Allaha kaldı
Hahahaha hiç güleceğim yoktuEvet hatta makineye attım önce, sonra kurutup ütüledim mikrobu kırılsın diye.
Bekleyip görcez canım haftaya bugunlerde dayanamayıp test yaparım zaten anlarız :))))Deneyip netice alan olursa benide etiketlesin yaa
Bekleyip görcez canım haftaya bugunlerde dayanamayıp test yaparım zaten anlarız :))))
Ama yinede imkanınız varsa normal yolu deneyin benim gibi inat eşek olmayın sonucunu bilmeden gözümü karartıp yaptım bunada aptal cesareti diyorlar sanırım
Bazı şeyler olcak ya hani bi yerlerden bişeyler vesile olur hangi ara yaptın ettin anlayamazsın benimkide öyle oldu :))))Valla ne yalan soyliyim bende cesaret edemem aslahayırlısı olsun inşallah ne diyim
Allah senden razı olsun, zahmet edip uzunca açıklama yapmışsın. Evet içimde dediğim gibi kötü şeyler olacağına dair şüphe yok, ama olmuşla ölmüşe çare bulunmaz ya zaten yapmışım yapacağımı bu saatten sonraki eleştiriler sadece 9 ay şüpheyle dolaşmama sebep olurdu ama sayende o konuda da şüphem kalmadı.sırınga ile hamile kaldim ve dogum yaptim.cok saglikli bir oglum var cok sukur yorumlari okuyunca gercekten güldüm.ne kadar cahilce seyler ben bu işlemi yıllarca arastirdim kendimde bir saglik calisaniyim ve bu islemi doktor arkadaslarima sordum dnasi bozulmus sperm yumurtaliklara ulasamadan vajinadan atilir kazara ulassa bile saglikli spermler ondan önce yumurtaliga ulastigindan sagliksiz sperm döllenemez bunu unutmayin.bu türklerin buldugu bir yöntem degil yurt disinda cok sayida kisinin basvurdugu bir yöntem asilamadan tek farki hareketli ve hareketsiz spermler ayrilmadan direk vajinaya bosaltiliyor bir damla spermde binlerce sperm hücresi var ve etrafindaki beyaz kremsi tabaka spermleri koruyor bu tabaka zaten hareketsiz spermlerle beraber vücuttan atilir.umarim aciklayici olmustur..
kız ben şokEşim ikinci cocuk işini temmuza erteliyor ben ise bu aylarda hamile kalmak istiyorum bu yüzden dediğiniz şeyi başka bi yerden okuyup prezervatifin içinde spermleri şırıngayla kendime enjekte ettim tamda yumurtlama günümde inşallah tutar :)
Sabah test yaptım silik çizgi cıktı adete 7 gun var ara sıra testi tekrarlıcam inşallah vardır :)kız ben şok
Ayy inşaallah canım ya çok mutlu olurum :)Sabah test yaptım silik çizgi cıktı adete 7 gun var ara sıra testi tekrarlıcam inşallah vardır :)
Ozaman bize dua et .agzina saglik:)İkinci Çocuğa Hamile Kaldığımda (Bu Yöntemle) Eşim Üzerime Çok Düştü. Neredeyse Lavaboya Bile Gitmeme İzin Vermeyecekti. Bir Yengesi Var Onu Sever ve Sayar. Yengesi Kızdı Eşime "Sıkma Kızı Ömrü Varsa Yaşar" Dedi. O Öyle Söyleyince Sanki Eşimin Gözünden Bir Perde Kalktı Haklısınız Dedi. Yani Arkadaşlar Engelli Çocuk Bu Yöntemi Kullananlarda Görülmüyor Sadece Eğer Nasibi Öyleyse Hangi Yöntemi Denerseniz Deneyin O Çocuk Engelli Olur. Ayrıca Ben Değilim ama Eşim Engellidir, Üstelik Sağlıklı Bir Bebek Olarak Dünyaya Geldiği Halde Sonradan Bir Kaza Sonucu Engelli Olmuş. Yani Demem O ki Nasibinde Ne Varsa O Olur. "Böyle Yapmayın Engelli Olur" "Şöyle Yapmayın DNA'sı Bozulur" Bunlar Boş Laftan Başka Birşey Değil. Benim Demek İstediğim ALLAH Nasip Ettiğine Vesilelerle Veriyor Vereceğini. Eğer Senin Vesilen Buysa Dene, Zarar Görmezsin. Nasibinde Yoksa, Hangi Yöntemi Denersen Dene Olmaz Zaten. ama ALLAH Dua Ederken Bile "Duanızda Israr Edin" Diyor. Yani Bir İki Kere Dua Edip Olmadı Demeyin. Böyle Durumlarda da Israrcı Olun. Düşük Yapmış Olabilirsiniz, ama Düşük Yaptınız Diye Denemekten Vaz Geçmeyin. Herşey ALLAH'ın Elinde Bir Bakmışsın Israrınız Hoşuna Gider Nasip Ediverir. Ne Demişler "Olmazlara Olan Meylimiz, Olmazları Oldurana İmanımızdandır"...
Insallah vardir ya.. ben hala sperm miktarina takigim kizlar ya acaba bizim az bosalma oldugu icinmi tutmuyor.? Bosalma miktari nekadar oluyor gozkarari bir cay kasigimi bir tatli kasigimi bir bardakmi ne yani? :/ kusura bakmayin acik acik yaziyorum ama..Sabah test yaptım silik çizgi cıktı adete 7 gun var ara sıra testi tekrarlıcam inşallah vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?