- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi TracyFlick
- #1.901
aslında 2 film daha eklemeliydim oraya ama çok yoğundum son gün buraya yazmaya vaktim yoktu, geçti artık :))
az bile, arkadaşlar gördü bu siteyi listeyi, ne kadar az izlemişsin bu ay genelde 3-4 izlerdin günde ama diyorlar, tabi onlar işin alayında, takip edemiyorlar benim film hızımı, günde 1 muhakkak genelde de 2 film izlerim, bazen abartır geceleri uyumam sabaha kadar Allah ne verdiyse, sonra ordan işe güce giderim
okuyorum hala, üni bitti de yüksek lisans tez yazıyorum, derslere giriyorum, üstüne de 2 kursa gidiyorum ama 3 olacak yakında
işi hiç sorma, üniversitede sürünüyoruz, bu gidişle onlar kadro verene kadar yaşlanıp öleceğim herhalde (gerçi herkese yaşlılığını görmek nasip olsun :)
memur olmak istiyorum, her ay bir ofiste 8.30-18.00 çalışıp eve gelmek istiyorum artık, hocaların dengesiz işlerini daha nereye kadar yapacağım (
daha dün bir azar işitmişim teheeeeyy..
Aayy süpersin. Tebrik ediyorum o zaman. Ben ne kadar nazlı bir tipim ya. Dersler yoğun diye elimi eteğimi çektim filmlerden. Kafam almıyor izlediğim şeyi ya da ben büyütüyorum. 16 bölümlük bi diziyi de hala bitiremedim kaç hafta geçti. :))
Demek ki insan istese her şeye vakit buluyor aslında. İnşallah ben de senin gibi olabilirim bu konularda. Boş boş takılacağıma derslerden sonra mutlaka doldurmalıyım vakitleri filmlerle. Ama hepsini kafanın algılayabilmesi bir yetenek belki de. Bilmiyorum. Ben de deneyeceğim bundan sonra. Bakalım yürütebilecek miyim. Aklım alacak mı. Zaten beyin yorulmaz, her şeyi sünger gibi çeker diyorlar ama benim gibi nazlı tipler için geçerli değil bu durum. Artık nazlanmak yok bana. :)) Önümü açtın pinaran.