- 27 Ocak 2010
- 842
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım cadılık yapmak lazım, gerekirse tartışmak alsanaalsanasmile
aman ne doğum hediyesi gölge etmese başka ihsan istemeyeceğim de neyseeee. maddi talepte bulunmasınlar artık çok bunaldım.
bu sırada bugün eşime de dedim. artık verdiğin harçlık kadar bana da vereceksin ve hesabını sormayacaksın dedim. maddiyat açılınca çok asabi oluyorsun diyor. ya nasıl asabi olmam, benim çocuğumun rızkı gidiyor klava:
gümüşhane tohumu canım şutarafagitti
yok canım eksik okumuşsun kaynım da gitti kardeşim de ama şubat tatili için sadece, sonra dönecekler ama seneye icabına bakacağım. zaten kardeşimin kursu biter. yok canım başka ildeler.
cerkezkızı sağol, gerçekten insanların bencilliklerine şaşar oldum, kaynanama kayınbabama kaynıma ve en başta kocama bencilliklerinden dolayı şaşırıyorum. nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar. halbuki ben konuştuğum her kelimeyi özenle seçerim ki kimse kırılmasın darılmasın! ama iyilik yaramıyor bazı insanlara :çok üzgünüm:
offfffff bol keseden verip de birilerinden borç istiyor olmamız beni çok kırıyor, üzüyor ama eşimin umrunda değil klava: ya ben bi de maaşımı almaya başlayınca hepten deliririm bu harçlıklara. şimdi kendi kazanıyo kendi veriyor haydi de benim kazancım da bu eve girince bu harçlıklar bana çok ağır gelir... -tatlicadiarzu-
cerkeskızı benim çok kırılgan bir yapım var canım
bir söz işitsem dünya başıma yıkılır, ve birşey de söyleyemediğim iin içimde büyür sıkıntı olur.
bir de herhalde ben kırılgan olduğum için herkesi öyle düşünüyorum kibarca uyarıyorum olmuyor olmuyor
nasıl söyleyeceğimi ses tonumu nasıl ayarlayacağımı da bilmiyorum.
mesela bir insana çatalı kaşığı yalamaması nasıl söylenir ki?!
ya da televizyonun kumandası bizim evde hep büyükte olur diye defalarca söyledim ama çocuk kafasına göre davranıyor, daha nasıl söylenir ki?!
ya belki ailemden annemden görsem bilirim ama bizikilerden kalma birşey çok düşünürüz karşı tarafı...
mesela ince laf sokmaları da bilmem ve biri laf soksa anlamam bilmiyorumkismile bizde yoktur böyle şeyler
hayata ayak uydurmak zorundayım böyle giderse çok ezilirim bunun da farkındayım