• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden ağlıyorum, hangi birini anlatsam şimdi!

bende kaynıma baktım 1 yıl yeni evliydik kızım da 10 aylıktı

baktım sonra diğer kaynımıda ben bakacakmışım isyan bayrağımı çektim eşime dedim ben senin sülalene bakmak için evlenmedim herke s kendi oğluna baksın dedim

şu an bakmadığım kaynım beni hiç sevmez sevmezse sevmesin menfaat dünyası
işte,bende onu sevmiyorum

analar doğuruyor oğlanları birde hava atıyorlar bakmaya gelince gelinlere bela oluyorlar

bunlara yaşayan olarak bilirim
gerekirse evde huzur bırakma ortalığı birbirine kat :oklava:

Nefesim daraldı okurken. Hırsla kalkan zararla otururmuş. Kızmasaydın bir kişiyle uğraşacaktın kardeşini çağırmışsın olmuş 2 kişi.
Arkadaşlarında dediği gibi kaynınla, kardeşine ayrı ev tutun. Bekar bekar otursunlar. Başka yolu yok.

ay ne sabır varmış sen de öyle..

ben sana birşey diyim mi bunun çözümü psikopat olcan azcık delir bigün sinir krizi geçiriyomuş gibi yap yık ortalığı.. bak sonra nasıl düzelecek herşey..önce 2 si birden gidecek eşin de azcık silkelenip kendine gelecek..bu yöntem işe yarıyor aman kendini çok hırpalamadan yap acillik olman gerek rol yap yanii.. bağır çağır kov hepsinii..

k.validen ve annen bişey demiyorlarmı bu duruma,atmışlar oğullarını başına..hamileliği onlarda bilirler heralde.insan kendine zor bakıyor.bide krdeşler gelmiş yerleşmiş.Allah sabır versin valla durumun zor.

para saçma konusunda bende şikayetçiyim hatta küfür bile yedim buyüzden .. ama evde rahatımı kimse bozamaz ben olsam hepsini kovmuştum valla ne diye evleniyoruz evlenip evimizde rahat yaşamak için değilmi üç erkek hangi biriyle uğraşıcan ,,,annen konusundada yerinde olsam gerek kalmadıkça onu da çağırma elinden geldiğince onları uzaklaştırmaya bak

canım okurken ben daraldım valla
yarın çocuğun olunca daha çok zorlanacaksın
nasıl yaparsın bilmem ama bir şekilde hem kardeşini hem de kaynını evinden gönder canım
gerekirse annen ve kaynananla konuş.rahat edemediğini herşeye yetişemediğini çok zorlandığını anlat.evde 3 erkek ve 1 bebekle yapamıyorum de
anladığım kadarıyla kaynın 4 yıl sizde kalacak.hani birkaç ay olsa idare et derdim ama 4 yıl az değil
eşine gelince tam tipik aile düşkünü bir erkek.sende yumuşak durma karşısında aiesine yapıyosa sanada evinede en iyi şekilde bakmalı.
çektiğin sıkıntıları eşinede anlat

of boğuldum okurken ,başkaları kırılcak diye içine atma ,bi de kardeşini getirtmişsin gönder ikisini de.aileleri ev tutsun onlara ne bu be.dişini göster biraz ,3o yıl önce aynı şeyleri ben de yaşadım,huzursuz bir hamilelik yaşadım kızım şu an 29 yaşında ve o günlerin izlerini taşıyor çok sinirli.
anne karnında bebek çok etkileniyor.

bır cınnete bakar canım
adam kafayı sıyırır o evde yawww

bır cınnet ısı cozer benden soylemesı
karnı burnunda hamıle bır kadına laf soylemekte sıkar
kolay gelsın canım

Tek bir care geliyor aklima.....ne haliniz varsa görün deyip pilini pirtini al ve sen git o evden.:delphin:

Üc erkek mutlu mesut yasasinlar....:kahve:

Anlayissizliginda bu kadari olmazki.

Hem esin, hem kaynin hem kardesin hepsi birbirinden anlayisiz...yuh artik:mymeka:

hamileyim ben kimsenin arkasini toplayamam diyeceksin evde teror estireceksin baska caresi yok..ben simdiye kadar canlarina okumustum bile..sen onlari bunaltmazsan onlar eve daha da yerlesir..ustelik kiz pesindeler,elinde kumanda oh ne alaa..amaclari dershaneye,okula gitmek degil miydi bunlarin ailelere durumu soyle..bu nedir boyle kendine kastin mi var senin?kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
offf afakanlar basti beni burada nasil dayaniyorsun arkadasim ya allah sabir versin

avazin ciktigi kadar bagir ayni anda esine kardeslerine bebegim ve ben gidiyorum de bakalim ne yapacak esin

hadi hepsini geçtim
yakında bebeğin olacak
bir bebek bu ortamda nasıl olur çok merak ettim
bebekler sakin ve rahat ortamı sever
ayrıca hijende çok önemli bebeğin olduğu bir yerde
bunları nasıl sağlıcaksınız

sen git memlekete bi haftaliğina.. bak gör sen yokken eşin o ikisiyle baş edemicek ve seni o zaman anlicak.. ne kadar benciller yaa. seni düşünen kimse yok.. kayınvaliden falan hiç mi düşünmemiş.. bu kız hamile yakında çocuğu olacak bizim oğlan gidip orda okumasın ya da yurtta kalsın diye..kardeşin de yük kaynın da. bi hafta kalsalar ben dayanamazdım her gün her gün olmaz ki ama... yok mu bi yurt orda kaynın yurtta kalsın arasıra gelir sizde de kalır.. ama sen de dinlenmiş olursun.. haftasonları falan gelir sizde kalır.. aynı durumu kuzenim yaşadı.. kaynı ve erkek kardeşi onlarda kalıyodu ve kuzenim hamileydi..biri odasında anca sigara içer diğeri alır eline kumandayı kimseye vermez yerler içerler atarlar kuzenim karnı burnunda peşleri sıra dolanır kocası bi yandan kaynı bi yandan kardeşi bi yandan... haftasonları görümce iki çocuğunu alır gelir.. kaynana gelir sürekli bi de laf sokup durur... kız çıldıracaktı.. çok bunaldı artık hepsini de gönderdi.. kafayı yeme noktasına geldi çünkü artık.allah yardımcın olsun ama böyle gitmez bi çözüm yolu bulun.. ben evimde huzur istiyorum tamam arasıra gelip kalsınlar ama her gün olmuyor deyin.. bi yurt falan ya da küçük bi ev tutulsun.. gerekirse eşinin ailesiyle konuş.. onlar da yardım etsin bi çözüm bulunsun böyle olmaz çünkü.

okurken bayıldım akannehir
ne yapmak lazım,
1.onların yanında eşinle kavga et.karışırlarsa onlarlada kavga et.hakimiyet kur cadılık yap.alsanaalsanasmile
2.eşine söyle,kokuşmuş gibi gezme evde git banyo yap mecburmuyum senin kokunu çekmeye de.:bbo:
3.kardeşine söyle kızla ciddiyse evlencekse takılsın yoksa senide eve yollarım ha de.ev işlerinde yardım iste.
4.hiçbirşeyi içine atma.gerekirse herkesle kötü ol yeterki sağlıklı ol kaydirigubbakcemile5

kafamçokkarıştıbencede kardeşin ve kaynına bi ev tut olur biterrrrrr:lepi:
siz yazdınız ben eski günlerimi hatırladımmmm:bbo:
bilselerdei benim kaynımın çoçukları bilirlerdiii şimdi selam veren yokkkkkalsanaalsanasmile

okurken fenalık geldi Allah yardımcın olsun canım.
bence o evden uzaklaş bi süre annenlere git hiç bi iş yapma yada bi süre onlar gitsin evden ama senin gitmen daha iyi olur belki eşine olan öfkende yatışır böyle sinirli stresli bi şekilde doğum yapmak zor olur senin için. doğumdan önce bi çare bulman lazım inan lohusayken hiç katlanamazsın o hamilelikten çok çok çok farklı bi piskoloji Allah korusun yavruna süt veremezsin doğumdan sonra da böyle olursa...

Offfff ki ne offf...
Şu saydıklarından birini çekmem,hamileyken eşime eve misafir getirmesini yasakladım,değil birine bakmak..
Benim karnım burnumda,eşimin umrunda mı dünya?
Yok öyle yaş dava..
Yok öyle yaşamak bedava..
İşin bir ucundan tutacak,seni de başının üstünde tutacak..
Kardeşlere de alsanaalsanasmile

Back
X