sinir oldum

dogaasude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
69
18
35
slm kızlar hemen konuya giriyorum benmi çok dert ediyorum yoksa dert deilmi bilemedim benim yaza nişanım var kısmetse dün biraz konuştuk sonrası için işte neler bekliyorsun falan diye ben de ortak bir yaşam tabiki dedim yani herşeyi birlikte yapmak falan o da sen ev arkadaşı istiyorsun ben normal evlilik dedi normal evlilik dediği ikimizde çalışıyoruz kamu personeliyiz birlikte işe gidip gelicez şimdi onun beklediği akşam gelince direk tv karşısına geçsin yemeği önüne gelsin sonra çayı kahvesi yapılsın dedim sen hiç yardımcı olmicanmı yok diyo ben yapamam (kendisi de yalnız yaşıyor ) temizlikte yardımcı ol diyorum yok diyo beni hiç öyle düşünmemiştim hiç temizlik yapabileceğimi düşünmemiştim yapmam diyor bende hepsini sen yap demiyorum zaten sen süpür ben sileyim falan diyorum çok bişe beklemiyorum ama kesin olarak böyle diyor yani hiç bir şeyde yardımcı olmayacakmış ev içinde buna normal evlilik diyor şimdi yapim deyip seni kandirim mi diyo öyle kocayı bulamazmışım zaten dedim ben dayanamam o kadar şeye bi yerde patlarım olmaz o zaman bu iş dedim sen öyle diyorsan bişe demiyorum diyo beni korkutuyorsun diyorum sen beni korkutuyorsun dio allahım deli olcam şimdi böyle yapıyo sonra ben bittim sizlerin eşleri böyle mi yoksa benim beklentim fazlamı çalışan kk üyeleri çok şeymi bekliyorum bide hiç beni bi yerlere davet etmez hep ben istersek bi yerlere gideriz ben istemezsem hiç gitmeyiz evde otururuz ilgisini hiç hissedemiyorum ilgimi kaybediyorum sanki annemler de yaza nişanlancaz die beklio ama bunaldım sanki biraz şimdi hiç bişe yokmuş gibi konuşuyo benle ne kadar sinir olduğumu bildiği halde hiç sallamıo beni sanki siz olsanız napardınız

öyle kocayı ben buldum çok şükür, valla adam baştan söylüyo en azından dürüst davranıyo. kandırabilirdide. hem ben olsam hayatta çekemem herşeyi ayağına bekleyen adamı

Istedigin cok sey degil ama yapabilen erkek az bende ozel sektor calisaniyim we bazen gec cikabliyrm ama yinede esime copu bile attiramayrm sanrm ben boyle kabullendm arada kadin aldgm icin tizlige pek koymuyo sirf bu konu icin uzmeyin birbirinizi derim o tip erkek cok cok az diye duaunuyrom en azindan bnm cewremde

tipik bi ataerkil yasam tarzina bagli es adayi...
hayat musterek ,erkegin ev isi yapmaz sacmaliklari son kullanim tarihini coktan doldurdu. ciddi ciddi konusup rotanizi belirleyin bence...

Reactions: anu
tipik bi ataerkil yasam tarzina bagli es adayi...
hayat musterek ,erkegin ev isi yapmaz sacmaliklari son kullanim tarihini coktan doldurdu. ciddi ciddi konusup rotanizi belirleyin bence...

of sinir olurum. bizim başımızda da var onlardan. ne babam ne erkek kardeşim evde biz varken kalkıp kendi çekirdeklerini kendileri almazlar mesela.

Erkekleri bu denli rahata alıştıran zihniyetin ..

BAK BAK BEYIMIZE BAK !! Kendisi eş değil köle istiyor herhalde. O zaman deyin ki sen gider köpek gibi çalışırsin para kazanirsin, ben de KENDI EVIMIN ISINI YAPARIM SEN DE GELIR PARAYI ELIME KOYARSIN EV ISLERINDEN ARTA KALAN VAKITTE DE GEZERIM MADEM OYLE O ZAMAN BÖYLE.

Sinirden başım agridi ya ne demek o?? Kusura bakmayin da siz hem çalışıp hem evin işini yapabilecek değilsiniz. Biz de sözlümle konuşuyoruz bu mevzulari ve evde iş bölümü yapacağız dedik misal yemek yapmaya bayilir o yemekleri ben yaparim diyor o yemek yaparken bende temizlik yaparim ne bileyim boyle olur bu isler. Elinizi sallasaniz ellisi sakin ona boyun eğmeyin babanizin evinde yasamadiginiz iskenceyi orda cekecek değilsiniz. Onun bulamazsin dediği kocalarla dolu etraf.

Aslına bakarsan bu senin neyi kabullenip neyi kabullenmeyeceğimle alakalı. Bazı kadınlar eşlerine hizmet etmekten hoşlanır ya da eşi bişeye elini sürsün istemez falan filan. Ama ben senin yerinde olsam "böyle bir evlilik istiyorsan çalışmayan bir kadınla evleneceksin o zaman. Ben hem çalışıp hem senin hizmetini göremem. Hayat müşterektir ciğerim, yapamıyorum diye bir şey yok. Benimle evlenmek istiyorsan öğreneceksin. Bunları baştan söylüyorum, kadırsam daha mı iyi. " derdim.

Ben calistigimda kesinlikle eşimde yardim ediyodu mecburdu ben 12 gün pes pese calisiyordum cok yoruluyordum. Bir zaman snra biraz şikayet etmeye basladi bende işi biraktim ve o hala kendiliginden evde yardim ediyo saolsun. Ama esim evlenmeden önce annesinin evinde hic birsey yapmiyomus kardesleri yapiyordu herseyini coraplarini dahi yere ativeriyomus.

belli ki akıllı,çalışkan bir genç kızsın...ne yapacağını bilirsin...şunu yap yada yapma demek istemiyorum....fakatt....çalışan kadınların eşlerinin öyle bir lüxleri yok....hem dışarda hem içerde çalışsın...iyiymiş...bu ne ya...millet kızlarını dişinden tırnağından arttırıp okutsun,eli para tutsun,ayakları üstünde dursun diye......Yoksa elin adamının hizmetçisi olsun,hayat kalitesini artırsın,ev bark sahibi etsin,adamı rahat ettirsin diye değil.... asıl amacımız kızlarımızın rahat etmesi....bu tarz adamlara prim vermeyin...yazık ailenizin ve sizin emeklerinize.... ömür törpüsü bu zihniyette adamlar....

sanırsın sultan sülüman paşamız

bu senin tölerans seviyene bağlı ben kocama her türlü hizmet ederim herşeyini yaparım diyorsan evlen çünkü değişmesi biraz zor ama evlilikte herşey ortaktır ikimizde çalışıyoruz ve yoruluyoruz tabii ki yardım etmeli gibi mantıklı bir düşünceye sahipsen çok çaba harcaman gerekecek hazır ol.

nişanlın evliliği ve evlilikte çiftlerin görevlerini çoook yanlış anlamış.

illa evleneceksen baştan konuş,madem böyle bir hayat istiyorsun kazancımı eve harcamam,yardımcı tutarım sadece onun parasını öderim kalan parada benim, de

normal evlilik istiyorsan dökersin önüme parayı, rahatlığı evinin bütün işleri de görülür. hem erkek işi hem kadın işi yapıyorsam sende yapıcaksın arkadaşım kusura bakma de olsun bitsin. işine gelirse onun da.

Benim esimde oncesinde belirtti, tipkisinin ayni seyleri. Yardimci olamayacagini, hic yapmadigini, yapmayi dusunmedigini vs. Benden abes beklentilerininde olmayacaginida belirtti yaninda. Evlendikten sonrada gercekten yok tozluymus banyo, yok supurulmemis yerler muhabbetine hic ama hic girmedi. Pek daginik olmamasi konusunda ozen gosterdi.
Lakin cok calistigimiz icin ikimizde, baktimki tum enerjim haftasonlari ev temizligine gidiyor. Oturup konustum. Yardimci olacak misin, ihtiyacim var cunku yardima. Olamam dedi. Ozaman bana yardim edecek birini bulurmusun dedim, bulduda. Her hafta bi abla gelip dipkose temizligi yapti, bende rahatladim. Esime dirdirda etmedim bu konuda hic (ara ara cileden ciktigim zamanlari saymazsak haha).

Dert etme kendine. Durumun el veriyorsa (ki ikinizde calisiyorsunuz) eve birini cagirir yaptirirsin. Ya oda yorulacak, yada eli cebine gidecek bi zahmet.

Tek sorun bu mu ??
Erkeklerin çoğu böyle
O yüzden diyoruz biz çalışan kadınların yükü ağır
Hiç bir şey çözümsüz değil, atar pamuk elini cebine her hafta sonu bir kadın alır, derin temizlik yapılır
Günlük işler zaten öyle gözünde büyüttüğün gibi değil
Ha başka sorunlar varsa ki bence var, ilgini kaybettiğini yazmışsın
O zaman önce onları çözmen gerek, ev işi dert değil

En guzelini sephoraa demis..aynen oyle de yani..bizde ikimiz calisiyoruz esimle, yardim edermi et dersem eder..cogusu oyle gercekten..sikinti etme o zaten senin yoruldugunu yetisrmedigini gorunce merhamet eder diye dusunuyorum..

her erkek öyle değil..benim eşim işten geldiği zaman oturmaz ya çamaşır serer ya bulaşıkları yerleştirir.. yada çay yapar bana.. o geldiğinde ben uyuyorsam sofrayı hazırlar :) yani her erkek aynı değil.. yardım edende var.. evlilikte ne kadar empatı varsa o kadar güzel bir evlilik olur..
erkek arkadaşınız baştan söylemiş en azından dürüstçe..
benim abilerimde eşim gibidir.. hepsi yardımcı olurlar temizlikte çocuk bakımında vs.. sanırım şans işi biraz:) kötü huyu davranışı vs yoksa çok sorun etmeyin derim:) gerçi ben ederdim ama neyse o benim huysuzluğum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…