Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
Arkadaşlar resimler düğünden önce arkadaşlarımın ısrarı üzerine bir gece geç vakitte çekildi bu nedenle bazı eşyalarda leke ..vs birde obje eksikliklerini görebilirsiniz kusura bakmayın.Evimin son halinide yakın bir zamanda tekrar yüklemeye çalışacağım.Ziyaretiniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evetttt Şirin ve Şirine sizleri kapının önünde selamlarlar;
H O Ş G E L D ı N ı Z
cimg2644.jpg
[/IMG]

cimg2645.jpg
[/IMG]

cimg2646.jpg
[/IMG]

hollll.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
ImageShack - Image Hosting :: salon1va2.jpg

Burası salonumuz,duvar rengi göze çarpacaktır mutlaka bu nedenle bir açıklama yapma gereği duydum.Mobilya seçimi sırasında bu koltuktan önce başka renkte bir koltuk beğenmiştik,duvarlarıda ona uygun renkte boyatmıştık.Tekrar boyatamayacağımız içinde böyle kaldı.Benim gözüm alıştı kahverengiylede uyum sağladı sanki,siz ne dersiniz?

ImageShack - Image Hosting :: salon2do7.jpg
salon11yo9.jpg
[/IMG]

ImageShack - Image Hosting :: salon3bk1.jpg
salon22xx8.jpg
[/IMG]

ImageShack - Image Hosting :: salon4cy1.jpg
salon31au8.jpg
[/IMG]
salon44ds6.jpg
[/IMG]

s]

Son düzenleme:
hayatım gördüğüm kadarıyla çok güzel bir seçim...
benim salon koltuklarıma çok benziyor,hatta tablolarımız bile aynı...
çok beğendim ben..
devamını merakla bekliyorum....

yodas1.jpg
[/IMG]

.us/i/yodas3.jpg/]
yodas3.jpg
[/URL][/IMG][URL=http://img137.imageshack
[IMG][URL=http://img233.imageshack.us/i/yod2.jpg/][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/742/yod2.jpg[/URL][/IMG]

yodas6.jpg
[/IMG]

yodas5.jpg
[/IMG]

cimg2643e.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
evin cok şıkk
yatak odanın mobilsadıda cok güzell
yaaa oo korkuluk gibi olan süsleri nerden aldın bayıldımm yaaa
özloş06 abloşum senin koltuklara benziyo dimi sankiiii

evin cok şıkk
yatak odanın mobilsadıda cok güzell
yaaa oo korkuluk gibi olan süsleri nerden aldın bayıldımm yaaa
özloş06 abloşum senin koltuklara benziyo dimi sankiiii

canım valla bende aynını düşündüm..
koltuklarımız çok benziyor,tablolarımız aynı...
ben çok sevindim bu işe ama,zevkliymişim desenize....
çünkü çok güzel seçimler...

çoook güzelll...yepisyeni pasparlak..
Allah mesut etsin bir yastıkta kocayın inşallah evine de Laptopun H..Pav... una da bayıldımmm :)

Şimdiiii sıra mutfakta şekerler;ılk olarak göreceğiniz gri dolabı biz yaptırdık,evimiz kira ne yazık ki :(((
mutfak1.jpg
[/IMG]

mutfak2.jpg
[/IMG]

mutfak3.jpg
[/IMG]

mutfak4.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
ev sizin olsa hemen duvar rengini değiştir derdim çok zevkli döşemişsiniz ama duvarlar basit göstermiş, sade bi kese kağıdı falan çok yakışırdı

veeee sonunda beklediğim evvv :))
hangi köşesini seçip söyleyim bilmiyorum ki :s hepsi o kadar güzel ve o kadar uyumlu olmuş ki... koltukların çok rahat gözüküyorlar canım.tv ünitenin sadeliğine bayıldım.yatak odası takımında çok hoş ve çok sade olmuş.dolabını yaptırdın mı aldın mı canım ? o bahçe korkuluğu gibi olan bebekleri bende buldum inşallah bende en kısa zamanda gidip alacağım.evinin diğer bölümlerini de bekliyorum canım...
Allah yuvanızı ve gönlünüzü birbirinize karşı hep sıcak ve ilk gün ki gibi tutsun inşallah... mutluluklar dilerim tekrar size

Banyo paspaslarımı ve seramik takımı eklememi rica eden arkadaşlarım için buyrun;

banyo2pr6.jpg
[/IMG]

banyoseramkrt1.jpg
[/IMG]

Holümüzün halılarını görmek ister misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim.Korkuluk gibi duran bebişleri bir yapı marketten aldım:)

Bunlarda bekarlıktan kalma vefakar koltuklarım ve perdelerim ,bu odayı hiç kullanmıyoruz,misafir geldiğinde yatmaları için kullanabiliriz belki .

oodasyr3.jpg
[/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X