Ne yapmaya çalışıyorlar ?

Kızlar benim annem babam vefat etti iki tane ufak bebeğimiz var, yeni bir taşınma sureci atlattık bu süreçte yakınımda bana yardımcı olabilecek kimsem yoktu yani desteksiz büyütüyorum çocuklarımı , kayınvalidem arka sokağımızda oturuyor bi işimiz olduğunda falan çocukları bir kaç saatliğine bırakıyorduk .
Taşınma sürecinde temizlikte vs de hep bıraktım ama pek gönüllü değil yani rahatına duskun birisi çok fazla uğraşmak istemiyor ama bir şey de demiyordu. ( saygı duyarım ) Taşınma olayları işte taşınmanın olacağı güne kadar çok arayıp sormadılar eşyaları toplarken ederken bir arka sokaktayız gelmediler . Komşular bile bir şeyler hazırlayıp getirmişler yardıma ihtiyacinz var mı diye gelip sordular bunlar gelmediler son bir iki gün kala.. iste taşınma günü çocukları bırakacaktık normalde . böyle hiç arayıp sormadılari icin bizde başka bi yakinimiza biraktik. Taşınma sabah 8 gibi oldu … öğlen 13.00 civarı arıyorlar çocukları getircekmsnz diye .. sonra başka yere biraktik deyince tiribe girdiler ne haliniz varsa görüne döndü olay bizden maddi manevi bisey beklemeyin falan .. sizce bu durum normal mi
Torun torun diye tuttururlar sıkışınca birkere aramazlar cahil insanlar

Yok canım nasıl demedik çocuklar onlarda kalıcakti her şeyi biliyorlar taşınma giunu vs. Onlar böyle yapicak bi şey yık ben farkındayım kabullendim sende et takma kafana diyor
Taşınma günü belli, çocukları bırakacağınız konuşulmuş, insanlar neden tekrar tekrar arayıp bırakacak mısınız diye sorsun ki? Zaten konuşulup karar alınmış. Gereksiz beklentiye girip bir de üstüne tavır almışsınız. Sonra neden diye soruyorsunuz. Sizce neden?

Taşınma günü belli, çocukları bırakacağınız konuşulmuş, insanlar neden tekrar tekrar arayıp bırakacak mısınız diye sorsun ki? Zaten konuşulup karar alınmış. Gereksiz beklentiye girip bir de üstüne tavır almışsınız. Sonra neden diye soruyorsunuz. Sizce neden
Neden mi çünkü bırakacak mısınız diye sormalarını değil n’aptınız bir şeye ihtiyacınız var mı yada nasıl gidiyor diye sorulmaktan bahsediyorum hani bunu komsumuza arkadaşımıza da yaparız ya

Taşınma günü belli, çocukları bırakacağınız konuşulmuş, insanlar neden tekrar tekrar arayıp bırakacak mısınız diye sorsun ki? Zaten konuşulup karar alınmış. Gereksiz beklentiye girip bir de üstüne tavır almışsınız. Sonra neden diye soruyorsunuz. Sizce neden?
İnsan nezaketende olsa arar!!!! Kız annem babam yok diyor karşı taraftan ilgi beklemeside cok normal arasalar ne olur allah allah ya

Siz anlamadınız heralde ? Çocuklar için arasınlar demiyorum taşınıyoruz ya insan bi gelip bakar bi sorar tecrübeli insanlar ya
Taşınmanın tecrübeyle ne alakası var yahu? Üniversite öğrencisiyken tek başıma üç kez ev taşıdım. Birkaç sene önce iki evi birden aynı gün tek kamyonla taşıdım. Öyle atla deve bir durum değil. Yorucu sadece ancak öyle tecrübe falan gerekmiyor taşınmak için.

Neden mi çünkü bırakacak mısınız diye sormalarını değil n’aptınız bir şeye ihtiyacınız var mı yada nasıl gidiyor diye sorulmaktan bahsediyorum hani bunu komsumuza arkadaşımıza da yaparız ya
Yüzde yüz haklı olduğun bir konu ama anlasana böyleler işte değişmezler şöyle düşün oğullarını aramamışlar eşin daha üzgündür ama böyleler böyle

Taşınmanın tecrübeyle ne alakası var yahu? Üniversite öğrencisiyken tek başıma üç kez ev taşıdım. Birkaç sene önce iki evi birden aynı gün tek kamyonla taşıdım. Öyle atla deve bir durum değil. Yorucu sadece ancak öyle tecrübe falan gerekmiyor taşınmak için.
Tek başıma bende çok şey yaptım insan iki küçük çocuğa bakarken örneğin onlari bırakıp eşyaları saracak gazete kağıdı almaya bile gidemiyor ? Yoksa iş yapmak değil zor olan

Bosverin milletin dedigini haklısınız aramaları lazımdı!! Keske komsunuz ben olaydımda hep bakardımm kıyamam ben sana valla
Anne baba olarak gördüğüm için hani

Anne baba olarak gördüğüm için hani tecrübelerine deneyimlerine ihtiyacım oluyor
Haklısın cnm bosver onlaramı kaldım biz kadınlar herseyin üstesinden geliriz üzme guzel canını valla

Tek başıma bende çok şey yaptım insan iki küçük çocuğa bakarken örneğin onlari bırakıp eşyaları saracak gazete kağıdı almaya bile gidemiyor ? Yoksa iş yapmak değil zor olan
Çocukları büyüklere ya da başkalarına bırakıyormuşsunuz zaten. Üç günde değil 10 günde toplanırdınız. Hatta hiç toplamasınız bile her şeyi toplayan firmalar var. Çözüm çok.

Tecrübe bu işin neresinde?

Çocukları büyüklere ya da başkalarına bırakıyormuşsunuz zaten. Üç günde değil 10 günde toplanırdınız. Hatta hiç toplamasınız bile her şeyi toplayan firmalar var. Çözüm çok.

Tecrübe bu işin neresinde?
Siz anlamıyorsunuz sanırım toplayan firmalar olabilir benim bütçem olmayabilir onlarda belirli ücret karşılığı yapıyor bu işi , keyiflerinden değil . Sevdiğimiz değer verdiğimiz insanların elini sesini hissetmek isteriz zor zamanlarımızda . Manevi bi ihtiyaç .

Bunun tam açıklaması "önemsenmiyorsunuz" bence çok üstünde durmayın. Sizin yerinizde olsam ben de çocuğumu bırakmazdım. Beni önemsemeyen insanlara neden minnet edeyim.

Ben sizin ne demek istediğinizi anlıyorum aslında çünkü ben de önceden bu beklenti içindeydim :) Benzer şeyleri ben de yaşadım insan ufak da olsa bi destek bekliyor. Samimi bir şekilde söylüyorum ki eşinizin ailesinden hiçbir şey beklemeyin o şekilde daha mutlu olursunuz.

X