sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Bence herkes abartıyo benimde kankam var evlendim diye önceden sarıldığım insana ne diyelim şimdi evliyim sarılamam mı? kız bekarsa ona bi koca ayarlayp evlenmesine vesile olun böylece herkes rahat eder sen eşi olabilirsin ancak o kızı daha önceden tanıyormuş abartmaya gerek yok bende el kol şakalarından hiç hoşlanmam ama bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek gerekir

birde kadın erkeğin arkadaşlığını başka şeylere çekenleri anlamıyorum kesin erkek beğenmiyordur diye bir şey yok.

kızdan çok rahatsızsan hlı payın var ama tam tersi hareket etmen lazım yani o kıza yakın ol süremli çağır ve o kızın önünde eşinle samimiyet kur aşk dolu sözler söyleyin bi süre sonra dayanamaz gerçekten hissettiği bir şey varsa o mesafe koyar biraz akkıllı davranmakta yarar var çocuk gibi davranmaya gerek yok

Sizdede suc var en basta bukonuda tavrinizi koymaliydiniz bence cok yuz goz olunmus kizla

Ben bir kadin ve erkegin dost olacagina asla inanmiyorum.hatta kanka. Belki geri kafalilik deyin belki baska sey deyin ama farkli iki cins dost,kanka olamaz. Yasadigim okadar cok deneyim var ki bu konuda ondan boyle bor seyin olmasi bana normal gelmiyor... biz toplumca biraz batililasmayi modernlik sanip bu baslik altinda sapkinliga cevirdik. Ondan benim kankam,dostum muhabbeti yalan geliyor.
Siz kiza fazla taviz vermissiniz bastan.evet herkesin bir hayati var evlilik tamamen kapali kutu icine donup yasamak degil.nasil oncesi varsa herkesin sonrasida olacak. Lakin bu kizcagiz sizi ve esinizi iyi kulanmis,duygusal baski. Sinirle msj attiniz bende olsam o anda msj atar birak arar agzima geleni sayardim . Asil mesele esinde,evli oldugunu farkedemiyorsa,sana baska erkeklerin ayni sekilde davranmasina birsey diyemeyip sus pus oluyorsa orda duracaksin. Esinle sorunu cozmelisin. Gerekli ayari vermezsen bu kez telefonundan sosyal hesaplarindan surekli suphe edip kurcalamk isteyeceksin. Kizin esini aramayip msj atmayacagina inanmiyorum. Kuyruguna basilmis kedi gibi pusuda bekliyor suan. Kocani al iyice silkele kardes.

Benimde esimin bekarken kiz arkadaslari vardi beraber gezip tozmalar fln evlenmeden tepkimi koydum butur arkadasliklar istemiyorm diye mesafe koydu ve suanda gorusmuyo olay esinde bitiyo cnm senin rahtsiz oldugunun farkinda olup mesafe koymasi gerekiyo evli erkeklerin bana gore butur arkdasliklari yanlis arkadasi evli olsa tamam ama bekar bi kizin busekilde ailenize girip rahatsiz edici davranislar sergilemesine izin vermemen gerekir ailene zarar verir bence bu kiz esinden hoslaniyo cok tehlikeli bi durum nefis sonucta esinin kaymicagi ne malum dikkatli ol derim

Niye bu kadar sinirlisin ? Ne yani
Bir değil beş değil bende öyleyim bende öyleyi kıza bişey demeyin diye herkese müdahalede bulunmaya çalıştığından olabilir
Bak ben 1 mesaj yazdım nasıl ne oluyo diyosun dimi
Önce sen bi sakin ol konu sen değilsin , halinden memnunsan da devam et

eşime o konudaki kinim asla geçmeyecek. çünkü bu arkadaşlık biterse benim kızayaptığım uyarı yüzünden bitmiş olacak. eşimin koydupu tavır yüzünden deği. ikisi arasında çok fark var.

Niye dis kapinin dis mandali icin ekstra caba uygulasin ki icinden gelirse yapar ancak.
Sen evli misin bilmiyorum ama ben evlendikten sonra kadinlarin egolarina sasar oldum. Gercekten kankasi olsa arkadasina deger verse esine de saygili olur. Karsilasinca opup kisa bi sarilmak ayri da ikide bir mincirmak ya da hicbi sorun yokken biz senden once vardik istedigim gibi davranirim sen kac seneliksin ki diyen kendini bilmezler var.
Ben kendi adima hepsiniii kapi disari ettim ki esimde hosnut degildi bu sekilde davranislarindan.
Yoksa benim de evli olup yakin erkek arkadaslarim vardir eslerini de tanirim ve saygiliyimdir. Ama illa dur len bi makas alirim ayy tatlim ya istiririm yalarim bilem durumlari gerekmiyo herkes haddini bilcek illa ellemeli olmak zorunda degil sevgi ve deger gosterimi

Ay sana helal olsun yani eşimin tanıştığımız günden beri bir kız arkadaşı yok olamaz! hemen kızla konuş böyle böyle de yada eşine ya ben ya o de bu ne canım ben olsam kafayı yerim o kız nerden böyle bi cesaret buluyor ki

kıza birşeyler yazmayı boşver de eşine bu kızla bi daha gorusmeyelim diye ssöyle o ne öyle yuzsuzlukte son nokta evli adaminda bi zahmet kız arkadaşı olmasın ne gerek var

eşime o konudaki kinim asla geçmeyecek. çünkü bu arkadaşlık biterse benim kızayaptığım uyarı yüzünden bitmiş olacak. eşimin koydupu tavır yüzünden deği. ikisi arasında çok fark var.
Peki esinin kizdan hoslandigini dusunuyor musun? Bakisindan halinden tavrindan anlarsin.

evliyim bende 7.5 yıllık toplamda 11 senelik ilişkim kimse kimseyi yalayıp ısırmasın zaten ama neden milleti sevindiriyo ki ben eşimle kavga etmiş olsam bile uyuz olduğum bi insan varsa örnekteki gibi eşime sevgi sözcükleri söyleyip daha bi yakınlaşırım ki böyle yapınca zaten o kişi de mesafeyi koyar ama rahatsız olduğunu belli edersen gıcıklığına sırnaşırlar bazı şeyleri tersten düşünmek gerekli farklı yani

ayrıca kaç yıllık bi arkadaşlık var ortada dış kapının dış mandalı olmuyor eşler bizim sadece eşimiz tapulu mallarımız değil benim eşim bana dese ki ya ben ya arkadaşın kapıyı gösteririm kimse önceki hayatının değişmesini istemez benim eşim arkadaşlarımla konuşmama karışamaz kimse kimsenin kölesi değil

Canım benimde eşimin böyle yılışık arkadaşları var çok terbiyesizler aile terbiyesi görmemiş insanlar ve ben hiç bi şey yapamıyorum ama sen kız kırılacak diye üzülüyorsan kocanıda kaybedersin canım bir sürü insanın annesi vefat etmiş anne va babası olmayanda bar sen bu kadar düşünceli ve iyi kalplisin ama elin evli adamına yılışıklık yapan kızlar öyle değil kızı ara konuş yada korkutacak bir şekilde mesaj at bu anne veya babasını kaybetmiş yada anne ve babası boşanmış insanlarda piskolojik bir bozukluk benim eşimle ilgilide bir kız sürekli twiterda paylaşım yapıyordu duydumki babası ve annesi o 5 yaşındayken boşanmış önce eşimle kavga ettik sonra eşim dedi kızın arkadaşıyla irtibata geçtim kız sildi o paylaşımlarını bu arada kız eşimin eski sevgilisi ve evli olduğunuda biliyor tamammen piskolojik bozukluk canım bir arkadaşım daha babası onları küçükken terketti başka bir kadına gitti şimdi arkadaşımda evli birisiyle çıkıyor ne yaptıysam bi işe yaramadı çok hassas bide bir şey söyleyince kendini odaya kapatıp sayfalarca yazı yazıyor sen eşine o kızla konuşmasını istemediğini söyle sonrada kızla konuş böyle sinir olup uyuyamayacağına kır kızın kalbini insanın canı acıyacağına yüzü acısın

vay beee
bazı evlikler çok tuhaf gerçekten...
kocası 'ya ben ya arkadaşın' diyecek,
sen de kocana kapıyı göstereceksin...
gözlerim yaşardı bu ne büyük bir sevgi, ne güzel bir evlilik!

Ben hic modern olamayacagim bu konuda benim de erkek arkadaslarim var artik onlardan once karilariyla daha cok konusuyorum planlarimda yanlis anlamasinlar diye daha cok dikkat ediyorum sarilmalar illa goruselim demeler de ne
Tabiki rahatsiz olunur
Ayrica bu arkadaslik ayagi altinda flörtlesenlerin sayisi az buz degil kimi kandırıyorlar

Sana kismen katiliyorum.
Ama esime daha cok yanasirim kismi bana gore degil. Ben hareketlerimle msj verene kadar kimse beni rahatsiz edecek konuma getirmesin. Eger getirirse de esim geregini yapsin cunku kisi benim arkadasim olsa ben arkasini toplarim olayi yumusatmaya calisirim ama benim gorevim degil.
Bir de arkadaslar eslere saygisizlik yapiyor ve ciftler arasinda huzursuzluga sebep oluyorsa o kisi esasli bir arkadas degildir gozumde. Net
Ve dis kapinin dis mandalidir. Ama bunu tabi ki butun arkadas cevremize uyarlasak cevrede adam kalmaz. Ama belli basli kisilere haddi bildirilmeden kendilerini bilemiyorlar herkes keske buna gerek duymayacak kadar kaliteli olsa

Peki esinin kizdan hoslandigini dusunuyor musun? Bakisindan halinden tavrindan anlarsin.
yok hiç öyle düşünmedim. öyle bir hareketini görmedim. zaten görsem veya hissetsem asla bu kadar zaman tolerans göstermezdim.
bizdeki olay kızın olayı artık abartmasıydı. eşim de de malesef diğer insanlara hayır diyememe sorunu var genel olarak.
ben ne kadar rahatsız olursam olayım adam yapamıyor yapmıyor yok yani.

yani kız bir şekilde eşime olan ilişkisinden tatmin sağlıyordu artık ondan eminim. tabi onun iç dünyasında bu iş nasıldı hangi dozajdaydı bilemicem.
ama dediğim gibi eşimin gideceği son haftaki ısrarlı görüşme talepleri ve eşimin ertesi sabah yola çıkacağı akşamki hareketleri beni çileden çıkardı.

cidden ya terbiyesizler. yani o kızın ayarsızlığı ve benim eşimin kafasızlığı yüzünden ben ne duruma düştüm.
insanda ayar olacak arkadaş. terbiyesiz şey ya. hem yapıyo hem de yan gözle bana bakıyo o son akşam. hem tedirgin hem de yapmaktan kendini alamıyor kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…