- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.921
Gelinlerin savaşı :
Çok beğendiğimi söyleyemem filmi.
Tavsiye etmiyorum, vakit kaybı diyebilirim.
eski_bir_masal :6
Tavsiye eidlmişti burada Anna Hall'u izlemek istiyorum en kısa zamanda.
The Hangover (2009) - IMDb
The hangover, eglenceli bir film :) dugunden 2 gun once bekarliga veda partisi icin las vegasa giden 4 adami ertesi sabah olmadik seyler beklemektedir. damat kayiptir, arkadaslarindan biri tanimadigi biriyle evlenmistir, otel odalarinda banyoda bir kaplan vardir, ve daha bir suru sacma sey baslarina gelmistir ve hicbiri geceye dair birsey hatirlayamaz. ip uclarini toplayarak ve onlari goren insanlara sorup sorusturarak damadi (ve gece ne haltlar karistirdiklarini) bulmaya calisirlar. komedi filmlerinin cogu beni hayalkirikligina ugratir ama bunu begenmistim gercekten guldugum sahneler coktu :) biraz kahkahayla stres atmak isteyenlere tavsiye ediyorum
Annie Hall bir tanedir)
Annie Hall :
Burada tavsiye edildiğinden beri izleyeceğim bir türlü izleyememiştim, sonunda izledim.
Klasik aşk hikayelerinden farklı.
Değişik bir film.
İzlemeyenlere tavsiye edebilirim.
eski_bir_masal :7
Uykum yok ama 1 film daha mı izlerim yoksa bir kaç bölüm dizi mi izlerim bilmiyorum bakalım.
o filmi sen de 20 ben diyeyim 30 kez izlemişimdir, filmi aç sesini kıs ben replikleri söylerim, o derecebeğenmene de çok sevindim
izle izle film izleben de açacağım şimdi bir tane :))
Saat ilerledi bir gerilim iyi gider dedim Ölüm odasını izlemeyi düşünüyorum.
Sonrası içinde tavsiyeleri yorumları bekliyorum gerçekten çok güzel oluyor.
Ben tamamen tesadüf bir şekilde film izlediğimden, tavsiyeler daha güzel geliyor.
Annie Halléu sevdin, az buçuk Woody Allen tarzını anlamışsındır, gerçi daha bir filmini izledin sanırım, diğer filmlerine de bak onun, 40 küsür filmi var, hepsini ezbere bilirim, şu da kötü diyemem..
Manhattan (hepsi sağlam olan filmlerinden ikinci en sağlamı)
Hannah and Her Sister
Radio Days
Love and Death
Husbands and Wifes
Sweet and Lowdown
A Midsummer Night's Sex Comedy
Vicky Cristina Barcelona
Woody Allen Ingmar Bergman'ı takip eder, onun da bütün filmlerini öneriyorum
Teşekkür ederim
Bu sıra ile filmlerini izleyeyim o zaman.
Ingmar Bergman ve Federico Fellini'yi de unutma
Türleri farklı mı peki genellikle aynı türde filmler mi ?
Başka filmlerin arasına mı serpiştireyim yoksa sırayla hepsini izleyesem de sıkılmam mı ?
araya başka türler de serpiştirebilirsin tabi, ben ilk sinemayı gerçek anlamda Ingmar Bergman'la tanıdım, benim için yeri apayrıdır, insan ilişkilerini, kadın erkek konuşmalarını, özellikle ve daima kadını konu eder. Bergman kadının kıymetini bilir, hep kadınları anlamaya çalışır, filmlerinde kadının neden olduğu kötü bir durumda bile kadının haklı olduğu yönleri gösterir :) mesela bir kare gösteriyor, iki üç saniye sürdü, o karede o kadar çok ayrıntı vardır ki, ben karedeki üst sağdaki ayrıntıyı yakaladım diğeri aşağıdaki bir cisme takılır diğeri ortadaki ne bileyim bir resime figüre takılır, her dekoru, her cümlesi, oyuncuların her hareketi özeldir, bir sebebi vardır. hayattaki umutsuzluklar yükselişler sevgi kadının ezilmemesi gerektiği, ölüm, Tanrı..
Woody Allen'da ilk zamanlarında Bergman'dan bir film izler ve hayran kalır, onun yolunu takip eder, tabii onun komedyenlik yanı da vardır, filmlerinde ölüm teması çok ağır basar, ama ölümü işlerken katıla katıla güldürmesini de bilir, umutsuzdur, hayata gelmiştir ve yaşamak zorundadır, ama öyle hiçbir şey yapmadan yaşlanıp gitmek istemez, hep en uçlarda dolanmak ister (sıradan ilişkiler onu kesmez :) ... izledikçe tanıdıkça şurada yazdığım bir kaç cümlenin ne kadar da az kaldığını buraya yazmakla ya da anlatmakla ifadelerle aktarılamayacağını anlayacaksın..
Federico Fellini ve film ekibi ise kaçık olarak bilinirler...
ya bir kere kim ruhunu almaya gelen Azrailin peşinden oynaya oynaya giderki ufka doğru :))
bu adamlar böyle işte (Yedinci Mühür, Love and Death, Fellini Ekibi :))
Woody Allen filmlerine şunu da eklemelisin önceliklilere "Deconstructing Harry (1997)" Deconstructing Harry (1997) - IMDb filme hangisi sahne içinde sahne hangisi rol içinde rol hangisi sahne hangisi rol anlayamıyorsun :)
Çok teşekkür ederim yardımların için.
Manhattanı izleyeceğim bu gece bir aksilik çıkmazsa.
Gerçekten çok güzeldi film dün, hatta filmi izledikten sonra how ı met your mother izledim.
Ted beraber olacağı kadınları seçerken annie hall için yüksek puan verip vermediklerine bakıyordu
Hemen arkasından izleyince ilgimi çekti.
İngmar bergan filmi olarak ne tavsiye edersin.?
Dün gece izlediğim filmi de yazayım.
Ölüm odası: Tamamen tesadüf şekilde açtığım filmden herkesin uzak durmasını tavsiye ederim,zaman kaybı tek kelime ile.
eski_bir_masal:8
Deney :
Şimdiye kadar izlediğim en güzel filmlerden birisi.
Bir bilim kurgu filmi.
2 bilim adamının hayvan ve insan dnalarını birleştirerek yeni bir tür oluşmasını konu alıyor.
Ortaya çıkan yaratık ise çok değişik olayların olmasını sağlıyor.
Eğer bilimsel konu ve araştırmalara karşı bir ilginiz varsa kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.
eski_bir_masal :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?