• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

canım herşey çok hoş çok güzel ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim de;yalnız bi sorum olacak eşyalar gayet güzel hoş modern ama duvarlarla hiç uymamış yani renkler çok zıt yatak odan olsun salonun olsun pembe duvarlar eşyalar krem ve kahve yatak odanda kırmızı krem hakim ama duvarlar yeşil.kusura bakma canım amacım kırmak üzmek değil sadece gördüğüme yorum yaptım.sürç-u lisan ettiysem af ola.

Canım ne demek kırmak elbette sorabilirsin çünkü duvar renkleri gerçekten sıradışı.

Salon pembe çünkü; bu gördüğünüz krem koltukları almadan önce farklı renkte bir koltuğa karar kılmıştık son anda değiştirdik,duvar rengide öylece kaldı.
Yatak odası duvarıda yeşil çünkü; o oda aslında oturma odasıydı,evlenmeden 4-5 ay kadar önce evi tutup bekarlıktan kalma turuncu koltuklarıma göre boyatmıştık.Ama hesapta olmayan ikinci bir durum ortaya çıktı,yatak odasının ebatlarının çok büyük olup asıl yatak odası olarak belirlenen odaya 3 metre olan yatak başlığının sığmaması nedeniyle mecburen oturma odasını yatak odası olarak düzenlememiz gibi.Şu anda bu kocaman eşyaları çekip evi boyatmamız mümkün değil.İnşallah kendi evim olunca çok daha uyumlu renklerle boyanacak duvarlar.İşteeee böyleee......

BugÜn yıne Çok gÜzelım saol cnm,allah hepımıze huzurlu vede gÜzel bır ev nasıp etsın ınŞallah

eviniz çok güzel güle güle oturmak nasip etsin inşallah...tv ünitesini nereden aldınız bu tonlarda ihtiyacım var da öğrenebilirmiyim acaba???

gul86 beğenilerin için teşekkürler cnm.Mobilyalar 'Kelebek Mobilya'dan cnm.
Aslında o bir ünite değildi.Tv sehbası ve ayrı büfe şeklindeydi,biz ikisini birleştirdik firma birde raf yaptırdı böylece tv ünitesi oldu :))))

Bunun çok çok benzerini (beyaz ve krem renkli),doğtaş mobilya kataloğunda gördüm bu hafta ,ablamın evine almayı düşünüyoruz.ıstersen bir bak cnm.

eşyalarınız gerçekten çok güzel çok zevklisiniz,sadece bişey söylemek istiyorum duvar renkleri pek uyumlu gelmedi bana.esyanıza uygun renklerde boyarsanız eminim eşyalarınızın güzelliği 2 kat fazla görünür.benim naçizane fikrim bu kum beji falan olsa mesela duvarlar gördüğüm en güzel evlerden biri diyebilirim,umarım yanlış anlamazsın mutluluklar dilerim.

ewin gercekten superr cnmm gule gule oturrun inşopuyorumnanaktan mutfaktaki yumartalıkda ne sekermiş yaa kaydirigubbakcemile3

Sevgili melek,sevda,esger,değer beğenileriniz için teşekkürler.

Gül ziyaretin için teşekkürler ama benim yerime sen neden tşk ettin onu anlayamadım?

salonun çok hoş ama o duvar rengi hiç olmamış eşyalarınla hiç uyumu yok.kum beji kumsal beji gibi renkler kullanırsan daha şık olur.hem ferah gösterir salonunu

Canım bu resimler ilk evlendiğimde oturduğum evden ,2 yıldır başka bir evde oturuyorum aynen sizin dediğiniz gibi duvarlarımız krem.
13 aylık bir oğluşum var bu nedenle evimiz artık epeyce dağınık :))),toplu olduğu birgün denk getirirsem yeni resimleri eklerim.
Ziyaretiniz için teşekkürler

AYY çok sevindim yeni eve geçtiğinize eşyalarınız çok güzel hepsi harika ama nacizane eski evinizin mutfağını beğenmemiştim .Allah bağışlasın oğlunuzu yeni resimleride görmek isteriz.

AYY çok sevindim yeni eve geçtiğinize eşyalarınız çok güzel hepsi harika ama nacizane eski evinizin mutfağını beğenmemiştim .Allah bağışlasın oğlunuzu yeni resimleride görmek isteriz.

Teşekkürler cnm,yeni resimler inşallah yüklenecek

Canım bu resimler ilk evlendiğimde oturduğum evden ,2 yıldır başka bir evde oturuyorum aynen sizin dediğiniz gibi duvarlarımız krem.
13 aylık bir oğluşum var bu nedenle evimiz artık epeyce dağınık :))),toplu olduğu birgün denk getirirsem yeni resimleri eklerim.
Ziyaretiniz için teşekkürler

canım demek yeni eve geçtiniz ...huzurla sağlıkla oturun...evinizden sevgi ve saygı hiç eksik olmasın...oğluş büyümüş..maşallah...kıpır kıpır yerinde duramıyordur...ev kendinizin mi bilmiyorum ama değilse en kısa zamanda ev sahibi olmak nasip olsun...sevgiyle kal...

Back
X