• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Gazlıyo gibi oldum ama birinin gazıyla 'nefret ediyorum' demezsin, birikmiş demek ki bazı şeyler
Eşin çok şey hak ediyo ama sen kibar davrandıkça onlar arsızlığı ele almış, ona sinir olduğumdan yazıp durdum ard arda

haberi yok eminim.ama zaten bu olay yüzünden kavgalı ayrıldık ve teefonda da kavgalar devam etmişti gittiği gün

o sana "acil" diye mesaj attığında hiç cevap vermeyeceksin, görmemezlikten geleceksin.. ne demek 10.5 da buluşmaya gitmek, ne münasebet? çok yüz vermişsiniz, benim de çok ama çok samimi arkadaşlarım var.. duracak yeri bilmeyeni hayatınızda tutmayın.. bakın diğerleri yanına yaklaştırmıyor demek ki samimiyet ile laubaliliği karıştıran bir tip.. hiçbir şey yazmayın ama artık buluşmalarınıza çağırmayın, kendisi ayarladığında da illa ki bir mazeret bulun..

evet canım birikti. hazmedemiyorum.
bana kendimi değersiz hissetrimekten başka bşy yapmadı

Bu Kız-Erkek kanka arkadaşlıklarına asla güvenmiyorum. Evli olsun veya bekar. Ne olursa olsun karşı taraftan biri illa bir şeyler hissedecek. En güzel örnek kendimi verebilirim. Gerçekten anlatması çok iğrenç ama çok şeyler yaşadım.
19 yıllık beşikten beri dostumun 6 yıldır çok aşık olduğu herifin bana teklif etmesini mi dersin, Okulumdan en yakın arkadaşımın beni sevgilisiyle tanıştırıp bilhassa hiçbir samimi olmama rağmen gelip bir gece numaramı bulup ''Seninle olmak istiyorum mesajları atması.'' Kuzenimin askerdeki sevgilisiyle sorunları ve en sonunda herifin kuzenime mesaj atıp ''Visenyaa ile konuşmak için sana yaklaştım.'' demesi. Sevgilimin yediği içtiği ayrı gitmeyen dostunun okul çıkışında ''Beraber olalım kankamı bırak.'' demesi.... Bunun gibi binlerce sorun yaşadım.
Kimseye ne ihanetim oldu, ne samimi yaklaştığım, oturup çay, kahve içmişliğim. Bu yaşadıklarım o kadar çok şey kattı ki bana artık bu erkek-kız arkadaşlıkları bana korku vermeye başladı.
Genel konuşmak istemiyorum ama ne kadar ağırlığınızı koyarsanız koyun karşı tarafın bir hissi ve düşüncesi varsa o iş bitiyor. Çünkü ben kolay kolay samimi olan arkadaşlık yapan biri değilimdir. Bazıları var boynuna dolansa, öpse, sarılsa bunuda hissettirebilir.
Son yaşadığım ilişkide sevgilimi ne kız arkadaşlarımla tanıştırmışımdır nede o beni erkek arkadaşlarıyla. Kimse bilmez, herşeyden herkesten insanlardan uzak seviyeli bir ilişki yaşadım.
İnsanları kader değil insanlar ayırır. Bu kadar sabretmeniz baya dayanıklıymışsınız.
Ve suç eşinde. Asla kıza bir şey demiyorum. O tavrı, o mesafeyi eşin koymalıydı. Özellikle sizin erkek arkadaşlarınız hakkında dediği kelime çok edepsiz.
Çok merak ettim mesafeyi, tavrı koymayan eşiniz onun hareketleri çok mu hoşuna gidiyordu acaba. 7 yıllık arkadaş sonuçta. Sizinle evlenmeden önce belki duygusal olarak yaşanmışlıkları bile olmuştur size söylememiştir.
Bunu eski sevgilimden bilirim duygusal olarak birşeyler yaşadığı kız arkadaşı hala sosyal hesaplarında duruyordu. Bunu bana söylemedi fakat ben anladım kendisine sorduğumda doğruladı.

evet canım birikti. hazmedemiyorum.
bana kendimi değersiz hissetrimekten başka bşy yapmadı
Haklısındır mutlaka ama seyirci gibi izlemişsin kendi hayatını
Keşke vaktinde müdahale etseydin birikmesine müsaade etmeseydin
Şimdi belki bi adım atsa bile kıymeti olmayacak senin için, tüketmiş bazı şeyleri çünkü

mesajların tamamını yeni okudum, olay yine Türk kadınına bağlanmış.. bunu diyenler kaç milletin insanını gördü merak ediyorum :)
siz sormadan ben söyleyeyim; Amerikalı, Hintli, Pakistanlı, Filipinli, Koreli, İsveçli, İngiliz insanlarla birlikte çalıştım, hala da görüşüyoruz.. hiçbirinin karısının yanında ya da yalnız elini omzuna atıp konuşamazsın.. çünkü onlarda biz de olmayan bir şey var, kişisel alan.. bu alan bizde olmadığı için sorun çıkıyor zaten..

Arkadaşım evli
Arkadasinin eşinjn yerinde olmak istemezdim.
Belki ayni seyleri yasiyor adam evde bekar insanmi yok gidin onlara sarilin hem sarilmadan dostluk olmuyormu? Konusarak anlasamiyormusunuz?
Illa koklasmakmi lazım ne rahat insanlar var ya.
Hem bir bayanın eşinden baska hic bir erkeğe arkadaş olarak bile samimiyet kurmasi dinen bile caiz değildir hanfendi. Dedigim gibi Allah arkadasinizin esine sabir versin

"Ben olsaydım" diyerek yazabilirim ancak çünkü nihayetinde herkes kendi penceresinden bakıyor,bakmalı.Herkese akıl vermek kolaydır işin içine kendi duygularınız kendi hayatınız girdiğinde maalesef çokta pembe bir tablo çıkmaz.Öncelikle kızı bir güzel benzetirdim,sonra da başbaşa kaldığımız da kocama gerekli uyarı yapar ve olacakları izlerdim.Şayet hala birbirlerinden vazgeçmiyorlarsa kıçlarına bir tekme yallahhhhhhhh hadi bakalım uzakta öpüşüp koklaşın derdim nokta.............

Kanka ayağına ilgi eşinin de hoşuna gidiyor bence.
Ayrıca neden diğer gruptaki erkeklere böyle değil de sadece senin eşine böyle.. Demek ki millet mesafe çizmeyi biliyor kanka da olsalar.
Bu ne yüzsüzlük .Siz de taviz vermişsiniz. Ne demek 10,30 da buluşmak . evliyiz ,işimiz var diye ayar vermek zor olmasa gerek.

Bilmem siz hatırlar mısınız ama hatırlayan üyeler vardır. öz ablası burdan bir üyenin eşine biz iyi anlaşıyoruz ayağına böyle çirkinleşmişti ...

Taviz vermeyin ne eşinize ne de o kıza.

Kanka ayağına ilgi eşinin de hoşuna gidiyor bence.
Ayrıca neden diğer gruptaki erkeklere böyle değil de sadece senin eşine böyle.. Demek ki millet mesafe çizmeyi biliyor kanka da olsalar.
Bu ne yüzsüzlük .Siz de taviz vermişsiniz. Ne demek 10,30 da buluşmak . evliyiz ,işimiz var diye ayar vermek zor olmasa gerek.

Bilmem siz hatırlar mısınız ama hatırlayan üyeler vardır. öz ablası burdan bir üyenin eşine biz iyi anlaşıyoruz ayağına böyle çirkinleşmişti ...

Taviz vermeyin ne eşinize ne de o kıza.

Ben onu bilmiyorum, ilginçmiş

Ben onu bilmiyorum, ilginçmiş
aynen. konuyu açan üyenin eşi ile ablası aynı yaşta ve her konuda iyi anlaşıp dertleşiyorlar.
gündüz -gece fark etmiyor. kadeh sofraları da.
konuyu açan üye rahatsızlığını ima edince ne demek istiyorsun ben ablanım- ben kocanım nasıl ablanla beni düşünürsün vs vs derlerken
konu açan üye mesajları yakalıyordu en son. :KK12::KK12::KK12: yani devir babana bile güvenmeyeceksin devri.

aaa tavırlara bakarmısınız ne kankası o :eek: eşin bence kessin diyaloğunu bu işin sonu pek güzel görünmüyor:KK12:

bilmiyorum kızlar
eşim bile demek istemiyorum
inanılmaz soğudum
inatla savunması benim arkadaşlarıma gelince hepsine bir kulp takması
hazmedilir gibi değil
ya tüm erkek arkadaşlarımla ilgili o kadar ağır ithamlarda bulundu ki
neymiş evli bir kadını arayan adam adam mıymış vs
ama kendi arkadaşı evli bir adamı bırak aramayı işin b... unu çıkarınca kötü bir niyeti yok oluyor ya

eşinin o kıza ilgisi olabilir mi?
yoksa başka açıklaması yok yani.
sana gelince ben p... miyim
ee bu konuda seni ne konumuna sokuyor o zaman?

eşinin o kıza ilgisi olabilir mi?
yoksa başka açıklaması yok yani.
sana gelince ben p... miyim
ee bu konuda seni ne konumuna sokuyor o zaman?
yemin ediyorum aynı soruyu defaşlarca sordum.
bana sadece bunun cevabını ver diyorum
sonuç: ya sessiz kalma yada bağırıp çağırıp üste çıkma

yemin ediyorum aynı soruyu defaşlarca sordum.
bana sadece bunun cevabını ver diyorum
sonuç: ya sessiz kalma yada bağırıp çağırıp üste çıkma

yani suçunu bastırma çabası
ve bir süre sessiz kalıp birşey yokmuş gibi! davranıp gözlemleyeceksin
arama ve mesaj dökümlerini.
anca böyle netleşir ve delilin olur.

bence mutlaka eşinle konuş o mesafe koysun. o yapamadı sen koy yanlış bişey var demesekte ne hikayeler burda. ne gerek var bu kadar samimiyete ben insanların yanında bile vıç vıç görmemiş gibi eşime çok yılışık davranmazken elin kızı el şakası dokunma bilmem ne yapacak parçalarım heralde. allahım büyük konuşmakta istemiyorum insanın başına ne geleceği belli olmaz. ama benım çok yakın bi arkadaşım eşi hastanede çalışıyor bi ablası varmış bilmem ne abla diyor ailece görüşüyorlar birbirlerinde kalıyorlar falan sonradan işin aslı çıktı meğer aralarında bişey varmış. ne bileyim sen sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et bence.

Back