Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veeee sonunda beklediğim evvv :))
hangi köşesini seçip söyleyim bilmiyorum ki :s hepsi o kadar güzel ve o kadar uyumlu olmuş ki... koltukların çok rahat gözüküyorlar canım.tv ünitenin sadeliğine bayıldım.yatak odası takımında çok hoş ve çok sade olmuş.dolabını yaptırdın mı aldın mı canım ? o bahçe korkuluğu gibi olan bebekleri bende buldum inşallah bende en kısa zamanda gidip alacağım.evinin diğer bölümlerini de bekliyorum canım...
Allah yuvanızı ve gönlünüzü birbirinize karşı hep sıcak ve ilk gün ki gibi tutsun inşallah... mutluluklar dilerim tekrar size
ya yeni ev gibisi yok yaaa..
özledim o günleri valla ben...
bol bol tadını çıkar,kokla mis gibidir şimdii
zevklerimiz benziyor sende evimi gördüysen.....
çok beğendim hayatım...
mutluluklar dilerim tekrardan....
çoook güzelll...yepisyeni pasparlak..
Allah mesut etsin bir yastıkta kocayın inşallah evine de Laptopun H..Pav... una da bayıldımmm :)
ayy canım yaaa...
yarın kızlar çatlıycak vallahi biz önce gördük diye:))))))))))
mobilyaların çok harika seçim mükemmel...
yatak odası kelebek mi hayatım??? burcucello bakar umarım oda beyaz mobilya arıyordu ya...
dediğin gibi sadece salonun duvar rengi pek iyi olmamış ama oda nazarı olsun canım.:)))
bu arada buzdolabın bosch mu ve memnunmusun beninkine benzettimde daha kullanan duymadım hiç o yüzden sorayım dedim...
aramızdan birinin evini görmek bizimde aslında masal gibi gelen gerçeğe nasıl adım adım yaklaştığımızı kavramama yardımcı oluyor...
senin şimdi o koltukta oturduğunu hayal ediyorum mesela...:))) bu çok cici bir his canım...
allah huzur içirsinde oturmayı nasip etsin inşallah.....
allah huzurunu hıc eksık etmesın cok sık evın :)
mısracım Allah evinde sağlıkla mutlulukla huzurla bebişlerinle oturmayı nasip etsin inşallah. sofran bereketli,evine her girenin ayağı uğurlu olsun. ay duygulandım ben yaa:asigim:
evin çok güzel döşenmiş çok cici özellikle yatak odandaki siyah,beyaz ve kırmızı uyumunu çok beğendim :1rolleyes:
evinizde ve evliliğinizde bir ömür boyu mutluklar dilerim a.s.
cnmmm çok güzel evin..agız tadıyla oturman dilegiyle....sanırım nişan resimlerini görmüştüm ordada çok begendim senii..şimdide gelinlikli halini görsek keşkede tam olsa:)
,ImageShack - Image Hosting :: kuafrgi2.jpg