Fikir almak istiyorum

MAsallah ne güzel hayirlisi olsun benim de belimde ara ara kasiklarimda agri goguslerimde yanma hissi var adete 5 gün kaldi test yapamiyorum 8aydr negatif gormekten ins sizin gibi pozitifi gorurum🙏☺️
Tesekkur ederim sizin de hayirlisi olsun inşallah 🌸 isterseniz bence predictor Early marka alabilirsiniz benim en erken gösteren o oldu diğer testlerde hep negatifti 5 gun kala öğrendim 🌸

Bende 5 gün var ama negatif silik bile görmedim daha
MAsallah ne güzel hayirlisi olsun benim de belimde ara ara kasiklarimda agri goguslerimde yanma hissi var adete 5 gün kaldi test yapamiyorum 8aydr negatif gormekten ins sizin gibi pozitifi gorur

Tesekkur ederim sizin de hayirlisi olsun inşallah 🌸 isterseniz bence predictor Early marka alabilirsiniz benim en erken gösteren o oldu diğer testlerde hep negatifti 5 gun kala öğrendim 🌸
Bugun yaptim normal kaset testle dayanamayip negatif 5gun kala baklim 2 gun kala yapicam insallah hayirlisini goruruz🙏❤️

Çok silik verdi bu nimo marka ilk kez kullandım hatalı gösterir mi bilmiyorum eşim miratech aldı yarın onu yapcam ama kasıklarım fena ağrıyor adet gelşyormgibi ondan hatalı vermiş olabilir diye korkuyorum
Bunun kontrolünü aynı anda aynı markadan birden çok deneyerek yapabilirsiniz mesela 2 adet alin aynı anda ikisini de deneyin ben de yanilmamak adına öyle yaptım

Bunun kontrolünü aynı anda aynı markadan birden çok deneyerek yapabilirsiniz mesela 2 adet alin aynı anda ikisini de deneyin ben de yanilmamak adına öyle yaptım
Eşim rica ettiğim için o alıyor eve gelirken ve maalesef o da bir tane alıyor iki tanesi istesem de bir tane alıyor çünkü benim artık bunu takıntı hale getirdiğimi düşünüyor

Çok silik verdi bu nimo marka ilk kez kullandım hatalı gösterir mi bilmiyorum eşim miratech aldı yarın onu yapcam ama kasıklarım fena ağrıyor adet gelşyormgibi ondan hatalı vermiş olabilir diye korkuyorum
Sizi yanıltmak istemem ama aynı markayı kullandım geçen ay kanda pozitif(39) çıktığı zaman bile negatif vermişti yani zannetmiyorum yalancı pozitif olduğunu

Sizi yanıltmak istemem ama aynı markayı kullandım geçen ay kanda pozitif(39) çıktığı zaman bile negatif vermişti yani zannetmiyorum yalancı pozitif olduğunu
Çok fazla yorum var negatif çıkartan var pozitif çıkartan var ben ilk defa yaptığım için emin olamadım açıkçası bilseydim iki adet isterdim eşim şimdi başka bir marka aldı onun çok güvenilir olduğunu söylemiş eczane ama hepsinin en güvenilir olduğunu söylüyorlar ama art Met in bir adı çıkmış

Back
X