- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.981
Hoşgeldin yeniden prensesin.uykusuyum :)))
Gözlerim seni arıyordu. Seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim prensesin.uykusuyum
Werckmeister harmóniák (Werckmeister Harmonies)
Werckmeister Harmonies (2000) - IMDb
Toplumsal gerginliklerin nasıl sebepsizce çığ gibi büyüyüp büyük felaketlere, yağmalara yol açabileceğini gösteren bir filmdi. Bizdeki örneleri için bakınız 6-7 eylül olayları, sivas katliamı vb. Ağır bir film, durağan ve sessiz ilerliyor. Filmin ses dosyasında sorunlar vardı, bir de çeviri özensiz yapılmış diye düşünüyorum. Çok izlenen bilindik bir film olmadığı için sallamışlar herhalde. Tabi bu tamamen benim izlediğim sürümle ve indirdiğim çeviriyle ilgili bir sorundur.
firfor: 4
listede uzun zamandır izlemek için bekliyordu, sayende hatırladım, teşekkürler... Bir giriş planını izlemiştim yaklaşık bi 10 dakika kamera hiç durmadan ilerliyordu. Yönetmenin tarzı buymuş zaten. İçeriği hakkında hiçbir şey bilmiyordum merak ettim, ilk sıralara alıp izliyim ben bunu..
selamlar herkese
üç dört gündür uğrayamıyorum işler yoğun bu aralar, dedim bir gireyim de filmleri toparlayayım, ne güzel Tryamour boş bırakmamış
bu arada hiç film izleyemedim, inanılmaz bir eksiklik bir boşluk oluştu filmsiz
Midnight in Paris (Paris'te Gece Yars) (2011)
Baştan sona sürprizlerle dolu , harika bir film.
Woody Allen kendi tarzının da epey dışında sağlam bir mesaj vermiş.
Yaşadığın zamanın kıymetini bil !
"ben bir gergedan görüyorum!" :)
Mutlaka tavsiye olunur.
prensesin uykusuyum : 3
İnsan nasıl eksikliğini hissediyor izleyemeyince gerçekten de ..
Julia'nın Gözleri :
Julia intihar eden kardeşinin neden intihar ettiğini çözmeye çalışırken karşılaştığı korkunç tabloyu anlatıyor.
Psikolojik yanı ağır basan bir gerilim filmi.
İzleyin derim.
Yeniden sev beni :
Sevgilisiyle düzenli bir hayata sahip olan bir adamın, metroda gördüğü bir kadının peşinden gitmesiyle gelişen olaylar anlatılıyor.
Değişik bir film, izlenebilir.
eski_bir_masal :20
yarın bi bitsin öyle çok geç olmasına da gerek yok hani, öğleden sonra olsun bana yeter eve gelip canavar gibi uyuyacağım, ardına da filmleri patlatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?