Regl biter bitmez yumurtlama olur mu

gumus82

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
3.536
3.748
133
Kızımı emzirmeyi bıraktığımdan bu yana düzensizlikler önceden 28 günde bir regl olurdum günü şaşmazdı şimdi birde erken olmalar basladı

4/5/6/7/8 regl oldum ertesi gün çok agrım oldu aklıma ovulasyon testı geldi yaptım 9 ve 10 nısan koyu çıktı hemen ertesı yumurtlama normal mıdır
Bu sekılde olan var mı

Doktora 1 ay önce gıttım regl arası sürem 28 günde değil 21 gün 18 gun arayla oldu dıye ultrason ıle baktı temız görünen birsey yok dedı

Kızımı emzirmeyi bıraktığımdan bu yana düzensizlikler önceden 28 günde bir regl olurdum günü şaşmazdı şimdi birde erken olmalar basladı

4/5/6/7/8 regl oldum ertesi gün çok agrım oldu aklıma ovulasyon testı geldi yaptım 9 ve 10 nısan koyu çıktı hemen ertesı yumurtlama normal mıdır
Bu sekılde olan var mı

Doktora 1 ay önce gıttım regl arası sürem 28 günde değil 21 gün 18 gun arayla oldu dıye ultrason ıle baktı temız görünen birsey yok dedı
Erken yunurtluyorsunuzdur. Ki testle teyit etmişsiniz . 21-28 arası döngüler normal kabul ediliyor bazen bu günler 3 gün öncesi ve beş gün sonrası olabilir bazı aylar onlarda normal kabul ediliyor.

Regli bitmeden bile yumurtlama olabilir, biter bitmez olabilir, geç olabilir, değişir yani

Back
X