Sinirimi içime atmaktan ölmek üzereyim

dalilyana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
15
-17
20
İçime atmaktan ölmek üzereyim demek istediklerimi eşime diyemiyorum kendimi anlatamıyomuyum desem değil gayet açık ve basit konuşuyorum mala anlatır gibide anlatıyorum eşim haksız olduğunu bildiği için bağırarak üste çıkmaya çalışıyor eee tabi doğal olarak bende sinirleniyorum ve ben sinirlenince hiç sağlıklı bi insan olmuyorum o an gözüm hiçbir şeyi görmüyo eşimi seviyorum ama yaptıklarına tahammül etmeye çalışmaktan çok yoruldum. Ben evde onu beklerken o arkadaşlarıyla buluşuyor gezelim dediğim zamanda parayı bahane ediyor arkadaşlarının hepsinden nefret ediyorum ama onun için yine ağzımı açıp laf etmedim . Bu son oldu söz vermesine rağmen hiçbir sözünü tutmuyo sinirden ölmek üzereyim ama içime atıyorum ev bireylerinden tepki görmiyim diye kayınvalidem ile yaşıyoruz sizce ne yapmalıyım ( eşimi seviyorum bir bebeğimiz var)

Bu sınırı olmayan arkadaş görüşmeleri ilişkileri o kadar yıpratıyor ki. Aynı evde yaşıyoruz demişsiniz kendi annesi de farketmiyor mu bunun sıkıntı olduğunu?

Aaaa sen rahmetli Erol Büyükburç gibi saksı moduna geçmişsin ya şekerim
Anasının yanına koymuş, kafeste bir kuşsun, toplumda erkekliğini de ispat edeceği seni de zincirleyecek bebeği kucağına vermiş. Anasının yanındasın ya gözü de arkada değil. Aldatma falan fıstık yapamaz diye. Fink atıyor kankaları ile. Sen de evde kudur dur ömründen ömür gitsin, sence bu mantıklı mı? Eşin senin şifreni de çözmüş kafalıyor bir şekilde seviyorum diye ikna olmuşsun.
E seviyorsanız karşılıklı sen niye sinir krizi modundasın?

eşim haksız olduğunu bildiği için bağırarak üste çıkmaya çalışıyor

rkadaşlarıyla buluşuyor gezelim dediğim zamanda parayı bahane ediyor arkadaşlarının hepsinden nefret ediyorum ama onun için yine ağzımı açıp laf etmedim
eşimi seviyorum bir bebeğimiz var)
Arkadaslarından nefret ediyorsunuz ,esinizi zorla mı cıkıyorlar hayır.Tamamiyle istedigi icin onlarla ve cekirdek ailenizde kv de varmıs zaten bekar gibi takılmaya devam ediyor demek ki.Esi cocuguyla annesinin yanında,kendisi istedigi gibi takılsın.Yerler böyle sevgiyi.

Eşinize bebeği verin az ilgilen ben biraz gezeceğim arkadaşlarımla deyin.Laf ederse sen arkadaslarınla geziyosun ben de gezeceğim dersiniz.Bir zaman sonra evde tek kalmayıp sizle gelmek ister b

Aşkım dışarı çıkmıyor vesaire değilim geziyorum çocuguda annesine bırakıp gidiyorum ama arkadaş ortamını böyle toplasan 1 adam etmez sadece sinir olduğum mesele bu hepsinin dibine kibrit suyu döküp ateşe veresim var ve emin ol bebeğim benim zincirim değil onuda alıp geziyorum . Nedense bazı hareketlerine tahammülüm yok minik birşey de olsa o beni sinir ediyo istediğim gibi olmayan herşey sinir ediyo

Güya çocukluk arkadaşları onlarda da var görseniz şeytandan farksızlar suratlarına herşeyi diyorum bi utanma bile olmuyo aralarını bozsam desem yok o kadar yapışkan sülük gibiler tabiki benim eşimde de çok suç var mesela saf kendini kullandırtiyo sonra beni kimse yiyemez ben onları yerim diye dolaşıyor asıl onu yiyolar haberi yok söylüyorum tabikide işte ne anlar

Kv ile aynı evde yaşamak demek icinizdekini tutup olanları kabullenmek demek oluyor.Çünkü ne olursa olsun kabahatli siz olacaksınız ve oğlunu tutacak.Ya bu şekilde devam edecek ya da varlığınızı belli edip sizin de sıkılabileceginizi ,nefes almak istediğinizi belirteceksiniz.Cocugu bırakıp biraz da siz çıkın.Sizin olduğu kadar eşinizin de çocuğu biraz da o baksın siz çıkın.

Bu sınırı olmayan arkadaş görüşmeleri ilişkileri o kadar yıpratıyor ki. Aynı evde yaşıyoruz demişsiniz kendi annesi de farketmiyor mu bunun sıkıntı olduğunu?
Farkında da klâsik kaynana sus erkek o erkek evde durmaz tam birşey dicem susuyorum boşver saygını bozma diye içime atıyorum

Burda her ne kadar yazsamda kendimi fazla anlatamıyorum ilişkimizde baskın karakter benim her istediğimi yaptırıyorum ama eşim kendi isteği sanıyo tavuğun aklına karpuz kabuğunu sokmak gibi düşünün ailesi ile aynı evde olmamızın sebebi evimiz yapılıyor daha bitmedi bitince ayrılacağız tabiki kalıcı değiliz o yüzden bazı şeyleri aramızda yaşamamız gerekirken tabiki aileside şahit oluyo ee sevmeden de evlilik olmuyo sadece sorumluluk fazlalışıyo bundan herkes bunalır ki ben bunalıyorum diyorum hadi gidelim gidiyoruz ama arkadaşları nedense hep hayatımızın içinde bi yerden görünüyor beni ve arkadaşları aynı kefedeyiz mesele bu ben esiyim bana saygısı bir eş gibi olmalı arkadaşlarıda eşek düşünemiyolar evli bebeği var diye arkadaşları olucak olmucak değil adam akıllı oldukları sınırlarını bildikleri müddetçe..

Mesela evınız daha yapılmadı ya gapıldıktan sonra evlenmeyi hıc dusunmedınız mı
Hem olgunlasırdınız. Daaha evlılık ne kafada oturtamadan yangından mal kacırır gıbı acele edınce bu buyuyemeyen es modelı karsınıza tabıkı cıkar

Anladim,iyi en azından kalıcı değilsiniz orda bu güzel bişey.Esinizle arkadaşları konusunda karşılıklı oturup konuşun mesela sadece haftada bir gün o çıksın,bir gün siz.Yani eşit olacak o konudaki haklarıniz.Burda anlasirsaniz zaten eşiniz de daha az çıkmak isteyecek siz de kendisine bırakıp çıktığınız için.Bir çözüm yolu olur mu bu söylediğim bilmiyorum ama aklıma böyle bir fikir geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…