ay manyak bunlar. bu da bir tür tatmin yöntemi herhaldeBenim de geldi basima boyle bi olay. Evlendikten sonra sadece nikahta gordugum kankitosuu bizi esiyle evlerine yemege csgirdi. Ayy cnm kac senelik arkadasim izninle deyip daldi esimr opuyo minciriyo fln :) cok ozlemis napsinmis. Baska seylerinden de rahatsiz oldum. Gercekten cok sevdigi arkadasiysa esine saygi gostermek zorunda vr ben bunu saygisizlik ve nispet olarak goruyorum. Hani biz boyleyiz isine gelirse der gibi. Brn esime sunu soyluyorum benim erkek kanka beni mincirsa naparsin.. doverim diyo :) sonuc artik gorusme gibi bi durumumuz yok. Bekarlik farkli evlilik farkli oncelikler degisir hayatim.
kızlar lütfen ama ben de gayet iyi niyetliyim oda iyi niyetli alınıyorum kız sanki sizi boşandırdı filanEvli adamla kanka mı olunurmuş ya.Kocanın art niyeti olmayabilirde kızın pek iyi niyeti olduğunu sanmıyorum.
Bana biraz tuhaf geldi evli adamla kanka olmak.Ben yapamam ya kıskanabilir karısı ,hiçbir kadına da bunu yaşatmak istemem.O kızın da bunu düşünmesi gerekirdi bence.kızlar lütfen ama ben de gayet iyi niyetliyim oda iyi niyetli alınıyorum kız sanki sizi boşandırdı filan
ben de sanmıyorum artık o kızın iyiniyetli olduğunuEvli adamla kanka mı olunurmuş ya.Kocanın art niyeti olmayabilirde kızın pek iyi niyeti olduğunu sanmıyorum.
görüşmiceksin dedim bu akşamki konuşmada. sanmıyorum. yani yılların verdiği alışkanlıkla belki arayabiir ama o eski diyalog olamaz artık diye düşünüyorum.Eşinin kızı aramicağından emin misin?
ya sorma canım.Bana biraz tuhaf geldi evli adamla kanka olmak.Ben yapamam ya kıskanabilir karısı ,hiçbir kadına da bunu yaşatmak istemem.O kızın da bunu düşünmesi gerekirdi bence.
Kanka nedir ya! Koca koca yetişkin insanların böyle vıcık vıcık ilişkiler kurması ne kadar itici. Her şeyin bir sınırı vardır. Kız erkek farketmez zor günümüzde yanımızda olan, dertleştiğimiz, sevdiğimiz insanlar olabilir de böyle ergenler gb el kol hareketleri filan hiç şık değil. Sen çok haklısın da sıkıntının büyüğü eşinde bence senin asıl onun ayarlarını düzeltmen gerekiyor. O da şimdi kendini paylaşılamayan erkek sanıyordur egosu şiştikçe şişmiştir.
kocan ne diyor başkavalla kızlar işin aslını sorarsanız eşime aşkımdan ölmüyorum. ve yaşadığım duygu kesinlikle kıskançlık değildi. hem kız hem eşim tarafından resmen hiçe sayılmak, kızın bana saygı duymayıp bu kadar rahat hareket edebilmesi, eşimin buna izin vermesi o cesareti vermesi... hazmedemediğim bunlardı. yoksa zerre kıskançlık değil.
Yok yani arayacağını düşünüyosan baştan kendin eşine söyle.Saklarsan ve öğrenirse suç bastırmaya kalkar,rezil ettin beni vs gibi. Ama sen şimdiden o kızada gerekeni söyledim konuşmicaksınız yettiniz artık diye çıkışırsan problem yaşamazsın ilerde.görüşmiceksin dedim bu akşamki konuşmada. sanmıyorum. yani yılların verdiği alışkanlıkla belki arayabiir ama o eski diyalog olamaz artık diye düşünüyorum.
bir de şöyle bşy var kızlar. biz bulunduğumuz şehirden taşınacağız. 1,5 yıl sonra geri döneceğiz. yani eşim aslında o sebeple gitti .
Zaten bu sıraladığınız şeyler basit bir kıskançlık duygusundan çok daha yaralıyıcı. Hadi bu mesele bir şekilde kapandı. Siz eşinize şimdi kendinizi iyi ifade etmezseniz aynı olay kılık değiştirerek tekrar başınıza gelebilir. Eşiniz bu kadar ince düşünememiştir muhtemelen, iş size düşüyor, sonuçta erkek beyni beklentileri düşük tutmak lazım.valla kızlar işin aslını sorarsanız eşime aşkımdan ölmüyorum. ve yaşadığım duygu kesinlikle kıskançlık değildi. hem kız hem eşim tarafından resmen hiçe sayılmak, kızın bana saygı duymayıp bu kadar rahat hareket edebilmesi, eşimin buna izin vermesi o cesareti vermesi... hazmedemediğim bunlardı. yoksa zerre kıskançlık değil.
ya o öyle bi kız falan diyor. genel tavrı o onun diyor.yani ciddiye almaz gibi tuhaf tuhaf konuşuyor işte.kocan ne diyor başka
canım yaşın küçük belli. ve olayı kendi açından değeerlendiriyorsun.bence zararlı çıkan sen olucaksın canım sonuçta erkekler arkadaşlarını korur çoğunlukla eşlerini fazla korumazlar arkadaşı haklı görürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?