evet canım birikti. hazmedemiyorum.
bana kendimi değersiz hissetrimekten başka bşy yapmadı
canım yaşam tarzım bu dini açıdan şöyledir böyledir olabilir fakat yaşam tarzım seni ilgilendirmez sonuçta araları bozulmuyorArkadasinin eşinjn yerinde olmak istemezdim.
Belki ayni seyleri yasiyor adam evde bekar insanmi yok gidin onlara sarilin hem sarilmadan dostluk olmuyormu? Konusarak anlasamiyormusunuz?
Illa koklasmakmi lazım ne rahat insanlar var ya.
Hem bir bayanın eşinden baska hic bir erkeğe arkadaş olarak bile samimiyet kurmasi dinen bile caiz değildir hanfendi. Dedigim gibi Allah arkadasinizin esine sabir versin
Ben dini acidan olmasi gerekeni soyledim zaten karismadim canım aralarinin bozulup bozulmadigini anlayamazsjn bak konuyu acan arkadaş durumdan rahatsiz ama karsi tarafa bisey hissettiremiyor bilmem anlatabildimmi?canım yaşam tarzım bu dini açıdan şöyledir böyledir olabilir fakat yaşam tarzım seni ilgilendirmez sonuçta araları bozulmuyor
Canim eski sevgiliden arkadas olunmaz olunsada nadir olunurki onunda bir mesafesi vardir bence biraz dişli gozukmelisin tamam eşine guveniyorsundur bisey diyemem ama ben hemcinslerime hicte guvenmiyorum acikcasi o yuzden gelmesine izin verme bence soguk davran soguk konus yanii ayagini kes hem senin kafan rahat olur hemde evliliginde sorun olmaz karsindaki insani dusunup kendini mahvetme bu devirde bencil olacan anam bencilll...kızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
evet kızlar. bu gıcık kız özürdilerim falan yazmıştı ya hani benim mesaja.
ben de dedim ki tamam yeter artık bu arkadaşlık ilişkisi iyiniyet sınırını çoktan aştı ve benim iyiniyetimin suistimal edilmesi bu hayatta en tahammül edemedğim şeydir dedim.
bunun üzerine kız bir çirkefleşti ki.
10 yıllık arkadasının hayatında böyle bir problem teşkil ettiyse edebiyle çekilmesini bilirmiş. sınırları aşmaya, çirkinleşmeye gerek yokmuş.
bolca da ünlem işareti kullanmış aptal :))
gördünüz mü kızlar arsızlığı
sınırları aşan ben oldum uyarıyı çekince
evet kızlar. bu gıcık kız özürdilerim falan yazmıştı ya hani benim mesaja.
ben de dedim ki tamam yeter artık bu arkadaşlık ilişkisi iyiniyet sınırını çoktan aştı ve benim iyiniyetimin suistimal edilmesi bu hayatta en tahammül edemedğim şeydir dedim.
10 yıllık arkadasının hayatında böyle bir problem teşkil ettiyse edebiyle çekilmesini bilirmiş. sınırları aşmaya, çirkinleşmeye gerek yokmuş.
Sınırları aşan kendisi zaten ama önemli olan bundan sonradı kız şimdi çekilmekten fln bahsetmiş ama kesin eşinlede konuşurlar bu konuyu eşin nasıl davranıcak bu saatten sonra konuştunuz mu eşinleevet kızlar. bu gıcık kız özürdilerim falan yazmıştı ya hani benim mesaja.
Benim de geldi basima boyle bi olay. Evlendikten sonra sadece nikahta gordugum kankitosuu bizi esiyle evlerine yemege csgirdi. Ayy cnm kac senelik arkadasim izninle deyip daldi esimr opuyo minciriyo fln :) cok ozlemis napsinmis. Baska seylerinden de rahatsiz oldum. Gercekten cok sevdigi arkadasiysa esine saygi gostermek zorunda vr ben bunu saygisizlik ve nispet olarak goruyorum. Hani biz boyleyiz isine gelirse der gibi. Brn esime sunu soyluyorum benim erkek kanka beni mincirsa naparsin.. doverim diyo :) sonuc artik gorusme gibi bi durumumuz yok. Bekarlik farkli evlilik farkli oncelikler degisir hayatim.kızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
Yalniz kizla muhatap olmakla kotu yapmissin. O kim ki? Kocanla halletmen gerekirdi. Esine de sohle sen gerekli seyi yapmadigin zaman ben yapmak zorunda kaliyorum aptal salak insanlarla beni yuz goz etmezsin bi daha diye. Cunku etraf salak kayniyo is kocada biterkızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?