Sinirden ağlıyorum, hangi birini anlatsam şimdi!

ayyy allah yardimciniz olsun diyorum baska birsey diyemiyorummafoldumben

Allah yardımcın olsun. Eşinle güzellikle olmuyorsa hafif sert bir şekilde usturubuyla izah et canım bunun başka yolu yok. Düşünmüyorlar mı sen doğum yapınca lohusa halinle bunlara hizmet mi edeceksin? Emzirirken ki yeni doğmuş sürekli acıkan bebeği nerede hangi köşede emzireceksin? Doğumun gerçekleşince ailen ve kayınvalidenler belki kaynını ve kardeşini bir şekilde postalarlar inşallah da sende rahata erersin canım. Herhelde bu kadarını akıl ederler. Sen nazlanacağına onların hizmetçiliğini yapmaya karşı çık canım. Allah hayırlı doğumlar versin. Eşine de anlayış..

yasadıklarınız tam bir sacmalık..hersey olması gerektiğinden cok uzak..bence siz hataya hatayla karsılık vermişsiniz kardeşinizi cagırarak..siz 1-0 öndeyken skoru 1-1 yapmıssınız..şimdi siz eşinizin kardeşine laf söyleseniz bile esinizde sizin kardeşinize laf söylücek..yani her daim huzursuz her daim diken üstünde olucaksınız her yönden..her sey sorun cünkü..artık kardeşinizede git diyemezsiniz..ama birinin sizide anlaması lazım..belki evliliğinizin en güzel olabilecek senelerini sinir harbiyle geciriyosunuz..bir de hamilesiniz..gercekten işiniz cok zor..allah yarrdımcınız olsun

canım benim ya Allah sana sabır versin..ben daha 3 aylık hamileyim kendi kardeşim kaldı 10 gün zor dayandım. sen doğuma yakın 3 erkekle nasıl başa çıkıyosun bilmiyorum bence hiç içine atma karnın burnundayken yanına 2 delikanlı gönderecek zihniyette olan kendi ailen ve eşinin ailesi artı kardeşin kaynın ve eşin bu kişiler düşüncesiz ama çeken sensin bence kendi kardeşindende kaynındanda rahatsız olduğunu yaşadığın korkuları anlat eşine gerekirse gençlere bi gün geç gelmelerini söyle ve konuş eşinle kavga et ama bu sorunu çöz.çünkü doğumdan sonra daha zor olacak mutlaka çöz...şu şöyle düşünür bu böyle düşünür diye düşünme sanada bebeğede yazık

Allah bol sabır versin.Bunun birde lohusalığı vardır ki ozaman düşünemiyorum neler olacağını.Ama canım sende kardeşini çağırmakla hata yapmışsın derdini 3 e çıkarmışsın.Bence doğum olmadan işlerini yoluna sok bir akşam hepsini topla ve konuş açıkça.Kendini yiyip bitirmekten iyyidr.Herkes başının çaresine baksın.Ne gereği var kendini bu kadar hırpalamanın, anlarlarsa anlarlar, yok anlamazlarsa da bırak kötü ol.ıçin, kafan rahat olsun önemli olan bebeğin unutma.bu sinirle bebeğe de zararın olur.Herşeyden öyle çabuk etkileniyorlar ki...Allah kolaylık versin canım.

AYY KARNIM GERİLDİ VALLAHİ GÖZLERİM ŞAŞI KALACAKTI OKURKEN ALLAH SABIRLIK VERSİN ARKADAŞIM BAŞKA NE DENİR Kİboshayallersmile

canım suan annem abım ve ben bırlıkte okuduk yazını ve hepımız şiştik bende suan 8.5 aylık hamıleyım ve ınan sen cok sabırlısın ben dayanamaz gıderdım hatta annem nerde yasıyor telefonlasalım destek verelım yardımcı olalım dedı bılıyomusun o derecede uzulduk ama allah sabır versın yardımcın olsun bebegın gelınce hersey degısır belkı canım sen kendıne dıkkat et olurmu

pardon ama sen sakın hala ayıp olur dıye bıseyler yapmaya calısmıyorsun degılmı? dguruncada hıc bır seye elını surme , yanlıs analamayın ama kaynına da bıraz rahatsız oldugunu hısettırkı o da kalmaya pek gonlu olmasın. ne bılıyım otururken "bebgı emzırecegım az dısarı cıkarmısın" "bezı bıtmı bezı almaya asagı ınermısın" bırsuru ıs buyur o da bır evı paylaşmanın o kadar kolay olmayacagını anlasın ve kendısı abısıne "abı olmuyor ben burada kalamam yengem zorlanıyor " derse bır sansın olur

X