sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Ben olsam kıza mesaj atip bir taraflarini kaldirmazdim..demek ki kocasına laf geçiremiyor, benle gorusmekten vazgecirtemiyor, son care bana mesaj atiyor diye dusundurtmezdim..zaten görüşmeye de devam edecekler. Kız özür dilemis neye yarar..masum ayaklarında gorusmeye devam edecek..bence eşine söz gecirmelisin..oyle bir tavrinu koyacaksin ki, asla ama asla gorusmeyecek, baglarini bicak gibi kesecek..ben 1 aylik evliyken , erkek olan tüm arkadaslarimla bağlarımı bıçak gibi kestim..eşimin tavri netti çünkü bu konuda..öyle yarim agizla uyarmadi beni..3 senedir eşimden baska erkek sinegin bile tel nosu yok bende..eşimin tavri net oldugu icin..sen tavrını net koysan boyle olmazdi cnm

eşin konuşsun mesafe koysun. kolunu atıyorsa söylesin laubalilikten hoşlanmıyorum hal hareketine dıkkat et dıye. görüşmek istediğinde bahaneler bulsun. eşinizle ciddi bi konuşma yapın. sizi bu duruma düşürmeye hakkı yok eşinizin. o kız gıbılerı tahmın edebılıyorum. safa yatarlar. kıza siz bir şey söylemeyin. belki hoşuna gider kıskandırdım diye. magdur olur sonra siz kötü fesat olursunuz. siz muhatap olmamalısınız. eşiniz halletmeli. eşinize de söyleyin eğer normal görüyorsa siz de erkek arkadaş edının kanka kısmından. empati kursun.

evet canım birikti. hazmedemiyorum.
bana kendimi değersiz hissetrimekten başka bşy yapmadı
canım yaşam tarzım bu dini açıdan şöyledir böyledir olabilir fakat yaşam tarzım seni ilgilendirmez sonuçta araları bozulmuyor

canım yaşam tarzım bu dini açıdan şöyledir böyledir olabilir fakat yaşam tarzım seni ilgilendirmez sonuçta araları bozulmuyor
Ben dini acidan olmasi gerekeni soyledim zaten karismadim canım aralarinin bozulup bozulmadigini anlayamazsjn bak konuyu acan arkadaş durumdan rahatsiz ama karsi tarafa bisey hissettiremiyor bilmem anlatabildimmi?

Yahu isterlerse dünya ahret kardeş olsunlar gene de sinirlenmekte haklısın.Koyun can derdinde kasap mal derdinde bu ısrarla görüşme isteği bile tepki vermen için yeter de artar bile ben bile sinir oldum.Çıkar gitsin hayatından.

Konu acmiyim demissinde, iyide sen konu actin su an??

Neyse.
Kizla orya burya gitmeyin artik.
Isimiz var diyin.

Bende şu bir kızla erkek arkadaş olamaz yazanları anlamıyorum neden olamıyor? birisi de yazmış illa bir taraf bir şey hissedecek fikir zikir meselesi o canım ya.
Ha el kol hareketleri hoş değil o ayrı. Benim de 7 yıllık çok sevdiğim bir dostum var. evime hırsız girdi korkudan eve giremedim evine gidip kalmışlığım var. evlendi eşi ile çok akın arkadaş olduk. ama vakitli vakitsiz onu aramam. hatta ilk eşini ararım. kız başka şehirde görev yapıyordu bana emanet ediyordu.
mesaj atmanız iyi olmamış ama en azından bu sekilde atmışsınız o daha iyi direk kıza saldırma pozisyonuna geçmeniz hiç hoş olmazdı. Belki gerçekten düşüncesiz bir kız zaten bir aile ortamı da olmamış. eşiniz kızı 7 yıldır tanıyormuş sizi tanıdığında 4 yıllık arkadaşıymış bir şey olsa aralarında zaten siz olmazdınız. inanın bazen kardeş gibi olmak için kan bağı gerekmiyor :) siz yine de kırmadan halledin. eşinizide...

Benim de eşimin samimi bir kız arkadaşı vardı, evli üstelik. Elbette ki kıza bir şey yazmadım hatta suçlu olduğunu da düşünmedim çünkü bana karşı sorumlu olan eşim, kız değil. Kendileri enseye şaplak samimiyetini kaldırıyor olabilir ama ben kaldırmıyorumdur ve bunu kesmesi gerekir. Ben yine de eşime görüşmeyin dememiştim. Bundan sonra tek başına görüşürsün, eve de davet etmiyorum gidin dışarıda istediğiniz kadar görüşün dedim. Bir daha da görüşmedi. İşin ilginci yakın zamanda vicdan yapmıştım çok mu sert çıktım diye

geldim kızlar birazdan geişmeleri yazacağım
annemlere gittim kafayı yicektim yoksa

Canim eski sevgiliden arkadas olunmaz olunsada nadir olunurki onunda bir mesafesi vardir bence biraz dişli gozukmelisin tamam eşine guveniyorsundur bisey diyemem ama ben hemcinslerime hicte guvenmiyorum acikcasi o yuzden gelmesine izin verme bence soguk davran soguk konus yanii ayagini kes hem senin kafan rahat olur hemde evliliginde sorun olmaz karsindaki insani dusunup kendini mahvetme bu devirde bencil olacan anam bencilll...

evet kızlar. bu gıcık kız özürdilerim falan yazmıştı ya hani benim mesaja.
ben de dedim ki tamam yeter artık bu arkadaşlık ilişkisi iyiniyet sınırını çoktan aştı ve benim iyiniyetimin suistimal edilmesi bu hayatta en tahammül edemedğim şeydir dedim.
bunun üzerine kız bir çirkefleşti ki.
10 yıllık arkadasının hayatında böyle bir problem teşkil ettiyse edebiyle çekilmesini bilirmiş. sınırları aşmaya, çirkinleşmeye gerek yokmuş.
bolca da ünlem işareti kullanmış aptal :))
gördünüz mü kızlar arsızlığı
sınırları aşan ben oldum uyarıyı çekince

Ah Teory, en başında iyi niyetinle taviz vermişsin kuzum; sonrasında taviz tavizi doğurmuş. Sende gayet iyi biliyorsun ki bu iş çok uzayacak. Eminim ki bu kız şimdi eşine ağlayacak Madem böyle bir yola girdin, eşine de olup biteni bildir (e-mail, sms, konuşma vb. hangisiyle kendini net ifade edebileceksen) , tavrını koy ve sana bırakıyorum tercihi de. Sonrasında bir müddet iletişim kurma. Yoksa haksız duruma düşürecekler seni

O edeple cekilme olayini bastan yapacakti, ayari yiyince degil.

Bu arada bunu yaparken de diğer arkadaşları ve eşlerinin tavırları üzerinden örnek ver, onu sevdiğini (eşin tabiki);ama bu tavırlarının seni nasıl incittiğinden bahset. Bir arkadaş yüzünden (kızın düşüncesizliğini vurgula) sevginizin nasıl yıprandığını ve senin bu durum karşısında düştüğün durumu anlat. Eşini en iyi sen tanırsın bu minvalde ilerlet mevzuyu

Sınırları aşan kendisi zaten ama önemli olan bundan sonradı kız şimdi çekilmekten fln bahsetmiş ama kesin eşinlede konuşurlar bu konuyu eşin nasıl davranıcak bu saatten sonra konuştunuz mu eşinle

eşime anatmadım kızlar bugünki olayı.
akşam telde konuştuk hiçbşyden haberi yok.
kızı tanıyorum eşime anlatamaz bu durumu ve birdaha kolay kolay arayamaz biliyorum.
ama benim şuan asıl hazmedemediğim eşimin yaptığı. yani gerekli mesafeyi o kadar uyarmama rağmen koymaması. bu düşünceden bir türlü kurtulamıyorum.

Benim de geldi basima boyle bi olay. Evlendikten sonra sadece nikahta gordugum kankitosuu bizi esiyle evlerine yemege csgirdi. Ayy cnm kac senelik arkadasim izninle deyip daldi esimr opuyo minciriyo fln :) cok ozlemis napsinmis. Baska seylerinden de rahatsiz oldum. Gercekten cok sevdigi arkadasiysa esine saygi gostermek zorunda vr ben bunu saygisizlik ve nispet olarak goruyorum. Hani biz boyleyiz isine gelirse der gibi. Brn esime sunu soyluyorum benim erkek kanka beni mincirsa naparsin.. doverim diyo :) sonuc artik gorusme gibi bi durumumuz yok. Bekarlik farkli evlilik farkli oncelikler degisir hayatim.

Yalniz kizla muhatap olmakla kotu yapmissin. O kim ki? Kocanla halletmen gerekirdi. Esine de sohle sen gerekli seyi yapmadigin zaman ben yapmak zorunda kaliyorum aptal salak insanlarla beni yuz goz etmezsin bi daha diye. Cunku etraf salak kayniyo is kocada biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…