sinir oldum

Zihniyeti farklı.Yol yakınken kestirip at.Zaten sizin ilişkide ilgi ve değer sorunu da var.

Dağıttıklarını toplasalar yeter bence de .Benimki de yapmaz ben de çalışıyorum ama söylersem yardım eder tabi ki özellikle yemek işlerin de valla yemekleri benden güzel yapıyor o yüzden mutfakta yardımcı olur ama yine kendini koştururken bulan hep kadın malesef bir kere tez canlıyız daha dayanıklıyız sanırım ondan ama ben yapama m diyorsan en baştan vazgeç derim

hayatın müşterek olduğunu birinin ona anlatması gerek.

Benim esim hicte normal değil demekki ev işime yardimci olur,akşam çay koyar,meyve hazırlar hicte bişeyi ayağına istemez..bende nişanlıyken konuştum ev isine yardimci olursun dimi sende diye oda tabiki ikimiz yasiycaz aynı evde,ben seni hizmetçi olarak almıyorum ben oturayim sen hizmet et diye düşünmem asla dedi ...
Oda bi zahmet kalksın yardım etsin oh ne ala o otursun sen çalış ..
ayrıca bende ev hanimiyim seneye tekrar ise donmeyi düşünüyorum bide sen çalışıyorsun yani daha çok yardım etmesi gerekir

benimki önce yaparım dedi sonra yapmadı öyle olcağına önceden bil işte

şaka bir yana zorda kaldığımda yorgunken misafir gelceğinde o süpürür ben silerim vs. bence yapar ya hayat müşterek :)

Evet şimdiden dürüst olması iyi bir şey.

Benim eşim yardımcı olur.
Aynen dediğin gibi o süpürür ben silerim.
Sofrayı kaldırmaya falan el atar arada.

Öyle erkek bulamazsın olayı hikaye yani.

"NORMAL EVLİK"= bencillik demek galiba onun düşünce anlayışına göre. Ne demek yardım edemem, aynı evde yaşıyorsanız mecbur edecek cnm. Annelerin babaların kıyamadığı kızlarına böyle adamların hoyratça yaklaşmaları da moda oldu sanırım. Ama sizin bundan daha önemli meseleleriniz var sanırım. Siz bile emin değilsiniz evlenmek istediğinize. En azından ben öyle hissettim.

Eskidenmis is yapmayan erkekler.Benim esim cam bile siliyor.Karisini seven ,vijdanli olan Adam Ev islerine yardimci olur.

Bir kere yardım eden erkek az çoğu böyle dağınıklığını kaldırsın sözlerine inanma. Yapan çok güzel yapıyo. Benim eşim de sağolsun çok yardımcıdır. Beraber yaparız haftasonu. Ama bizim okulda iki hoca yaptıklarını bir anlatsam o nişanlından hemen ayrılırsın. Okula bile yaptıklarından getiriyor teki. Sen ben yapamayız yani. Ve bunları söylerken de gocunmuyolar bazı erkekler belli etmez ya. Egosuz kendi ile barışık. Neler Var neler. Hiç kötü örnekleri dikkate alma. Böyle iyi örneklere odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…