• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Benim de geldi basima boyle bi olay. Evlendikten sonra sadece nikahta gordugum kankitosuu bizi esiyle evlerine yemege csgirdi. Ayy cnm kac senelik arkadasim izninle deyip daldi esimr opuyo minciriyo fln :) cok ozlemis napsinmis. Baska seylerinden de rahatsiz oldum. Gercekten cok sevdigi arkadasiysa esine saygi gostermek zorunda vr ben bunu saygisizlik ve nispet olarak goruyorum. Hani biz boyleyiz isine gelirse der gibi. Brn esime sunu soyluyorum benim erkek kanka beni mincirsa naparsin.. doverim diyo :) sonuc artik gorusme gibi bi durumumuz yok. Bekarlik farkli evlilik farkli oncelikler degisir hayatim.
ay manyak bunlar. bu da bir tür tatmin yöntemi herhalde

Evli adamla kanka mı olunurmuş ya.Kocanın art niyeti olmayabilirde kızın pek iyi niyeti olduğunu sanmıyorum.

Evli adamla kanka mı olunurmuş ya.Kocanın art niyeti olmayabilirde kızın pek iyi niyeti olduğunu sanmıyorum.
kızlar lütfen ama ben de gayet iyi niyetliyim oda iyi niyetli alınıyorum kız sanki sizi boşandırdı filan

kızlar lütfen ama ben de gayet iyi niyetliyim oda iyi niyetli alınıyorum kız sanki sizi boşandırdı filan
Bana biraz tuhaf geldi evli adamla kanka olmak.Ben yapamam ya kıskanabilir karısı ,hiçbir kadına da bunu yaşatmak istemem.O kızın da bunu düşünmesi gerekirdi bence.

Siz iyi niyetnizle tepkili davranmadığınız sürece ne yazıkki hiç bişey değişmez.İş sizde bitiyor.Vicdan yapmaktan vazgeçip tavrını koyman gerektiği inancındayım.

Eşinin kızı aramicağından emin misin?
görüşmiceksin dedim bu akşamki konuşmada. sanmıyorum. yani yılların verdiği alışkanlıkla belki arayabiir ama o eski diyalog olamaz artık diye düşünüyorum.
bir de şöyle bşy var kızlar. biz bulunduğumuz şehirden taşınacağız. 1,5 yıl sonra geri döneceğiz. yani eşim aslında o sebeple gitti .

Kanka nedir ya! Koca koca yetişkin insanların böyle vıcık vıcık ilişkiler kurması ne kadar itici. Her şeyin bir sınırı vardır. Kız erkek farketmez zor günümüzde yanımızda olan, dertleştiğimiz, sevdiğimiz insanlar olabilir de böyle ergenler gb el kol hareketleri filan hiç şık değil. Sen çok haklısın da sıkıntının büyüğü eşinde bence senin asıl onun ayarlarını düzeltmen gerekiyor. O da şimdi kendini paylaşılamayan erkek sanıyordur egosu şiştikçe şişmiştir.

Bana biraz tuhaf geldi evli adamla kanka olmak.Ben yapamam ya kıskanabilir karısı ,hiçbir kadına da bunu yaşatmak istemem.O kızın da bunu düşünmesi gerekirdi bence.
ya sorma canım.
kız yüzsüz ötesi çıktı ya resmen.
üstelik bir dönem erkek arkadaşı vardı bu kızın. yine biz buluştuk eşim ben o kız ve sevgilisi. kız aynı hareketleri erkek arkadaşının yanında da yaptı.
s...ım böyle arkadaşlığa ben.
kızın hiçbir ilişkisi yürümüyor.

Kanka nedir ya! Koca koca yetişkin insanların böyle vıcık vıcık ilişkiler kurması ne kadar itici. Her şeyin bir sınırı vardır. Kız erkek farketmez zor günümüzde yanımızda olan, dertleştiğimiz, sevdiğimiz insanlar olabilir de böyle ergenler gb el kol hareketleri filan hiç şık değil. Sen çok haklısın da sıkıntının büyüğü eşinde bence senin asıl onun ayarlarını düzeltmen gerekiyor. O da şimdi kendini paylaşılamayan erkek sanıyordur egosu şiştikçe şişmiştir.

valla kızlar işin aslını sorarsanız eşime aşkımdan ölmüyorum. ve yaşadığım duygu kesinlikle kıskançlık değildi. hem kız hem eşim tarafından resmen hiçe sayılmak, kızın bana saygı duymayıp bu kadar rahat hareket edebilmesi, eşimin buna izin vermesi o cesareti vermesi... hazmedemediğim bunlardı. yoksa zerre kıskançlık değil.

valla kızlar işin aslını sorarsanız eşime aşkımdan ölmüyorum. ve yaşadığım duygu kesinlikle kıskançlık değildi. hem kız hem eşim tarafından resmen hiçe sayılmak, kızın bana saygı duymayıp bu kadar rahat hareket edebilmesi, eşimin buna izin vermesi o cesareti vermesi... hazmedemediğim bunlardı. yoksa zerre kıskançlık değil.
kocan ne diyor başka

görüşmiceksin dedim bu akşamki konuşmada. sanmıyorum. yani yılların verdiği alışkanlıkla belki arayabiir ama o eski diyalog olamaz artık diye düşünüyorum.
bir de şöyle bşy var kızlar. biz bulunduğumuz şehirden taşınacağız. 1,5 yıl sonra geri döneceğiz. yani eşim aslında o sebeple gitti .
Yok yani arayacağını düşünüyosan baştan kendin eşine söyle.Saklarsan ve öğrenirse suç bastırmaya kalkar,rezil ettin beni vs gibi. Ama sen şimdiden o kızada gerekeni söyledim konuşmicaksınız yettiniz artık diye çıkışırsan problem yaşamazsın ilerde.

bence zararlı çıkan sen olucaksın canım sonuçta erkekler arkadaşlarını korur çoğunlukla eşlerini fazla korumazlar arkadaşı haklı görürler

Böyle bi mahluk benim etrafımda bile dolaşamaz. Kocama laubali hareketler yapıcak ve ben annesi yok diye susucam isterse yedi sülalesi olmasın bütün cazgırlığınızı ortaya koyun ve bu kadını uzaklaştırın ailenizden.

Arkadassa bekarken arkadaş ne diye evlendikten sonra gorusuyor hatta sizde gorusuyorsunuz ben esimin kız arkadaşı falan olmasına katlanamam sizin yerinizde olsam gorusmem gorusturmem ve bunu hareket ve sozlerimle belli ederim bir arar iki arar üçüncüye istenmedigini anlat uzaklasir.

Zaten bu sıraladığınız şeyler basit bir kıskançlık duygusundan çok daha yaralıyıcı. Hadi bu mesele bir şekilde kapandı. Siz eşinize şimdi kendinizi iyi ifade etmezseniz aynı olay kılık değiştirerek tekrar başınıza gelebilir. Eşiniz bu kadar ince düşünememiştir muhtemelen, iş size düşüyor, sonuçta erkek beyni beklentileri düşük tutmak lazım.

bence zararlı çıkan sen olucaksın canım sonuçta erkekler arkadaşlarını korur çoğunlukla eşlerini fazla korumazlar arkadaşı haklı görürler
canım yaşın küçük belli. ve olayı kendi açından değeerlendiriyorsun.
hayat hele ki evlilik o kadar kolay değil
olmamalı da.
yarın birgün evlendiğinde bizlerin ne demek istediğini anlarsın.

Back