- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.941
arkadaşlar... bende çok film izliyorum galiba... beni de listeye ekleyin.. yorumlarımla yazıyorum sondan basa kasımın 1ıne kadar yazıyorum burada
1.ruh eşi: izledim, begendim.fakat bılmıyorum ama filmin çözünürlüğü güzel değildi galiba bende kaynaklı...bilemem. film otantik bir ortamda geçiyor, iki erkek arasında kalmış bır bayanın tercihini konu alıyor...film kaderin değiştirilemeyeceğinden bahsediyor.
2. ilk aşk (flipped): buradan bır arkadasımız onermıstı.. çok hoşuma gitti.... kızın olgunluğu benı hayretler ıcınde bıraktı.. film hiç sıkmadı.. çok eğlendim. tavsiye ederim.
3. patrondan kurtulma sanatı: çok eglenceli bir filmdi.. gülmekten filmi geriye sarıp izledim... oyuncular cok basarılıydı.. filmin sonunu gercekten tahmın edemedim. tavsiye ederim.
4. limit yok(limitless) : tam anlamıyla harıka uzerıne harıka bır fılm arkadaslar.... cok begendım şiddetle tavsıye ederım... filmin konusu olan haptan bende ıstıyorum :))
5. sel: morgan freeman yine konusturmus.. diğer oyuncular o kadar da guzel oynamıyorlardı.. kaçma kovalama aksıyon fılmı.... tekneler motorlar resmen abartılı bır sekılde havada uçuşuyordu... hele de kılısede... pek begenmedım...
6. kaçış planı: russel crowe hayranıyım...hapishanedeki karısını kurtarmaya calısan asık bır kocanın hıkayesı... aşklarına gözlerim doldu dıyebılırım... ne cocugundan vazgecebılıyor ne de karısından... cok surukleyıcıydı... koltukta en son tavuk gıbı oturmustum heyecandan :))) tavsıye ederım..
7. burada olan burada kalır : yine buradan bır arkadasımız tavsıye etmısti... çok eglendım... cok zevkliydi.. evlenmeye nıyeti olmayan ıkı kısının alkollu olarak evlenmesınden olaylar gelısıyor.. cameron diaz super oyuncuydu fakat ashton kucher kendısıne bıraz küçük gelmiş... :))) tavsıye ederım.
8. kader ajanları : 10 üzerinden 10 film.. mat damon harika oynamış.. takip edilen bır adamın bır dunyadan baska bır dunyaya baglantılı gecıslerı harikaydı.. eşim ve ben cok ama cok begendık.. tavsiye ederım..
9. behzat ç. : sinemada izledim.. baslangıcta ve arada cok fazla reklam vardı... kitabını okumustum, nasıl kurgulayacaklarını cok merak edıyordum.. kesınlıkle kıtabı cok daha güzel... uztelık cansu dere maydanoz gıbı heryere ılışiyor... kitapta behzat ç. nın bır arkadasının kızı ölüyordu, filmde cansu dere oldu... kitapta kız cok guzel masmavı gozllerı vardı dıye bahsedılıyordu... cansudere yakısmamıstı role... keske kıtaba baglı kalsalardı...
10. v for vendetta: kardeşim tavsiye etmişti... sosyal olayları içeren bir fildi.. basta sıkıcıydı ama sonra acıld.. sonunu cok merak ettım.. cok guzeldı.. tavsıye ederım..
11. pearl harbour: yıllar once ızlemıstım tekrar izledim.. yine olsa yıne ızlerım.. savastan cok aşkı cok begendım.. amerika ve çin arasında bulunan inci limanına yapılan saldırıları ve bu savasta yasanan askı konu alan bir film.. tavsiye ederim..
12. gözlerindeki sır: buradan bır arkadasımız tavsiye etmişti yine.. basları cok sıkıcıydı.. ortalara dogru merak sardı.. sonu güzeldı.. bır kıza evınde .. edilerek cınayet işleniyor.. katile sucu ilginç bir yöntemle ıtıraf ettırılıyor.. bu filmden sonra dusundum de aslıda ınsanlara bırcok seyı ıtıraf ettırebılırız yeter ki uygun cumlerlerı kullanalım... hehe :)))
bu aylık ızlediklerimi yazmaya devam edecegim... yorumlar ve tavsıyeler sızden kızlar :)))
Mistik Olay
başı yok, sonu yok, olay belirsiz.aslında söylenecek bişey de yok. gerçekten bu kadar parayı napmışlar merak ettim. ne garip bir senaryodur nasıl bir zihnin üretimidir gerçekten merak ettim.90 dakikanın sonunda sadece " eeeee" dedirtiyor. noldu yani,neymiş, nedenmiş ? sorular sorular sorular. ben çözerim diyen izlesin banada bir zahmet anlatıversin
Revolucion : 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?