Sinirden ağlıyorum, hangi birini anlatsam şimdi!

inş. anlar canım. ama bebek doğduğunda kayınvalidende sana bakma bahanesiyle gelebilir. böylece kendi oğlunun okul zamanı bitinceye kadar yanında olabilirler?

.........................

Son düzenleme:
bu sırada bugün perdelerinde siparişini verdik...
eşim yine bin dereden su getirdi ama zorla götürdüm.
sonra da zorla yemeğe :))) yemekte konuştuk biraz, "seni hep para babası olarak görüyor ailen, sana çok yükleniyorlar" falan dedim. tabi sürekli bunu inkar etti. böye küçük paralardan birşey olmaz diyor ya deli oldum
perdeye gelince büyük para oluyor, kardeşlere harçlığa gelince küçük oluyor bu para
tövbe tövbe
yemekten sonra da markete gittik elimizde kalan 100 tl dan pek birşey kalmadı. bana diyor ki "bu ay nefis terbiyesi yapalım, başka birşey almayalım" bende "tamam dedim, herkese dağıt biz nefis terbiyesi yapalım, ne güzel iş bu böyle dedim
yok bacılar yok huylu huyundan vazgeçmez. maaş yatana kadar evdekilerle idare edecekmişiz, ee sen niye tatile giden kardeşine o kadar harçlık veriyon, hadi ona verdin ötekine niye veriyon! acıyormuş, vicdanlıymış. bu vicdan bir evine yok zaten :eek:klava:
bebeğim doğsun da biraz babasının parasını yiyelim kaydirigubbakcemile3 hep başkaları mı yiyecek
ha bi de onu dedim yemekte: "artık bir çocuğumuz olacak geleceğini düşünmemiz lazım, yarın başımıza birşey gelse çocuğa borçtan başka ne kalır" dedim. bu sırada burda borçlarımızdan da hiç bahsetmedim galiba. yaklaşık 9 bin düğünden ve başka şeylerden dolayı alınmış akrabalara borç var, ünv okurken aldığımız öğrenimler de tamamen duruyo 8 küsür bin benim 9 küsür bin de eşimin.
kredi kartındaki borçları hiç söylemiyorum bile.

oowww borçlar ödenmesi gerekenler çok yüksekmiş.

eşiniz gerçekten inançlı biri olabilir ama eşini evini tatmin etmeden dışarı dağıtması çok kötü yetişeebiliyosa her yere ama yetişmiyorsa sadece eve..

canım inşallah sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın. perdelerinde hayırlı olsun.
evdeki yapılacak eksik listesini sürekli gözünün göreceği yerde asılı tut. ödenecekleri de belki biraz olsa eli sıkı olabilir.
günde 10 lira bile ayda 300 lira eder bir kumbara yap :) kardeşine harçlıklar ufak para diyorsa o ufak paralardan sana da versin. ayda ne kadar para ediyor sadece görmen için istiyorum diye söyle en azından senin niyetinin kötü artniyet olmadığını bilsin.

Ayyyyyyy bende hamileyim vallahi patladim okurken. ALlah sabir versin gülüm. Sahsen ben olsam, esimide geçtim, ben onlara bak nasil anliyacaklari dilden konusurdum

o verdiği harçlıklardan bana verse de eve harcasam evin eksiği kalmaz
fıstık gibi geçiniriz ama yok
defalarca söylüyorum önce evinden sorumlusun diye ama o hep öncelikli ailesini tutuyor. hala bir aile kurduğunun farkında değil.
bu yüzden diyorum, belki baba olunca oturur düşünür, yarın ölsem bu kızım ortada mı kalacak der umarım

ay ay ay çıldıracağım
nevrim döndü ayol bu ne
ne kadar anlayışsız bir adam buuuuu
bende bunların benzerlerini ilk oğluma hamileyken yaşamıştım..
üstelik seninki çalışıyor benimki birde çalışmazdı.... para yok pul yok iş de yoktu...
bizim de evimizde kalan görümcemin kocasıydı...
ama kızıma hamileyken eve misafir olarak bile birisi gelse akrabalarından hemen kenara çektim sakın kimseye dilinin ucuyla bile burda kalın deme gebertirim seni bırakır giderim görürsün hanyayı konyayı demiştim...
ohhh be rahatlık varmış meğerse....
allah kolaylık versin bacıııımmmm
çok zor seni anlayabiliyorum....

defalarca söylüyorum önce evinden sorumlusun diye ama o hep öncelikli ailesini tutuyor. hala bir aile kurduğunun farkında değil.
bu yüzden diyorum, belki baba olunca oturur düşünür, yarın ölsem bu kızım ortada mı kalacak der umarım

valla adam olacak diye beklersen daha çok beklersi ben evlendiğim günde eşim öyle aptaldı hala öyle üç çocuğum olmasına rağmen
benimde evimde bi dünya eksik var ailesininki daha önemli allah yardımcımız olsun ne diyim

Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq: ınşallah sabrının mükafatını en güzel şekilde alırsın :ecrin_bebek: kendinide fazla kasma en hasas dönemindesin bebeğin gelicek sen güzel şeyler düşün opuyorumnanaktan ınşallah bu zor dönemleri atlatırsın Allah sabır versin sana :Saruboceq: eşinde inşallah aklını başına alır :eek:klava:

bunu bu şekilde söyle işte canım. bana sadece o harçlıklrdan ver. ay sonunda yine senin eline vericem sadece beni anlamanı istiyorum. bir ay deneseniz belki dank eder.olumunekankayizsmile

Arkadaşım Allah yardımcın olsun,okurken tansiyon,şeker,kolesterol ne varsa fırladı bendeeyvahedigeldismile
.Eşiniz ne kadar anlayışsız gerçi anlayışlı erkek var mı bilmiyorum,ben görmedim de...İnsan hamileyken o kadar hassas oluyor ki evdeki koca bile gözüne batıyor.Siz bir de kardeş,kayın çilesi çekiyorsunuz..İnşallah en kısa zamanda giderler de rahat edersiniz..

:)

okurken geçmiş canlandı bırden gözumde...

ben şöyle yaptım...kaynanam yakındı gidip sürekli şikayet ettım cok borcumuz var , eve bakmıyor , cok müsriflik yapıyor dıye dıye en sonunda butun aılesi benden elini eteğini cekti...eşim de 4 kardes ve hep kardeslerıne harclık vererek buyumusler...evlenınce bırden zorlandılar...3 sene cocuk yapmadım...borcu bahane ettım...hamıleykende cogu seyı esımın aılesıne yüzsüzlük yaptım aldırttım....7 sene bıtıyor benım...artık aldıgını benım elıme verır ama gercekten cok sabretmen ve iyilikle konusman gerekıyor yoksa zıtlıkla laf sokarsan senden kötusu yok bacım...

okurken ben yoruldum sabrınıza hayran kalmamak elde değil valla taş olsa çatlar
Allah yardımcını olsun tez vakitte evli evine köylü köyüne gider inşallah da siz de rahata erersiniz

Hımmmm.... bence ye yemeğini, iç suyunu, yat uyu, hiç bir şeye dönüp bakma, eşin de dahil olmak üzere kimsenin hizmetini yapma, bakalım o üç erkek, üç gün dayanabilecekmi...

Bu ne yaaa.....

kardeşin gitti kaynın kaldı öyle mi?senin ailen il içinde miydi?
okullar tatil kaynın hemen bir yurt arasın.

X