sinir oldum

slm kızlar hemen konuya giriyorum benmi çok dert ediyorum yoksa dert deilmi bilemedim benim yaza nişanım var kısmetse dün biraz konuştuk sonrası için işte neler bekliyorsun falan diye ben de ortak bir yaşam tabiki dedim yani herşeyi birlikte yapmak falan o da sen ev arkadaşı istiyorsun ben normal evlilik dedi normal evlilik dediği ikimizde çalışıyoruz kamu personeliyiz birlikte işe gidip gelicez şimdi onun beklediği akşam gelince direk tv karşısına geçsin yemeği önüne gelsin sonra çayı kahvesi yapılsın dedim sen hiç yardımcı olmicanmı yok diyo ben yapamam (kendisi de yalnız yaşıyor ) temizlikte yardımcı ol diyorum yok diyo beni hiç öyle düşünmemiştim hiç temizlik yapabileceğimi düşünmemiştim yapmam diyor bende hepsini sen yap demiyorum zaten sen süpür ben sileyim falan diyorum çok bişe beklemiyorum ama kesin olarak böyle diyor yani hiç bir şeyde yardımcı olmayacakmış ev içinde buna normal evlilik diyor şimdi yapim deyip seni kandirim mi diyo öyle kocayı bulamazmışım zaten dedim ben dayanamam o kadar şeye bi yerde patlarım olmaz o zaman bu iş dedim sen öyle diyorsan bişe demiyorum diyo beni korkutuyorsun diyorum sen beni korkutuyorsun dio allahım deli olcam şimdi böyle yapıyo sonra ben bittim sizlerin eşleri böyle mi yoksa benim beklentim fazlamı çalışan kk üyeleri çok şeymi bekliyorum bide hiç beni bi yerlere davet etmez hep ben istersek bi yerlere gideriz ben istemezsem hiç gitmeyiz evde otururuz ilgisini hiç hissedemiyorum ilgimi kaybediyorum sanki annemler de yaza nişanlancaz die beklio ama bunaldım sanki biraz şimdi hiç bişe yokmuş gibi konuşuyo benle ne kadar sinir olduğumu bildiği halde hiç sallamıo beni sanki :KK62:siz olsanız napardınız :KK43:

Erkeklerin çoğu aynı mantıkta ne yazıkki. İkinizde çalışacaksınız ama evin tüm manevi yükü sizin olacak. Bizim evde böyle olduğu dönemlerde oldu o akıllı kocam maaşımdan 1 kuruş göremez o zaman :KK70:

maaşımı eve vermicem dediğim zaman çalışma o zamn diyor niye çalışıyormuşum eve temizliğe yardımcı alalım dediğimde başka diyor ay sinir oluyorum bende çalışmak istiyorum atanmak için bin takla attım sonuçta :KK43:

belli ki akıllı,çalışkan bir genç kızsın...ne yapacağını bilirsin...şunu yap yada yapma demek istemiyorum....fakatt....çalışan kadınların eşlerinin öyle bir lüxleri yok....hem dışarda hem içerde çalışsın...iyiymiş...bu ne ya...millet kızlarını dişinden tırnağından arttırıp okutsun,eli para tutsun,ayakları üstünde dursun diye......Yoksa elin adamının hizmetçisi olsun,hayat kalitesini artırsın,ev bark sahibi etsin,adamı rahat ettirsin diye değil.... asıl amacımız kızlarımızın rahat etmesi....bu tarz adamlara prim vermeyin...yazık ailenizin ve sizin emeklerinize.... ömür törpüsü bu zihniyette adamlar....
aynen ya :KK59:

yardım konusunu bilme de sen otur bu çocuğu gerçekten seviyo musun tüm yaptıklarına rağmen istiyo musun bi düşün.. biraz aklın karışmış gördüm çünkü seni .. o şekilde mutlu olamazsın

dicek bişe bulamıyorum bi de kendi kötü diye öbür erkeklere de çamur atiyi benm sevgilim daha bu sabah işe gitmeden önce bana sigara almş ayakkabımın içine koymuş gunde 9 sa çalışıp öğrenci olmasına ragmen izinli gunlernde bana kahvaltı hazırlar hoş değil böyle sen sen sen demesi normal evlilikmiş hangi çağda yaşıyomuş o

Zor canım çok zor. Benim evliliğimin başlarında benzer problemler vardı ama seninki gibi ben yapmam sen yapacaksın falan filan değildi. Sadece daha onve alışık olmadığı için zorlanma adapte olma sıkıntılariydi ev işi konusunda.
Sana açık açık şunu söyleyebilirim ki eşimin bana isteyerek yardimci olması beni o kadar memnun ediyor ki. Is yükümu hafiflettigi için değil ama. Ben iş yaparken işin bi ucundan tutması beni düşündüğü anlamına geliyor.
Belki baslarda sorun etmezsin ama zamanda psikolojik bi yük olusturur bu senjn için.
tabi ben isleri yaparım sorun etmem diyorsan diyecek lafım yok ama o kisilikte birisi olsaydın eğer böyle bi konu acmazdin diye düşünerek uzun uzun yazdım.
Bence müstakbel nişanlınla konuş tekrar. Bunları söyleyip benimle baştan anlaşma yapman bana verdiğin değeri gösteriyor diyebilirsin. Eş aramak değil de hizmetçi aramak gibi birsey bu.

O zaman nisanliniza sunu diyin..bende calisiyorum sende,ortak hayata sahibiz.beyefendi normal evlilik istiyorsa,siz isi birakacaksiniz ev hanimi olacaksiniz o zaman tamam.
Ama kusura bakmasin hem calisip hemde ev hanimligi beklemesin.ne munasebet.

Taviz vermeyin.basta halledebilirim gibi gelir size ama hem calisip hem evle yemekle ugrasmak zor inanin..

Ben calistigimda kesinlikle eşimde yardim ediyodu mecburdu ben 12 gün pes pese calisiyordum cok yoruluyordum. Bir zaman snra biraz şikayet etmeye basladi bende işi biraktim ve o hala kendiliginden evde yardim ediyo saolsun. Ama esim evlenmeden önce annesinin evinde hic birsey yapmiyomus kardesleri yapiyordu herseyini coraplarini dahi yere ativeriyomus.
Ayni benim esimin bekarligi.ki esim 31 nde evlendi benimle.
Kayinvalidem hep der..helal olsun ben yaptiramadim sen bu cocuga nasil ev isi yaptiriyosun diye..banyoda yikar temizlikte yapar yemekte..hali bile siler ki calismiyorum suan:) istisnalar var sanirim.daha esimin bi gun coraplarini yerde bulmadim hep kirlidedir

Canım sen nazını geçirememişsin adama belli ki. Biraz naz yapmak gerekiyor. Ama adamın dürüst davranması da hoşuma gitmedi değil. Zaten erkeklerin %80i elini bir işe atmaz. Klasik bir Türk erkeği yani.

slm kızlar hemen konuya giriyorum benmi çok dert ediyorum yoksa dert deilmi bilemedim benim yaza nişanım var kısmetse dün biraz konuştuk sonrası için işte neler bekliyorsun falan diye ben de ortak bir yaşam tabiki dedim yani herşeyi birlikte yapmak falan o da sen ev arkadaşı istiyorsun ben normal evlilik dedi normal evlilik dediği ikimizde çalışıyoruz kamu personeliyiz birlikte işe gidip gelicez şimdi onun beklediği akşam gelince direk tv karşısına geçsin yemeği önüne gelsin sonra çayı kahvesi yapılsın dedim sen hiç yardımcı olmicanmı yok diyo ben yapamam (kendisi de yalnız yaşıyor ) temizlikte yardımcı ol diyorum yok diyo beni hiç öyle düşünmemiştim hiç temizlik yapabileceğimi düşünmemiştim yapmam diyor bende hepsini sen yap demiyorum zaten sen süpür ben sileyim falan diyorum çok bişe beklemiyorum ama kesin olarak böyle diyor yani hiç bir şeyde yardımcı olmayacakmış ev içinde buna normal evlilik diyor şimdi yapim deyip seni kandirim mi diyo öyle kocayı bulamazmışım zaten dedim ben dayanamam o kadar şeye bi yerde patlarım olmaz o zaman bu iş dedim sen öyle diyorsan bişe demiyorum diyo beni korkutuyorsun diyorum sen beni korkutuyorsun dio allahım deli olcam şimdi böyle yapıyo sonra ben bittim sizlerin eşleri böyle mi yoksa benim beklentim fazlamı çalışan kk üyeleri çok şeymi bekliyorum bide hiç beni bi yerlere davet etmez hep ben istersek bi yerlere gideriz ben istemezsem hiç gitmeyiz evde otururuz ilgisini hiç hissedemiyorum ilgimi kaybediyorum sanki annemler de yaza nişanlancaz die beklio ama bunaldım sanki biraz şimdi hiç bişe yokmuş gibi konuşuyo benle ne kadar sinir olduğumu bildiği halde hiç sallamıo beni sanki :KK62:siz olsanız napardınız :KK43:

benim eşim halı bile silkeler. hafta içi izinli oluyor.yemek yapar hazırlar.Evi siler süpürür.Kıyafetleri katlar.Çamaşır makinesini çalıştırır.Asar...Hep böyleydi. Böyle de devam eder.

gözümün içine bakar birşey ister mi diye..

Bu erkeklik değil kişilik meselesi.

Ayni benim esimin bekarligi.ki esim 31 nde evlendi benimle.
Kayinvalidem hep der..helal olsun ben yaptiramadim sen bu cocuga nasil ev isi yaptiriyosun diye..banyoda yikar temizlikte yapar yemekte..hali bile siler ki calismiyorum suan:) istisnalar var sanirim.daha esimin bi gun coraplarini yerde bulmadim hep kirlidedir

yorumunu şimdi gördüm.. aynı benim eşim..maşallah size de :nazar::nazar:

Eşim de böyle demişti tıpış tıpış yapıyo maşallah ütü ondan akşam çay işi ondan sofra toplat hamileyim diye su an temizlik işleri de ona geçti takma kafana saba bağlı..

Benim esimde oncesinde belirtti, tipkisinin ayni seyleri. Yardimci olamayacagini, hic yapmadigini, yapmayi dusunmedigini vs. Benden abes beklentilerininde olmayacaginida belirtti yaninda. Evlendikten sonrada gercekten yok tozluymus banyo, yok supurulmemis yerler muhabbetine hic ama hic girmedi. Pek daginik olmamasi konusunda ozen gosterdi.
Lakin cok calistigimiz icin ikimizde, baktimki tum enerjim haftasonlari ev temizligine gidiyor. Oturup konustum. Yardimci olacak misin, ihtiyacim var cunku yardima. Olamam dedi. Ozaman bana yardim edecek birini bulurmusun dedim, bulduda. Her hafta bi abla gelip dipkose temizligi yapti, bende rahatladim. Esime dirdirda etmedim bu konuda hic (ara ara cileden ciktigim zamanlari saymazsak haha).

Dert etme kendine. Durumun el veriyorsa (ki ikinizde calisiyorsunuz) eve birini cagirir yaptirirsin. Ya oda yorulacak, yada eli cebine gidecek bi zahmet.
En guzel yontem bravo

o zaman kazandığım paradan asla sana vermem de.
çünkü sonuçta tüm maaşını verse ancak kendine bir hizmetçi tutabilirdi.
yani senin kazandığına hiç dokunmayacaksa olur de bence. bakalım ona ne diyor

çalışan bayanların işi gerçekten çok zor. tek izin gününüzde temizlik yapmaktan evden çıkamıyorsun bi zaman sonra psikolojisi bozuluyor insan. ben çalışırken eşim pek gönüllü olmasa da temizlik yapardı. pazar günü kahvaltıdan sonra direkt sorardım süpürge mi yapmak istersin yoksa toz mu almak istersin diye :) ama yaptığı zamanda benden güzel yapardı :) şimdi kendi işimizi kurduk. hem temzlik yapıp hem de kendime ayıracak kadar vaktim olduğu için ondan öyle bir talebim yok.

Canim ben esimden 2 saat once geliyorum ama herseye yardim eder. Evi supurur yetemedigim temizlik islerine bakar hamileyim simdi once de boyleydi. Bence bu is vicdan isi hem calisacaksin ayni zamanda eve geleceksin bir de evin herseyine yeteceksin yok oyle yetemezsin kendini yiprattiginla kalirsin. Sen de haftada bir kadin tutarsin evini temizler sen de yemeklerini yaparsin sadece bu teklifi sun ortaya. Ya da beyimiz gitsin ev hanimiyla evlensin. Kendini ezdirme sen de maddi olarak eve katki sunuyorsun ondan sana yardimci olmasini beklemek en dogal hakkin

Öyle koca niye bulunmuyormuş gayet de bulunur yani şu an hem çalışıyorum hem de uzmanlık için hafta sonu yds kursuna gidiyorum bir yandan da uzmanlık tezimi hazırlıyorum eşim yeri geliyor yemek de yapıyor ütü de. İki kişi çalışıyorsa bir kişi öyle evin padişahı gibi yan gelip yatamaz bir de zaten birazcık vicdanı ve merhameti olan adam eşi orda çalışıp didinirken totosunu yayıp da oturamaz elinden geldiği kadarıyla yardım etmeye çalışır.

bizde karı koca kamuda çalışıyoruz benm eşimde bekarken iş yapmıyormuş ama saolsun bana evde yardımcı oluyor istediğimi geçte olsa yapıyor ama bu eşimin bana karşı olan merhametinden kaynaklanıyor.

sanırsın sultan sülüman paşamız :KK53:

Valla ben eminim hürrem Sultan istese sülüman sarayda iş bile yapardı adam okadar aşıkmış karısına Hoppa

Ama bunlar yapmaz çoğuna yapdıramazsın :KK34:Benim eşimde bekarken yapıyormuş annesi anlatıyor
Şimdi elini hiç bişeye sürmez:63: Yemek hazırlama aç yatar:KK67:

X