sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

umarım yasadiklariniz @Caanaaan hanımın yaşadıkları gibi sonuçlanmaz..

Konusuna ve gelişmelere baktım
Sonuç kadın şüphelerinde haklı çıkmış ve boşanmış. Adam ve o kadını da rezil etmiş, helal olsun. Ordaki kadın evliymiş bi de üstelik, pes..

Konusuna ve gelişmelere baktım
Sonuç kadın şüphelerinde haklı çıkmış ve boşanmış. Adam ve o kadını da rezil etmiş, helal olsun. Ordaki kadın evliymiş bi de üstelik, pes..
Nasil hakli cikmis..yakin arkadasim dedigi bayanlami aldatmis konu sahibini, bende bakindim cvplara anlamadim pek..eger oyleyse yaziklar olsun..

Nasil hakli cikmis..yakin arkadasim dedigi bayanlami aldatmis konu sahibini, bende bakindim cvplara anlamadim pek..eger oyleyse yaziklar olsun..
Evet
Kocası erkek arkadaşımla buluşacağım demiş
Telefonuna göz atan konu sahibi o kadınla buluşacağını anlamış takip etmiş
Buluştukları kafeyi basmış, gizlice flört ediyorsunuz demiş şok olmuşlar
Kadının kocasına da anlatmış durumu ( Durumu öğrenen adam evden kovmuş karısını , oh iyi olmuş )
Konu sahibi de kendi eşini boşamış

Iyi ikisininde ekmegine yag surmusler..boylelerini bosamican surundurucen..

Canım şuan o kızdan daha tehlikeli bir durum varsa bu da eşinin senden 1.5 ay ayrı kalacagı gerçeği. Neler duyuyoruz yani bir erkek o kadar ayrı kalabiliyosa şüphe etmek lazım. Bi sor sana yalans öylemiş olmasın 1.5 aylık nasıl bi işmiş o? taşındıgınızda oturacagınız evin tuglalarını kendi elleriyle taşımaya mı gitti.. Bilemedim.

Bende sordum net yanıt alamadım

Niye bu kadar sinirlisin ? Ne yani

Öcelikle kendine güven sonra da kızın kalbini kırmadan mesafe koymaya çalış kızla konuş diycem ama kalbi kırılabilir bilemedim

evli değilim benim açımdan bu ama biz kardeş gibiyiz onunla

Of konu sahibi kendi derdini yaziyor sen kendini aklama peşindesin yaran var sanirim yada biseyler var iki yorumdan biri evli arkadaşın..
Napalım siz cok geniş insanlarsiniz diye herkes dusuncesinimi degistirecek ??
Sanki herkes cok masum hiç aksi durumlar yaşanmiyor bu memlekette ..
Yuzlerce bu kanka ayagindan baska bisey ayagina gecip ortalik karistiran insanlar var masal değil yani.
Hicbisey olmasada konu sahibinin "rahatsiz "olmasi bile yeterli.

Teşekkürler arkadaşlar.
bugün C canaan adlı üyenin konusunu okudum. 38 sayfanın tamamını.
yani o arkadaşla bu kadar mı benzer kafa yapımız iyiniyetli oluşumuz, evlendik diye adamları esir alma hakkımız yok diyerek sosyal çevrelerine saygı gösterip tepemize çıkarmamız. ama konunun sonunda o arkadaşım için çok üzüldüm. asla ve asla haketmediği bir durum yaşamış.
bana gelince o arkadaşın hikayesini okuduktan sonra kesin karalıyım ki eski benden eser olmayacak. yemişim kankasını da kız arkadaşını da. bundan sonra kimseye iyiniyet göstermeyeceğim. anladım ki iyilikten gerçekten maraz doğuyor.
canan adlı üyeden tek farkım şu; evet kız müthiş yılışık ayarsızın teki. tek fark eşimin hareketlerinde bir anormallik görmedim. ama tabii kötü bir niyeti yok diyerek arkadaşlığını savunması kabul edilebilir gibi değil. ve artık o kızın iyiniyeti olmadığına, bana da sırf aa bak eşiyle de arkadaşım görüntüsü yaratıp eşime yakınlığını kaybetmemk için yaklaştığına eminim.
çünkü ben ilk evlendiğimizde bu kızla henüz samimi omadanönce eşimi arıyordu biyerlere davet ediyordu eşim de Teory' ye bi sorayım sana dönüş yaparım diyordu. ondan sonra baktı ki bu kız, kankası artık evli eskisi gibi özgür değil o zaman eşiyle de yakınlık kurayım da kankamdan kopmayayım diye düşündü.
ama iyi oldu böyle. o aptal onun tüm hareketlerini bugüne kadar gözlemlediğimi ve daf omadığımı dünki mesajımla anladı fazlasıyla.

@teory beğenip beğenip gidiyosun yok mu gelişme
Bak insanlar eşin 1,5 ay niye yok diyo
Bi cevap ver istersen
mrb kusura bakmayın arkadaşlar. yazamadım çünkü dediğim gibi girdim ama C canaan adlı üyenin konusunun tamamını okudum. kendi konuma yeni yazabiiyorum.
eşim şehirdışında olacak 1,5 ay demiştim ya hani. kızlar malum insan burada tanıdık biri falan olur diye bazı şeyleri açık yazamıyor. nereye gittiğini o yüzden çekirge sana özel mesaj atacağım. diğer merak eden arkadaşar da bana özel mesaj atarsa oradan yazayım.

Öcelikle kendine güven sonra da kızın kalbini kırmadan mesafe koymaya çalış kızla konuş diycem ama kalbi kırılabilir bilemedim

hayır canım
yeter artık
ben o ayarsız kıza fazlasıyla hoşgörülü davrandım bu zamana kadar. aman anne acısı yaşamış aman şöyle aman böyle diye. ama o işin suyunu çıkardı. bunalttı yapıştı kaldı ya.
artık bitti o iş hele ki bir arasın göreyim duyayım dün attığım mesaj solda sıfır kalır yapacaklarımın yanında.

Haha bazi arkadaslar hayal dunyasindan bir ciksa keske.. ne demek adam kankayi korur esi korumaz.. o zaman koyarsin kapinin onune bir omur kankayla koyun koyuna yasarlar.. gerci kankayi esi olarak sececek kadar onemsemedigine gore yalvar yakar geri donup kankayi tek kalemde silme olasiligi daha kuvvetli

bence zararlı çıkan sen olucaksın canım sonuçta erkekler arkadaşlarını korur çoğunlukla eşlerini fazla korumazlar arkadaşı haklı görürler
Genellemeler yanlış. Benim eşim bu ömrü senle gecirecegim arkadaşta kim oluyormuş diyip görüşmeyi birden kesmişti vakti zamanında. Kardeş gibiyiz bizi kimse ayiramaz sözleri bazen böyle havada kalıyor işte

aynen.. gerçi daha sonrasında onun arayıp sormadığı arkadaşlarıyla ben arkadaş oldum orası ayrı ama eş ile arkadaşın karşılaştırılması nasıl bir mantıktır bilinmiyor tabi..

Son düzenleme:
aynen.. gerçi daha sonrasında ben onun arayıp sormadığı arkadaşlarıyla ben arkadaş oldum orası ayrı ama eş ile arkadaşın karşılaştırılması nasıl bir mantıktır bilinmiyor tabi..
Evet aynı kefeye koyuyorlar kendilerini. Anne baba kardeş başka, eş başka, arkadaş başka yerde olmalıdır. Hepsini aynı derecede gorursen, ben en yakın arkadaşıyim eşi de kim oluyor dersen sıkıntı var demektir. Kıskançlıktan öte sosyal yaşamdaki rol dağılımını ayırt edememe sorunu bu bence. Fazla civik insanları bu yüzden sevmem her şeyin yeri vardır. İnsanlara her zaman, her yerde aynı sekilde davranılmamali. Arkadaşın evlendiyse ona gore yerini alacaksın hayatında. Benim felsefe bu zararını gormedim açıkçası. Ay evlendi ama kaç yıllık arkadaşım diyerek enseye saplak atacak değilim sonuçta.

Senin hissettiginin kiskanclik degil de adam yerine koyulmamak olmasini cok iyi anliyorum. Benim bir erkek arkadasim, bir kizla bir erkek sadece arkadassa kesin adam kizi begenmiyordur demisti. Erkekler ne kadar arkadasim deseler de kadin olarak gormenin onune gecemiyorlar sanirim. Ama sen ne kadar engel olmaya calissan da esinin sen istiyorsun diye samimiyetini keseceginden supheliyim. Zaten icinden gelerek yapmiyosa bi degeri de yok. Ben de ayni sorunu yasadim, yasiyorum. Ben esime ne kadar rest cektiysem de basarili olamamistim. Umarim kiz uzak durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…