Sinirden ağlıyorum, hangi birini anlatsam şimdi!

bu sırada cevap yazmadığıma bakmayın her yorumu okuyor ve iç muhasebe ediyorum. hepsinden faydalanıyorum çok sağolun.

ayyyyy okudum okudum icime sikintilar girdi ya Rabbim nasil bir ev ortamidir ve nasil bir kocadir bu?????? tatlim Allah sana peygamber sabri versin. sana nasil akil vereyim vallahi bilemedim. is kocanda bitiyor. kocanla ikiniz kafa kafaya verip o iki delikanliyi yola getireceksiniz mecburen. boyle cekilir mi yahu?? hadi kpss kursu kisa surer diyelim, kayninin okulu kac yilda biter bilmiyorum ama 4 yillik bir okulsa kotu senin icin...offfffff canim eger esin laftan anlamazsa artik esinin ailesinden ve kendi ailenden bu timarhane gibi evi yola sokmak icin yardim istemelisin sanirim :sm_confused:

canım öncelikle doğacak yavruna hayırlı bir ömür sanada bol bol sabır diliyorum
yapılcak tek şey eşine güzel bir dille anlatman ve bunaldığını söylemen
kardeşinin kursu bitene kadar kaynında kalsın kurs bittiğinde kardeşinide yolla
eşinin kardeşinide yolla
yani artık ev arkadaşımı bulur çıkar yoksa bi yurdamı çıkar kendi düşünsün
kendini yıpratma derim yazık kendinede bebeğinede
rahat ol canım bebişin içinopuyorumnanaktan

canım senın sorunun kaynın ve ya kardesın degıl
bence senın sorunun esın
senı bunları yasamak zorunda bırakan ve buyuk bır pıskınlıkle sevabını kastederek gormezden gelen kısı esın

hıc kımse peygamber degıldır
tamam sevabını dusunebılırsın ama bır ınsan once kendı bacagını kurtarmalı sonra bır baskasına yardım etmelı
kendını tasıyamayan sırtında bır baskasını hıc tasıyamaz
esın bunu gormuyor ve senı de sındırme polıtıkasıyla gormenı engellıyor

cocuktan sonra duzelecegını hıc umut etme bence
cok yolunda gıden evlılıkler bıle cocukla bırlıkte sallanmaya baslayabılıyor kı
lohusa depresyonu sayesınde kocan mukemmel bıle olsa cıleden cıkabılıyorsun

ayrıca aılen ya da ben zorunlu sorusuna muhatap olan koca sana yolu gosterıyorsa eger zararın neresınden donulurse kardır dıye dusunuyorum
aılesının sıcak kucagından gelıp kızlarını alırken bırgun aılemle ters duserse getırırım gerı kızınızı dıye almıs yanına senı

tavrını koymazsan bu ne ılk ne de son olacaktır cılen
kafan karmasık ama sakın bır kafayla dısarıdan bakmanı tavsıye ederım kendıne

ay okurken ben daraldim allah yardimcin olsun canim
yine iste butun olay esde bitiyor neden kiymet bilmezler anlamiyorumki

Sanki karşımda bana anlatıyorsun gibi okudum yazdıklarını.
Allah sabır versin.
Bunların üzerine birde bebeğin sorumluluklarını ve lohusalık durumunu ekleyince vay haline.
Kolaylıklar diliyorum. Afedersiniz öküz kocana da insanlık diliyorum.

ne isin var güzelim kardesse yollasin babalariniz paralarini tutsunlar birer garsonier millete hizmetciisin sen

Allah yardımcın olsun okurken kendimi senin yerine koydum off çok kötü çok zor bi durum böyle olmaz canım sen bi bayansın kardeşin bile olsa şimdi bile rahat olamazsın ki bide doğum yapacaksın ama eşinde anlayışlı biri deilmiş çok zor bi durum ama ilk önce eşini bi karşına al derdini anlat ben katlanamıyorum artık bebeğimiz için stres yapmamam gerek onu kötü etkiliiyo rahatsız oluyorum falan diye bide erkek kardeşine doğum için temizlik yapıcam temizlikçi gelicek eve tatili bekledim siz tatilde gidersiniz diye falan de Allah yardımcın olsun inşallah

Gerçekten çok zor bir hayatkafamçokkarıştı
Eşinin biraz insaflı olması şart.
Sen de tepki vermeliydin. Sesini çıkarmayınca sana acıyan olmuyor maalesef.
Bu arada gelişmeler var demişsin. Umarım kökten çözümlemişsinizdir.:hulya:

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff allah sabır versin

herkesi karşına alıp konuşman yada doktora git durumu anlat doktorda eğer o kişiler o evden gitmezse,sürekli stres halinde yaşarsa bebeğin düşme tehlikesi var falan desin.tek başına çözebilceğin bir iş değil çünkü.birine laf anlatsan diğeri anlamaz birde kötü olan sen olursun.en güzeli temiz temiz dışardan birinin müdahalesiyle olayın çözülmesi.

off ben okurken bunaldım yaa
Allah sabır versin.
bir sürü düşüncesiz adam bir araya gelmiş sen de aralarında kalmışsın
e bir de bebek gelecek.
o zaman işler daha da sarpa saracak.
nasıl bu kadar yüzsüz, rahat olabiliyor bu insanlar anlayamıyorum :eek:lmaz:

Sende bu koca olduktan sonra sen daha çok zamanlar ağlama krizlerine girersin...
Senin kocan konuşmayla yola gelebilecek biri değil bunu anlamanı isterim... :eek:lmaz:
Eşinle, doğacak bebeğinle, kaynın ve kardeşinle ve daha eve gelebilecek bilimum 'yerleşik misafir ve akrabayla' mutluluklar dilerim...

Allah yardımcınız olsun..:Saruboceq:
Benim ne katlanabileceğim ne de sabır gösterebileceğim bir durum değil..
Böyle bir aile karesinde yer alamam.........kaydirigubbakcemile.

arkadaşım dediğin kadar var insan çok bunalıyor okurken ama bence inşallah bebeğini bir doğur kaynın kaçıp gider nasıl dayanacak her dakika ağlayan bir bebeğe zaten ünversite öğrencisi yavaş yavaş arkadaşları olacak hele birde sevgilisi olursa tamam

ya arkadaş gelişme var dedi ben onu merak ediyorum ne oldu aceba hepsini paçasından tuttuğu gibi sokağamı attı

X