Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm iyi geceler siz bu yontemle mi hamile kaldiniz

çok afedersınız birsey soracağım
ha sırınga ıle sokmak ha eşinizin içine boşalması aynı şey değil mi
bana cok saglıklı gelmedı

çok afedersınız birsey soracağım
ha sırınga ıle sokmak ha eşinizin içine boşalması aynı şey değil mi
bana cok saglıklı gelmedı

benimde buna aklım takılmadı değil,vajinusmus tamamda normal ilşkiye giren için ne fark var arada onu anlamdım

Bu ay deneyecegim okudugum ilk gunden beri aklimi kurcaliyordu spermler dis ortamda zarar gorur diye bugun esim sperm testi yaptirdi ve doktor 15 dakika icinde getirin dedi yani dis ortamda zarar gorse olcumler nasil yapilacak ileri hiz biraz dusuk bende bu ay deneyecegim nasil yapacagim hic bilmiyorum ama artik beklemek istemiyorum. Deneyecek arkadaslar enjektore hava da cekin sonuna kadar bu daha ileriye gitmesini saglayacaktir. İnsallah basarili olur bu yontem

Aklınıza Bir Sürü Soru Takılabilir. En Başta Belirttiğim gibi Benim Eşimde Geç Boşalma Problemi Vardı, Bir Başka Arkadaşta Vajinusmus, Başka Birinde Başka Bir Sorun Var. Bu Yöntemi Normal Yolla Gebelik Olmadığı için Denedik. Normal Yolla Oluyor sa Denemeyin Zaten. ama Olmuyorsa Deneyin Zarar Görmezsiniz, En Azından Denedik Olmadı Dersiniz, Keşke Deneseydik Demekten İyidir...

Hayretler içerisinde okudum herşeyi
Normal birliktelik yaşayanlar için biraz mantıksız geldi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…