sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

başta çok iyi niyetli yaklaşıp sınır koymamışsınız ama bu bence sorun değil neticede hem eşiniz hem de arkadaşı yetişkin insanlar. herkes herkese karşı sorumluluğunu bilip ona göre davranmalı. empati yapmalı. kıza mesaj atmanız iyi olmamış ama neticede bizler duygusal varlıklarız ve bunları paylaşıyoruz olan olmuş bundan sonra ne yapacağınıza karar vermeniz lazım. eşinizin size karşı tutumu da insanı ayrıca deli eden bir şey. neticede arkadaş bu vazgeçilmez değil neyini savunuyosun. bence bi süre gözlemleyin bakalım her ikisinin de tavrı ne olacak? ona göre siz de yolunuzu çizersiniz

Son düzenleme:
canım yaşın küçük belli. ve olayı kendi açından değeerlendiriyorsun.
hayat hele ki evlilik o kadar kolay değil
olmamalı da.
yarın birgün evlendiğinde bizlerin ne demek istediğini anlarsın.
yaşım 33 canım

e
eşime karşı çok büyük soğuma yaşadım birdenbire bu son olayla.
beni haketmediğini düşünüyorum bilemiyorum.
kafam çok karışık

evli değilim benim açımdan bu ama biz kardeş gibiyiz onunla

ben kıza mesaj attım
çünkü eşim haricinde de bir diyaloğumuz vardı özellike son 1 yıldır.
dertleştiğimiz zamanlar olmuştu

yüzzyüze geldiğimizde söylicem.zaten eşim olacak şahıs da bunu öğrenince kendini rezil olmuş!! hisseder ve aramaz

Kanka ne demek yaaa erkekle kiz kanka olmaz bnm esimin kankasina son izin verdigimde ne rezillikler cikti bi bilsen annesi yokmus flan tinlamassin kizla sadece sen gorus o da vicdanin rahatlasin diye baktin hala esini ariyor irtibati kesss....

yüzzyüze geldiğimizde söylicem.zaten eşim olacak şahıs da bunu öğrenince kendini rezil olmuş!! hisseder ve aramaz
öncelikle sen haksız çıkarsın diye bişey yok sen adamın nikahlı karısı, hayat arkadaşısın. diğeri sosyal arkadaşlarından herhangi bir tanesi. herkes yerini ve haddini bilse ne güzel olacak ama malesef ayarsız kişiler çıkıyo karşına ve sen bildirmek zorunda kalıyorsun. kimsenin burda arkadaşlığa, kötü gün dostluğuna dediği bişey yok ama zoraki buluşma talepleri, dokunuşlar filan garip insanı vitesten attıran şeyler. eşin rezil ettin beni derse sen de ona ben değil sen kendini rezil ettin arkadaşlarınla eşin arasındaki seviyeyi koruyamıyorsun dersin. insanların hayatlarında arkadaşlarının herkesten önemli olduğu tek çağ ergenlik çağıdır eşinin de o dönemi çoktan geçmiş olduğunu düşünüyorum. kendini üzme, yıpratma lütfen

Gazlamak istemem de bi yerde sıkıntı çıkıyor.benim çok yakın arkadasımın erkek arkadası bana senınle gorusmek için görüşüyordum yoksa ayrılırdım demişti.bende saf saf hiç anlamamışım.hep yanıma geliyorlar her dısarı çıktık arında.kadın erkek arkadas olur ama samimşyetın derecesı bence önemli garip bişiler varsa ki var sizde gitmeden önce görcem diye tutturması gibi.bence ön em al

ne kadar doğru söylediklerin.
evet insanı ilişkilere dostluklara kimsenin bşy dediği yok. ben de öyle bir insan olmadığım için evlendikten sonra vay kız arkadaşlarınla görüşmeyeceksin gibi bir tavra girmedim.
ama insanlar o kadar iğrençleşebiliyor ki. eşin bile olsa bu böyle. senin iyiniyetin sömürülüyor. millet kendini hint kumaşı zannediyor ...vs
eşimin arkadaşlık ilişkileri hep abartıdır nedense. adamda öncelik sırası denen şeyde bir algı sorunu var.
erkek arkadaşlarına karşı da böyle. ölür hepsi için. parçalanır.
bilmiyorum kafam çok karışık
eşim denen şahsa tekrar ısınabilir miyim bilmiyorum
içim buz gibi sıfır yani

işte tam da bu sebepten .
ya ben eşim olacak kişinin yüzünü görmek istemiyorum artık.
yıprandım. değersiz hissettim kendimi çok fazla. onu savunduğunu gördükçe. beni hiçkimseye karşı savunmadı o şekilde.
şuan bambaşka bir hayatın içinde olmak istiyorum.

Tatlim merhaba bence kizi evine cagir davet et... bi gizel azina sic afedersn bole terbiyemi bozuyorum ama bunlara bole yapmak lazm bi bakmissin elinden gitmis kocan etrafndaki insanlra dikkat et bilhasda kizlara gercekten yeri geldgnde seytan kesiliyoruz..

şu anda ayrı olmanız ve iletişimi telefondan kurmanızda etkili olabilir bu soğukluğa. neticede o durumun vehametini anlayamayabilir ( her erkek gibi) basit bi kıskançlık diye düşünüyo olabilir. sorunun ne olduğunu ve neler hissettiğini gözünün içine bakarak bi kaç kez anlatman gerek ki beklenen ve makul tepkileri alabilesin. kendine yüklenme yanlış bişey yapmadın. zamana bırak duyguların da değişecektir

elimden gitmesi ... derdim hiç bu olmadı inan. gidecek adam her türlü gider. yapacak adam bu kızla olmasa başkasıyla yapar. bu böyle.
ben hiçe sayılmayı kaldıramıyorum..o kızın o son akşam bi yandan o hareketleri yapıp bi yandan yan gözle beni kontrol etmesi ( yani o kadar garip bir durumdu ki hem yapıyor yaptığının da ne olduğunun farkında , hem de beni kontrol ediyor ben aptalım ya ne de olsa),
eşime arabada giderken yaptığım tembihlerin hiç iplenmemesi.
ben defalarca söyledim eşime bunu. yahu dedim siz benden yıllaaaaar önce tanışmışsınız neden evlenmediniz ki dedim. hazır ben de yoktum ortalıkta

Bence kizz resmen seni kiskaniyor ve kiskandirmak icinde elinden gelenini yapiorr.. belki senin hayatinda gozu vardir.. yada oldgn konumda. Ama esininde seni dinlememesine uzuldm gercekten en azndan sana destek olablrdi yada nebiliyim seni kendini daha iyi hissetrmesi gerekirdi

kızın kıskandığını son buluşmada anladım.ve işin rengi orada değişti benim için.

biryerde okumuştum ne kadar doğruymuş
birinin sizi sevdiğini anlamak için; sizin için ne yaptığına değil sizin için nelerden vazgeçtiğine bakın ...
adam benim için kişiliksiz bir kız arkadaştan vazgeçemedi ki...

Yani nasıl bu kadar eminsin ben hala anlamıyorum
Hadi kız eşini aramadı idyelim, eşin arar bu kadar sıkı fıkıyken niye aramıyosun demez mi

Sen mi fazla sakinsin ben mi evhamlıyım
Eşin 1,5 ay gelmeyecek ne yapıyo diyorum benimle ilgili bişeyi hallediyo diyosun, bunun için 1,5 ay kalması normal mi ?
Kıza görüşmeyeceksin dedim daha eşimi aramaz diyosun, eşin bu durumdan memnunken aramayınca ne iş diye kıza dönmez mi ?
Yani senden gizli görüşebilecekleri ihtimali hiç mi aklına gelmiyo ?

bence zararlı çıkan sen olucaksın canım sonuçta erkekler arkadaşlarını korur çoğunlukla eşlerini fazla korumazlar arkadaşı haklı görürler
Sen niye bu konuda öteki kızı savunup duruyorsun
Sende evli bi adamla kankasın diye mi
Çok matah bi örnekmişsin gibi kendini ortaya atma, konu sahibi rahatsızsa 3.şahıslar aradan çekilmeli
Burda senden bahsedilmiyo ama sen ısrarla aaa kzılar ebnde öyleyim ama art niyetli değilim deyip duruyosun, nabız mı yoklusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…