• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

Hazek ve leyla teşekkürler cnm.
Hazekcim dikkat ettiysen yatak örtümle perdelerimin fonu aynı sende diktirebilirsin cnm.

canım duvarın rengi çok itici ya salon eşyalarına hiç uymuyor değiştirme şansın yokmu yazın bence badana yaptır derim gerçekten güzelim eşyaların o renkte kötü gözüküyor bu benim düşüncem tabi şirin ve şirinede ayrıca çok hoş güle güle oturun..

Benim olan ziyaretin ve yorumun için teşekkürler cnm.
Duvar renginede biz çok alıştık,herkes krem ....vs yapılsın diye düşünüyor ama o taktirdede eşyalar hiç kendini göstermeyecek.Şu anda, kiracı olduğumuz için yeniden boyatmayı hiç düşünmüyoruz .2010 yılında ev alabilirsek veya başka bir eve çıkarsak farklı bir renk düşünebilirim belki .

Canım,özellikle holdeki turunculu,çizgili halılarını çok beğendim...Sana tavsiyem bir an önce salonunun duvar rengini değiştirmen.Pembe olmuyor,eşyalarının ağırlığı gitmiş...

evin çok güzel koltuklarına ve özellikle yatak odana bayıldım çok güzeller ben evlenirken beğendiğim mobilyaları alamamıştım ev çatı katı olduğu için alçaktı ölçülere ne uyuyosa onu aldık güzel şeyler görünce üzülüyorum biraz ama sağlık olsun napalım Allah hepimizin huzurunuzu daim etsin heryenigün huzur sağlık ve mutluluk getirsin canım güle güle otur evinde Allah gönlünüze göre versin

Canım,özellikle holdeki turunculu,çizgili halılarını çok beğendim...Sana tavsiyem bir an önce salonunun duvar rengini değiştirmen.Pembe olmuyor,eşyalarının ağırlığı gitmiş...

Ziyaretin için teşekkür ederim cnm.Duvar rengini ise ancak bahar veya yaz ayında değiştirebilirim.

evin çok güzel koltuklarına ve özellikle yatak odana bayıldım çok güzeller ben evlenirken beğendiğim mobilyaları alamamıştım ev çatı katı olduğu için alçaktı ölçülere ne uyuyosa onu aldık güzel şeyler görünce üzülüyorum biraz ama sağlık olsun napalım Allah hepimizin huzurunuzu daim etsin heryenigün huzur sağlık ve mutluluk getirsin canım güle güle otur evinde Allah gönlünüze göre versin

Eşya falan boş cnm inan önemli olan huzurlu olmanızdır.Eminim senin evinde çok hoştur ,çatı katlarına bayılırım.Beğenilerin için çok teşekkür ederim

oy çok şirinmiş gerçekten bayanssulusmile
güle güle oturun canım

canım herşey çok hoş çok güzel ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim de;yalnız bi sorum olacak eşyalar gayet güzel hoş modern ama duvarlarla hiç uymamış yani renkler çok zıt yatak odan olsun salonun olsun pembe duvarlar eşyalar krem ve kahve yatak odanda kırmızı krem hakim ama duvarlar yeşil.kusura bakma canım amacım kırmak üzmek değil sadece gördüğüme yorum yaptım.sürç-u lisan ettiysem af ola.

Back
X