Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sinirden ağlıyorum, hangi birini anlatsam şimdi!
- Konu Sahibi akpak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yaa insan taş olsa çatlar.. iyi dayanmışsın...
maşallah diyorum size.
Allah eşinize akıl fikir versin.size garezi mi var? size gelince para yok ve kaliteesiz şeyler. ama ailesine bol kepçeden.
aranızda halledilmesi gereken çok şey var.
insan eşine kıyamaz fazla yorulmasını istemez. hele ki hamile ise..
çok üzüldüm canım. onu birkaç günlüğüne bırkıp annenize gidin. evi o toplasın temizlesin ortalık nasıl oluyomuş görsün.
maşallah diyorum size.
Allah eşinize akıl fikir versin.size garezi mi var? size gelince para yok ve kaliteesiz şeyler. ama ailesine bol kepçeden.
aranızda halledilmesi gereken çok şey var.
insan eşine kıyamaz fazla yorulmasını istemez. hele ki hamile ise..
çok üzüldüm canım. onu birkaç günlüğüne bırkıp annenize gidin. evi o toplasın temizlesin ortalık nasıl oluyomuş görsün.
ufffffffffffff
ısyan bayragımı cekdım sayenızde allah yardımcınız olsun..
pekı ama bebek ıcın kalabalık ev sakıncalı olmasın..
malum hastalık fılan ..bence kaynınızıda kardesınızede soyleyın kaynınız unıv.bıtırene kadar kalcak halı yokkı yurt vardır elbette orda yada ortak arkadasları ıle ev tutar muhtemelen..
bence cok fazla sıtres yapmatyın saglıgınız ıcın..
hangı ogrencı sabaha kadar aglayan bı bebek ıle aynı evde durabılır cok merak edıyorum..
bence kendınızı cok fazla kasmayın..
ısyan bayragımı cekdım sayenızde allah yardımcınız olsun..
pekı ama bebek ıcın kalabalık ev sakıncalı olmasın..
malum hastalık fılan ..bence kaynınızıda kardesınızede soyleyın kaynınız unıv.bıtırene kadar kalcak halı yokkı yurt vardır elbette orda yada ortak arkadasları ıle ev tutar muhtemelen..
bence cok fazla sıtres yapmatyın saglıgınız ıcın..
hangı ogrencı sabaha kadar aglayan bı bebek ıle aynı evde durabılır cok merak edıyorum..
bence kendınızı cok fazla kasmayın..
valla en kolayı hamileyim ben sizin pisliğinizi mi çekieceğim diyip kızılca kıyameti koparacaksınız....
olaz bu iş böyle
siz sesinizi çıkarmadıkça ne hale gelmişler
vallahi tansiyonum çıktı gfaliba
hamilesiniz de kimse gıkını çıkarmamaz
acızık sinirlenin bi de fenalaşma numarası yaptın mı kaçacak delik ararlar akannehir
olaz bu iş böyle
siz sesinizi çıkarmadıkça ne hale gelmişler
vallahi tansiyonum çıktı gfaliba
hamilesiniz de kimse gıkını çıkarmamaz
acızık sinirlenin bi de fenalaşma numarası yaptın mı kaçacak delik ararlar akannehir
yazık sana ya?
hamilesin bir de,bu gerilimle çocuk dünyaya geldiği zaman,çocukta gergin olur,ve 2 misli daha fazla gerilirsin.
açık açık söyle,kusura bakmayın ben size katlanamıyorum.yurtta kalın,arada bir gelir gidersiniz de.
bu böyle olmaz ki?
ne kadar düşüncesiz bir kocan var.
kırılan kırılsın,darılan darılsın.
yol ver gitsin.
hamilesin bir de,bu gerilimle çocuk dünyaya geldiği zaman,çocukta gergin olur,ve 2 misli daha fazla gerilirsin.
açık açık söyle,kusura bakmayın ben size katlanamıyorum.yurtta kalın,arada bir gelir gidersiniz de.
bu böyle olmaz ki?
ne kadar düşüncesiz bir kocan var.
kırılan kırılsın,darılan darılsın.
yol ver gitsin.
Canim benim, aslinda akli basinda bir annen ve kayinvaliden olsa ogullarini senin yanina yollamazlardi. Demekki annen ve kayinvalidendede is yok, hadi kocani gectim.
Sonra hamile bir bayansin, yatarsin, uzanirsin o rahatligi kendi evinde bulmayacaksinda nerde bulacaksin? Zaten ilk hamileligin kötü gecmis. kimsenin umrunda degil anladigim kadariyla.
Vallahi tespitim suki, ben su türk aile sistemini hic anlamiyorum, hicde kabul etmiyorum. Cok sacma aile yapilarimiz var ne yazikki. Ne islama sigiyor nede insanliga.
Bana bile ters geldi bu durumun, normal degil.
Tavsiye veremeyecegim, cünkü vermek icin tüm toplumu degistirmemiz lazim, bunuda yapamayacagima göre, sana Allah`dan sabir diliyorum ve Allahin iziniyle cocugunu saglikli bir sekilde kucagina alman...
Sonra hamile bir bayansin, yatarsin, uzanirsin o rahatligi kendi evinde bulmayacaksinda nerde bulacaksin? Zaten ilk hamileligin kötü gecmis. kimsenin umrunda degil anladigim kadariyla.
Vallahi tespitim suki, ben su türk aile sistemini hic anlamiyorum, hicde kabul etmiyorum. Cok sacma aile yapilarimiz var ne yazikki. Ne islama sigiyor nede insanliga.
Bana bile ters geldi bu durumun, normal degil.
Tavsiye veremeyecegim, cünkü vermek icin tüm toplumu degistirmemiz lazim, bunuda yapamayacagima göre, sana Allah`dan sabir diliyorum ve Allahin iziniyle cocugunu saglikli bir sekilde kucagina alman...
daha iyi gunlerindesin hayatim bu gunler gecicek herkes yerine yerlesecek .. ilerde bi lafi acildimida yaptigin hic birsey goze gorunmeyecek ... o zaman iste daha bi beter uzuleceksin ..
bir bucuk sene kaynim evimde kaldi .. o denomde 3 aylik bi bebek dusurdum ... ukalanin tekiydi asiri derecede yemek secerdi .. etlisinden salatasina corbasina tatlisina her aksam ozel menu cikartirdim .. esim o donem cok uzun calisiyordu bilgisayar muhendisidir .. kaynimda ayni bilgisayar muhendisi isini esim buldu yerlestirdi .. staj doneminde 4 ay kalacakti evimizde ise yerlesti bir bucuk sene evlenesiye kadar kaldi .. neymis kira vermek istemiyormus esim kac defa soyliyim gitsin dedi .. bosver ileride laf olur kalsin dedim .. esim yalniz kalmayi cok severdi aksam salonda bizimle otururdu odasinda bilgisayar var halbuki .. biz film izliycez desek gidin odanizda bakin derdi .. uf uf daha neler neler ... anlatsam sayfalar yetmez .. bir kere arabam bozuldu esimde cok gec gelicekti isten, arabasini vermez kaynim bana, dedimki beni alisverise gotur aksama bisey yok evde .. bir kere o gun beni alisverise goturdu suratini bi asti bi dahada asla teklif etnmedim ..
o evleneli iki sene oldu simdi laflar acilir bazen kayinvalidem yengen sana cok iyi bakti der .. sen bide bana sor insanin kendi evi gibi rahat olmuyor dedi kac defa .. sanki benmi orda kalmak istedim dedi kendileri istedi bende kaldim dedi .. laf acildimi bu laflari duyacaksin ileride arkadasim ve icin oyle bi aciycak ki lanet okuycaksin .. suan agliyorum bunlari yazarken insani en cok nankorluk koyuyor .. ona hakkimi helal etmiyorum allaha havele ediyorum ...
aklini basina al hayatim karsinda canli ornegim
ileride pisman olmak istemiyorsan daha cok seyler icin kov gitsin
en azindan bastan kotu ol
bir bucuk sene kaynim evimde kaldi .. o denomde 3 aylik bi bebek dusurdum ... ukalanin tekiydi asiri derecede yemek secerdi .. etlisinden salatasina corbasina tatlisina her aksam ozel menu cikartirdim .. esim o donem cok uzun calisiyordu bilgisayar muhendisidir .. kaynimda ayni bilgisayar muhendisi isini esim buldu yerlestirdi .. staj doneminde 4 ay kalacakti evimizde ise yerlesti bir bucuk sene evlenesiye kadar kaldi .. neymis kira vermek istemiyormus esim kac defa soyliyim gitsin dedi .. bosver ileride laf olur kalsin dedim .. esim yalniz kalmayi cok severdi aksam salonda bizimle otururdu odasinda bilgisayar var halbuki .. biz film izliycez desek gidin odanizda bakin derdi .. uf uf daha neler neler ... anlatsam sayfalar yetmez .. bir kere arabam bozuldu esimde cok gec gelicekti isten, arabasini vermez kaynim bana, dedimki beni alisverise gotur aksama bisey yok evde .. bir kere o gun beni alisverise goturdu suratini bi asti bi dahada asla teklif etnmedim ..
o evleneli iki sene oldu simdi laflar acilir bazen kayinvalidem yengen sana cok iyi bakti der .. sen bide bana sor insanin kendi evi gibi rahat olmuyor dedi kac defa .. sanki benmi orda kalmak istedim dedi kendileri istedi bende kaldim dedi .. laf acildimi bu laflari duyacaksin ileride arkadasim ve icin oyle bi aciycak ki lanet okuycaksin .. suan agliyorum bunlari yazarken insani en cok nankorluk koyuyor .. ona hakkimi helal etmiyorum allaha havele ediyorum ...
aklini basina al hayatim karsinda canli ornegim
ileride pisman olmak istemiyorsan daha cok seyler icin kov gitsin
en azindan bastan kotu ol
Son düzenleme:
zor bir durumdasın,,en sevmediğim şey,başkası benim alanımda rahat edecek diye benim kendi alanımda sıkılmamdır,kimse kimseye yük olmamalı elinden geldiği kadar,,
tavrını koy canım,ne demek yaa sen hamilesin ve bisürü adamın kahrını çekiyosun,,kovala gitsin kaynında,kardeşinde ,kırılacaklarsa kırılırlar,bebekte seninle strese giriyor,,,doğduktan sonra çok huzursuz bir bebek olur böyle üzülmeye devam edersen,ki bu kötü bir durum ,sen üzüleceğine başkası üzülsün
evinden yollarsan onları kocanada söz geçirmen daha kolay olur,,
tavrını koy canım,ne demek yaa sen hamilesin ve bisürü adamın kahrını çekiyosun,,kovala gitsin kaynında,kardeşinde ,kırılacaklarsa kırılırlar,bebekte seninle strese giriyor,,,doğduktan sonra çok huzursuz bir bebek olur böyle üzülmeye devam edersen,ki bu kötü bir durum ,sen üzüleceğine başkası üzülsün
evinden yollarsan onları kocanada söz geçirmen daha kolay olur,,
canım benimle aynı şeyleri yaşıyorsun çok iyi anlıyorum seni allah kolaylık versin bende geçen sene şubatta doğum yapacaktım aynı durumlardan ocak annesi oldum
nasıl çözdün olayı dersen
kimseye kırılmasın incinmesin diye bişey diyemezken eşimde beni yeterince anlamazken ben herşeyi içine atarken birgün bi sinir krizi geçiriyorum gözümü açtığımda hastanedeyim eşim ne olduğunu doktora anlatıyor evdeki her şeyi kırıp dökmüşüm kimsenin engel olmaya gücü yetmemiş o güne kadar yaşadığım senin rahatsız olduğun şeyleri bende yaşıyordum hepsini bir çırpıda sayıp dökmüşüm
sonuçta panik atak ve ankasiyet bozukluğu teşhisiyle tedavi gördüm
doktorunda tavsiyesiyle hemen evimi boşaltılar şimdi bana kimse takılmaz laf etmez eşim el üstünde tutar herşeyi sorar fikrimi alır ne fayda pskolojimi bozdular
biran önce kurtul hepsinden yoksa evliliğinde kötüye gider bebeğinede faydan olmaz
hem birde lohusa piskolojisi var çok ağır bi durum
nasıl çözdün olayı dersen
kimseye kırılmasın incinmesin diye bişey diyemezken eşimde beni yeterince anlamazken ben herşeyi içine atarken birgün bi sinir krizi geçiriyorum gözümü açtığımda hastanedeyim eşim ne olduğunu doktora anlatıyor evdeki her şeyi kırıp dökmüşüm kimsenin engel olmaya gücü yetmemiş o güne kadar yaşadığım senin rahatsız olduğun şeyleri bende yaşıyordum hepsini bir çırpıda sayıp dökmüşüm
sonuçta panik atak ve ankasiyet bozukluğu teşhisiyle tedavi gördüm
doktorunda tavsiyesiyle hemen evimi boşaltılar şimdi bana kimse takılmaz laf etmez eşim el üstünde tutar herşeyi sorar fikrimi alır ne fayda pskolojimi bozdular
biran önce kurtul hepsinden yoksa evliliğinde kötüye gider bebeğinede faydan olmaz
hem birde lohusa piskolojisi var çok ağır bi durum
ALLah sabir versin ...........
bazi olaylar yasamlar sabirlada olmuyor gulum ya
senin bebegin var .......hamile bir kadina ancak bu kadar eziyet yapilirdi
ins hakkini savunursun cunku simdi iyi gunlerin ileriki zamanlarda hersey laf soz olacak
ama 1.numarali hatali kisiler annelariniz ve babalariniz
benim kardeslerinde yuksek ogretmi ailemden uzakta okudular ayni yerde kardesim vardi kesinlikle oyle bir sey dusunmediler
ev tuttular olmazsa yurtta kalir ayrica bu sizlerin kardesleri icin cok iyi bir deneyim olur hayati anlar
daha cok sey var yazacak ama ins uzulen sen olmazsin en sonunda
once kendini dusun ;bugun uzulurler yani aileler ;esin zaman gecip unutmasalarda tesebbus edemezler
keske iyilikler karsilikli olsa
once sen ve bebegin lutfen
ayrica herkes kendi sorumlulugunu bilsin degilmi??
bazi olaylar yasamlar sabirlada olmuyor gulum ya
senin bebegin var .......hamile bir kadina ancak bu kadar eziyet yapilirdi
ins hakkini savunursun cunku simdi iyi gunlerin ileriki zamanlarda hersey laf soz olacak
ama 1.numarali hatali kisiler annelariniz ve babalariniz
benim kardeslerinde yuksek ogretmi ailemden uzakta okudular ayni yerde kardesim vardi kesinlikle oyle bir sey dusunmediler
ev tuttular olmazsa yurtta kalir ayrica bu sizlerin kardesleri icin cok iyi bir deneyim olur hayati anlar
daha cok sey var yazacak ama ins uzulen sen olmazsin en sonunda
once kendini dusun ;bugun uzulurler yani aileler ;esin zaman gecip unutmasalarda tesebbus edemezler
keske iyilikler karsilikli olsa
once sen ve bebegin lutfen
ayrica herkes kendi sorumlulugunu bilsin degilmi??
H
hasancan
Ziyaretçi
valla canım benim çok zor ama inan değmez benim hayat prensibim ben üzüşeceğime diğerleri üzülsün hep böyle düşün kocan koca değil ama anneni ve bababnı al arkana konuş kocanın ailesiyle sana sahip çıkıldığını bilsinler o zaman belki çekinirler sen ağaç kavuğundan mı çıktın gülüm yani otel mi orası .bebeğin herşeyi hissediyor ve doğuncada huysuz olcak onların yüzünden kov hepsini eve perde almıyorsa sen al kredi kartının limiti dolarsa dolsun ben kocamı borca sokarak yola getirdim harca sen al karttan hemde öle ucuzunu değil en iisini al eli daralıyorsa senin yüzünden daralsın ailesine desin param yok sıkışığım die
pembehera eşim için ailesi çok önemlidir. ben "ya ben ya kardeşin" desem sen git der.
ama bebek olunca değişir diye bekliyorum inşallah :1ninca:
bi de eşimle aramızda sorunlar olmasa belki de bunları yaşamazdım. zaten boşvermişliği ve sorumsuzluğuyla beni deli eden biri.
bebek olunca değişmiyorlar güzelim....kimseye de acıma ben yaşadım benzer şeyler sonuç stresli bir bebek ve ağır depresyon hastası bir kadın...kendini ve bebeğini koru...benim kız kardeşimde aynı şehirde ama yurtta kalıyor...ki insan eti ağırdır canım bunu unutma sakın ..kimse senden değerli değil...
Son düzenleme:
Canim benim ya bu saatte bu yazini okumak cok zoruma gitti
apacik feryat etmissin ,hamilesin bebegine dikkat et,sagsalim dünyaya getir...Allah büyüktür insallah sanada bir kapi acilir evinde huzur icinde oturursun.Evinde perde olmamasi meselesinede takildim mutlaka perde asman lazim,ne yap ne et esine perde aldir as,bebegin olmadan hallet yoksa bebek dogunca perdesiz nasil yapicaksin ...esin düsünemiyorsa sen zorla yaptir bari ...
apacik feryat etmissin ,hamilesin bebegine dikkat et,sagsalim dünyaya getir...Allah büyüktür insallah sanada bir kapi acilir evinde huzur icinde oturursun.Evinde perde olmamasi meselesinede takildim mutlaka perde asman lazim,ne yap ne et esine perde aldir as,bebegin olmadan hallet yoksa bebek dogunca perdesiz nasil yapicaksin ...esin düsünemiyorsa sen zorla yaptir bari ...