Benim kiz kardesim bizde yatti kendisi rahat edemefo diye kardesime iki kelime muhabbet bile etmedi onlarin karsiligi simdi donup dolasip onuda buluyoAmma abartmışsınız sevmiyo olabilirsiniz ama çocuk gelmiş bi kere evinize misafir 1 gün idare edebilirsiniz sanki evlatlık almışsınız ne bu stres, sizin yegenınız olsa boylemı davranırsınız cocuk eltınızın degıl sadece esınızınde yegenı amca baba yarısı ? Altına poşet serin yatagın madem bişey olursa koltuga deymez yorgan carsafta yıkanır yani..
simdi haklısın ama senin yapman gerekn birgün sabretmen esinede güzelce acıklaman esinin yipeninede adı neyse bak canım bebek böyle uyuyor sen uyuyamassın demen oyuzden sana yazık kardeslerinin yanına götürsün amcan demen. kırmadanZaten once gelince problem olmuyodu getirdigi gibi baksin ozaman ben iki aylik krampli bebekle ilgilenirken onunla nasil ilgileniyim oda ilgi istiyo kizimda krampi olunca omuzumda yapisik benimle beraber evin icinde dolasiyo yemek bile yapamadim indirdigim an yada babasina verdigim an basliyo ciglik atmaya
Desene zaten dolusun adama acını cocuktan çıkartıyorsun ama yanlış yapıyorsun..Benim kiz kardesim bizde yatti kendisi rahat edemefo diye kardesime iki kelime muhabbet bile etmedi onlarin karsiligi simdi donup dolasip onuda buluyo
6 yaşında bi çocuk yahu çocuğun yatacak yeri bile ne dert olmuş nolur ki batırsa hiç mi çocuk olmadınız nedir yani bi çöp poşeti de mi yok evde!!çocuğu alıp çıkasım geldi evinizden
Hoslanmasin valla sizde tanisaniz sizde sevmezsiniz cocuk masallah aa sizin ev soyle bizimki boyle diye kiyaslama yapiyo her yeri gezip begenmiyo falanVe 6 yaş küçük bi yaş degil bu tavırlar çocugun yanında olduysa zaten pişman olmuştur o zavallı ve sanırım ilerde sizden hiç hoşlanmayacak
Ozaman kızmadan güzellikle eşinize veya eltinize söyleyin bu durumu, aynı bu şekilde, bebeğim zor ve ilgilenemiyorum deyin , eşiniz anlayışla karşılar diye düşünüyorum, yazık o çocukta arada incinmesin, burda eşinize iş düşüyor, yarın güzel bir dille çocuğa anlatıp götürsün geri, sizinde Bebek yüzünden sinirleriniz yıpranmış yoksa 6 yaşında çocuğa tahammülsüzlük etmezdinizZaten once gelince problem olmuyodu getirdigi gibi baksin ozaman ben iki aylik krampli bebekle ilgilenirken onunla nasil ilgileniyim oda ilgi istiyo kizimda krampi olunca omuzumda yapisik benimle beraber evin icinde dolasiyo yemek bile yapamadim indirdigim an yada babasina verdigim an basliyo ciglik atmaya
okula gitmiyor mu bu çocuk?Yok gelince bi gunle bitmiyo
Kizim yokken el ustunde tuttum ama bende insanim sabah kalkmamla sacimi bile dur toplayim demeye zamanim olmadi baska gun olsa neyse dicem ama yorgun ve bitkinim ayrica getirdigi gibi kendi baksada olur cips aliyo onu tv arkasina dokuyo meyve aliyo heryere bulastiriyo aglamak geliyo icimden uyku yuzu gormedim bide extra yorulutorumÜzgünüm ama tavrınız ne yazık ki dışarıdan bakılınca haklı değil. Çok bunalmışsınız belli ve sinirinizi çıkaracak bir olay, kişi arıyorsunuz ama bu 6 yaşında bir çocuk olmasın lütfen. Biraz daha merhametli ve sevgi dolu olmayı deneseniz daha güzel olmaz mı?
Ilgilense sorun yok zatenSorun olmaz herhalde amcası ilgilensin
Tepkiniz biraz abartılı değil mi?
Beni anlayacak kimse cikmicak galiba kizim rahatsiz yazdigimi kimse takmadiBöyle kötü niyetli bi düşünce görmedim okurken sinirlendim davranışınıza
Kardeş adı üstünde çocukHoslanmasin valla sizde tanisaniz sizde sevmezsiniz cocuk masallah aa sizin ev soyle bizimki boyle diye kiyaslama yapiyo her yeri gezip begenmiyo falan
Esimin abisi kizimin daha yuzune bile bakmadi eltimde bezini degistirirken onlarda on laf etti hali batmasin diye altinda battaniyesi vardi ve batacak sekilde kilolarca altina yapmiyo bebeklerÇocuk için çok üzüldüm.ilerde çocuğunuz amcasında kalmak istese böyle bir muamele hoşunuza gider mi ?
İşte amcasının sizin cocugunuza olan davranışları hoşunuza gitmiyor.aynı şekilde karşılık vermek zorunda değilsiniz.siz iyi olun 6 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz.Esimin abisi kizimin daha yuzune bile bakmadi eltimde bezini degistirirken onlarda on laf etti hali batmasin diye altinda battaniyesi vardi ve batacak sekilde kilolarca altina yapmiyo bebekler
Ya cocuga direk demiyorul zaten ama o benim misafirim gelince surati dusuktur hep hani niye geldilerki gibisine bende zamaninda onun ailesinden kim gelse cok iyi karsilardim ama o hareketlerini gordukten sonra bende oyle yapmayz karar verdim ayrica kardesim 18 yasindaydi ve herseyin farkindaydi tek basina artik gelmiyo ailem toplu gelirse onlarla geliyo onunda bi sucu yoktu kimse kusura bakmasin ama onun yegeni benim kardesimden degerli degil gozumde o gelemiyosa oda gelmesinDesene zaten dolusun adama acını cocuktan çıkartıyorsun ama yanlış yapıyorsun..
Onlar öyle davrandığı için siz de kısasa kısas yapıyosunuz bi farkınız var mı onlardan düşünün..kızınıza çok geçmiş olsun sinirleriniz fena bozulmuş ondan bu tavırla yazdığınızı düşünüyorum yoksa küçücük bi çocuğa nefretlik bi his beslemezsiniz heralde!Esimin abisi kizimin daha yuzune bile bakmadi eltimde bezini degistirirken onlarda on laf etti hali batmasin diye altinda battaniyesi vardi ve batacak sekilde kilolarca altina yapmiyo bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?