Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..

cnm aslında çeyiz düzmekte eski, bu sitede yeniyim... çeyiizm var ama kocam yok o yüzden iştahlanamıyorumm.. düğün ne zaman inşş..

:) olsun cnm kocada bulunur hazır olsunda herşey.. ben hiç birşey yapmadım bugune kdr ,heves yoktu hiç..1,5 senede bu kdr oldu..
dügün nisanda kısmetse Allah nasip ederse tabii.senin ceyizide merak ettim :93:

tatlım edit butonum yok o yuzden ekledigimi düzeltemedim asıl model bu siyahlı degil orası..
d2%208101%20e.jpg

modeli :beko BEKO D2 8101 E 1000 DEVİR
ötekinin modeli :Beko D2 9122 E 9 kg lık ve 1200 devir..

tamam canım çok teşekkür ederim not alayım bende bakayım buna :)
siyahlı olanı bende beğenmedim valla bu daha güzelmiş :)

cnm güle güle kullan beyaz eşyalarını ben hepsini arçelikten seçtim hiç araştırmadan::KK53:bakalım nasl çıkıcak

avizeni çok beğendim güle güle kullan canım
sende beyaz eşyalarını almışsın
ben alırken arçelik hariç hepsinden aldım:) bosch vestel beko herkez dedi çam mak. bbuzdolabın bosch
fırın vestel bulşık mak. beko bakalım en cok hengisinden memnuun kalıcam

cnm güle güle kullan beyaz eşyalarını ben hepsini arçelikten seçtim hiç araştırmadan::KK53:bakalım nasl çıkıcak

arçelik iyidir canım :) bir siemens kadar degildir ama bunlarda yeter..:)

avizeni çok beğendim güle güle kullan canım
sende beyaz eşyalarını almışsın
ben alırken arçelik hariç hepsinden aldım:) bosch vestel beko herkez dedi çam mak. bbuzdolabın bosch
fırın vestel bulşık mak. beko bakalım en cok hengisinden memnuun kalıcam

inşallah memnuniyetle kullanırız canım.. beyaz esya sans işi biraz.. bahtımıza ne cıkarsan..
bu arada cok teşekkür ederim kızlar..:KK54:

canım hepsini güle güle iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah:nazar:

sinoplum ohh ne güzel beyaz eşyalarda almıssın cok bişi kalmadı dimi hepsini iyi günlerde kullan canım :nazar:

..aynı mesajı tekrardan yazmışım

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzellerr allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin herkes anahtarlıktan söz etmiş gerçi değişik kimsenin çeyiiznde böyle şey görmedim ben iyi etmişsin :)güle güle kuullan canım.

Çok sağolun kızlar..
Allah hepimize ağız tadıyla kullanmak nasip etsin..:):KK31:
tatlı kıs güzellik ayrıntılarda gizlidir severim ayrıntıyı :KK9:çok sağolasın cnm:KK54:

Çok sağolun kızlar..
Allah hepimize ağız tadıyla kullanmak nasip etsin..:):KK31:
tatlı kıs güzellik ayrıntılarda gizlidir severim ayrıntıyı :KK9:çok sağolasın cnm:KK54:

amin canım kesinlikle düşünsek aslında daha ayrıntılı güzel şeyler çıkabilir :=)

Oy oy oy maşallah canım allah tamamına erdirsin inşallah.
Ne çok eksiğim olduğunu birkez daha anlamış oldum:KK70:
Şimdiden başlasam 10 aya kadar anca yetişir sanırım.

X