- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Bir değil beş değil bende öyleyim bende öyleyi kıza bişey demeyin diye herkese müdahalede bulunmaya çalıştığından olabilirNiye bu kadar sinirlisin ? Ne yani
eşime o konudaki kinim asla geçmeyecek. çünkü bu arkadaşlık biterse benim kızayaptığım uyarı yüzünden bitmiş olacak. eşimin koydupu tavır yüzünden deği. ikisi arasında çok fark var.Senin hissettiginin kiskanclik degil de adam yerine koyulmamak olmasini cok iyi anliyorum. Benim bir erkek arkadasim, bir kizla bir erkek sadece arkadassa kesin adam kizi begenmiyordur demisti. Erkekler ne kadar arkadasim deseler de kadin olarak gormenin onune gecemiyorlar sanirim. Ama sen ne kadar engel olmaya calissan da esinin sen istiyorsun diye samimiyetini keseceginden supheliyim. Zaten icinden gelerek yapmiyosa bi degeri de yok. Ben de ayni sorunu yasadim, yasiyorum. Ben esime ne kadar rest cektiysem de basarili olamamistim. Umarim kiz uzak durur.
Niye dis kapinin dis mandali icin ekstra caba uygulasin ki icinden gelirse yapar ancak.kızdan çok rahatsızsan hlı payın var ama tam tersi hareket etmen lazım yani o kıza yakın ol süremli çağır ve o kızın önünde eşinle samimiyet kur aşk dolu sözler söyleyin bi süre sonra dayanamaz gerçekten hissettiği bir şey varsa o mesafe koyar biraz akkıllı davranmakta yarar var çocuk gibi davranmaya gerek yok
kızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
Peki esinin kizdan hoslandigini dusunuyor musun? Bakisindan halinden tavrindan anlarsin.eşime o konudaki kinim asla geçmeyecek. çünkü bu arkadaşlık biterse benim kızayaptığım uyarı yüzünden bitmiş olacak. eşimin koydupu tavır yüzünden deği. ikisi arasında çok fark var.
evliyim bende 7.5 yıllık toplamda 11 senelik ilişkim kimse kimseyi yalayıp ısırmasın zaten ama neden milleti sevindiriyo ki ben eşimle kavga etmiş olsam bile uyuz olduğum bi insan varsa örnekteki gibi eşime sevgi sözcükleri söyleyip daha bi yakınlaşırım ki böyle yapınca zaten o kişi de mesafeyi koyar ama rahatsız olduğunu belli edersen gıcıklığına sırnaşırlar bazı şeyleri tersten düşünmek gerekli farklı yaniNiye dis kapinin dis mandali icin ekstra caba uygulasin ki icinden gelirse yapar ancak.
Sen evli misin bilmiyorum ama ben evlendikten sonra kadinlarin egolarina sasar oldum. Gercekten kankasi olsa arkadasina deger verse esine de saygili olur. Karsilasinca opup kisa bi sarilmak ayri da ikide bir mincirmak ya da hicbi sorun yokken biz senden once vardik istedigim gibi davranirim sen kac seneliksin ki diyen kendini bilmezler var.
Ben kendi adima hepsiniii kapi disari ettim ki esimde hosnut degildi bu sekilde davranislarindan.
Yoksa benim de evli olup yakin erkek arkadaslarim vardir eslerini de tanirim ve saygiliyimdir. Ama illa dur len bi makas alirim ayy tatlim ya istiririm yalarim bilem durumlari gerekmiyo herkes haddini bilcek illa ellemeli olmak zorunda degil sevgi ve deger gosterimi
Canım benimde eşimin böyle yılışık arkadaşları var çok terbiyesizler aile terbiyesi görmemiş insanlar ve ben hiç bi şey yapamıyorum ama sen kız kırılacak diye üzülüyorsan kocanıda kaybedersin canım bir sürü insanın annesi vefat etmiş anne va babası olmayanda bar sen bu kadar düşünceli ve iyi kalplisin ama elin evli adamına yılışıklık yapan kızlar öyle değil kızı ara konuş yada korkutacak bir şekilde mesaj at bu anne veya babasını kaybetmiş yada anne ve babası boşanmış insanlarda piskolojik bir bozukluk benim eşimle ilgilide bir kız sürekli twiterda paylaşım yapıyordu duydumki babası ve annesi o 5 yaşındayken boşanmış önce eşimle kavga ettik sonra eşim dedi kızın arkadaşıyla irtibata geçtim kız sildi o paylaşımlarını bu arada kız eşimin eski sevgilisi ve evli olduğunuda biliyor tamammen piskolojik bozukluk canım bir arkadaşım daha babası onları küçükken terketti başka bir kadına gitti şimdi arkadaşımda evli birisiyle çıkıyor ne yaptıysam bi işe yaramadı çok hassas bide bir şey söyleyince kendini odaya kapatıp sayfalarca yazı yazıyor sen eşine o kızla konuşmasını istemediğini söyle sonrada kızla konuş böyle sinir olup uyuyamayacağına kır kızın kalbini insanın canı acıyacağına yüzü acısınkızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
Sana kismen katiliyorum.evliyim bende 7.5 yıllık toplamda 11 senelik ilişkim kimse kimseyi yalayıp ısırmasın zaten ama neden milleti sevindiriyo ki ben eşimle kavga etmiş olsam bile uyuz olduğum bi insan varsa örnekteki gibi eşime sevgi sözcükleri söyleyip daha bi yakınlaşırım ki böyle yapınca zaten o kişi de mesafeyi koyar ama rahatsız olduğunu belli edersen gıcıklığına sırnaşırlar bazı şeyleri tersten düşünmek gerekli farklı yani
ayrıca kaç yıllık bi arkadaşlık var ortada dış kapının dış mandalı olmuyor eşler bizim sadece eşimiz tapulu mallarımız değil benim eşim bana dese ki ya ben ya arkadaşın kapıyı gösteririm kimse önceki hayatının değişmesini istemez benim eşim arkadaşlarımla konuşmama karışamaz kimse kimsenin kölesi değil
yok hiç öyle düşünmedim. öyle bir hareketini görmedim. zaten görsem veya hissetsem asla bu kadar zaman tolerans göstermezdim.Peki esinin kizdan hoslandigini dusunuyor musun? Bakisindan halinden tavrindan anlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?