- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.881
Behzat Ç.
Revolucion : 18
bu ay rekor kırdın kendi adıma resmen
yavrum inanmicaksın ben bu fountain ı daha ilk çıktığı sene izledim. hatta fotograftan film bulmaca topiğinde bile sordum :) ama mayaca kullanıldığını yeni hatırladım :) gerçi ben izlediğim filmleri bile şuursuzca tekrar izleyen "aa, bi yerlerden tanıdık geliyor yahu" diyebilen bi insanım. yaşlandık artık, herhalde ondan :)
pınar, yine gaza getirdin beni. bu ay başliim ben bu serilere. star wars elimde var ama harry'leri indirmem gerekecek. o da soraki aylara kalsın :)
bu arada ben izlediğim bir filmi ikinci kez izledim. onu da sayacak mıyız? sen karar ver pınar.
wristcutters: a love story: daha önce yorum yapmıştım. herkese tavsiye ederim. hatta bi arkadaş film tavsiyesi istiodu. ona da tavsiye ediyorum :) filmlerle pek arası olmayan bi arkadaşıma da (bi sürü sapıkça zorbalık yaparak) izlettim. o bile beğendi.
Behzatımı izledim
Yalnız flmden çık şey beklemişim sanırım. Azbuçuk sıkıldım
eee sezon finalini öyle bi yaptılar ki film için daha büyük hayallerim vardı.
Cansu dere çok zorlama bir karakter olmuş. Neyse behzat, harun, akbaba performansları nefisti tek kelimeyle.
İzlemeye değerdi. Değdi.
Selam kizlar, dun aksam muhtesem bir film izledim belki daha once paylasilmistir bilmiyorum tum sayfalari okuyamadim.
The Prestige (2006), onceden beraber calisan sonradan birbirine dusman olan, birbirlerinin gosterilerini sabotaj edip duran iki sihirbazi konu aliyor..
Izledigim en iyi filmlerden biriydi hala etkisindeyim, cok cok cok guzel bir film. Izlemediyseniz mutlaka tavsiye ediyorum. Ama eski bir film oldugundan buyuk ihtimalle gormussunuzdur. Ben nasil olduysa bu zamana kadar kacirmisim, inanilmaz keyif aldim dun izlerken.
pınaran 1 günlük hasılatın vana gideceği söylenmiş önce, daha sonra bu duyurulduktan sonra ise en az izlenen seans olan 13 seansının gelirinin gitmesi kararlaştırılmış.
Okuyunca üzüldüm.
İnsanlar özellikle o günü tercih etmişken.
Burda olan burada kalır :
Cameron Diaz ve Ashton Kutcher'ın oyunculuğu çok güzeldi.
Birbirini hiç tanımadan evlenen bir çiftin birbirine nasıl aşık olduklarını anlatıyor.
Tavsiye edebileceğim bir film.
Köprüdekiler :
Ben bu filmi beğenmedim.
Konu evet güzeldi.
İstanbulun başka bir yüzünü göstermiş fakat oyunculuklar çok amatör ve yapmacık geldi.
Bu arada bana film tavsiye edebilir misiniz ?
Romantik komedi ve gerilim türünde.
- Memento gerilim türünden önerebilirim izlemediysen
Memento (2000)
- Shutter Island (2010) yine gerilim için iyi gider..
Shutter Island (2010) - IMDb
- Mou gaan dou (2002) orjinalidir ve sağlamdır, The Departed (2006) başarısız Amerikan versiyonu, ama nedense hep bu bilinir..
The Departed (2006) - IMDb
birincimiz pinaran
ikincimiz firfor
üçüncümüz Revolucion
old boy gercekten cok guzeldi, biraz datuhaf.
big fish tim burton'in izlemedigim tek filmi. adama bayiliyorum... esim de tam tersi hic begenmiyor edward scissorhands haric hepsinden nefret etti. ama ben 3er 5er seyrediyorum hepsini
neyse big fish diye tutturdum indiriyoruz simdi. yarin izleyip yorumumu katarim :) buyuk ihtimalle asik olacagim yine
tim burton sevmeyen adam mı olurmuş?!? :)))
ben geçenlerde tekrar izledim big fish'i. ewan mcgregor'ı da çok severim zaten. yorumlarını merakla bekliyorum.
evet old boy biraz garip ama unutulmaz filmlerden. hatta unutmak imkansız :)
ay kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız. burası şenlendi iyice. takip edemiyorum sizi.
guvastanema'ya üzüldüm yauv. konu sahibi, buranın eskilerindendi. atıldığını nerden anlıyosunuz? profilinde sadece reklam amaçlı üyelik yazıo.
bi arkadaş tavsiye film istemiş. genelde benim beğendiklerimi herkes beğenmez ama yaziim bi kaç film.
Incendies (2010) - IMDb
çok fena bi film, fazlasıyla vurucu. eğlencelik bi şey değil ama çok çok iyi filmlerden
November (2003) - IMDb
bir grup tiyatrocunun hikayesini anlatıyor. biraz sıradışı bir film, ama tiyatroya ilginiz varsa ve uçuk kaçık fikirlere açıksanız seveceksiniz.
Pan's Labyrinth (2006) - IMDb
biraz gerçek,biraz hayalden ibaret fantastik bir film.
IMDb - Oldboy (2003)
bu da vurucu filmlerden. bence başyapıt. sevmeyeni görmedim.
IMDb - The Science of Sleep (2006)
çok eğlenceli, fantastik bir filmdi.
Love Me If You Dare (2003) - IMDb
kafayı yemiş bir aşk filmi, ama çok sevimli bi film.
Big Fish (2003) - IMDb
tim burton'ın tüm filmlerini öneririm. ama en çok da big fish'i...
IMDb - Children of Heaven (1997)
2 küçük kardeşin fakirliğin yükü altında dayanışmasıyla ilgili çok duygusal, hoş bir film
Persepolis (2007) - IMDb
iran devrimiyle ilgili ders alınası bir film. animasyon olduğuna bakmayın, tamamen büyükler için. gerçi ben küçükler için olanlara da bayılıorum :)
3-Iron (2004) - IMDb
kim ki duk'un izlemediğim 2-3 filmi kaldı. hepsine hasta oldum. bu filmin yeri ayrı ama. tüm filmlerinde olduğu gibi bunda da dialoglar az. ama filmden hiçbir şey eksiltmiyor, hiç bi yer boş kalmıyor.
Grave of the Fireflies (1988) - IMDb
ay buraya bi anime koymazsam çatlardım. 2. dünya savaşından sonra ailesini kaybeden ufacık 2 kardeşin inanılmaz hüzünlü öyküsü. bu film beni ağlatan tek animedir.
The Secret in Their Eyes (2009) - IMDb
konusunu özetlemek bile zaman alıyor. bence bi yerlerden kısaca yorumlarına ya da konusuna bakıp izleyin. ben çok beğenmiştim. birçok kişiye de izletmek için defalarca izledim. çok hoş bir filmdi.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - IMDb
bunu izlemiş olma ihtimaliniz yüksek, ama yine de koyiim dedim. çok beğendiğim bir aşk filmi.
ayy daha fazla link vermeye üşendim. kısaca aşağıya yazıyorum diğer tavsiyelerimi de.
Donnie Darko
21 grams
Requiem for a Dream
rezervoir dogs (ve diğer Tarantino filmleri) :)
Hable con ella (ve birkaç Pedro Almodovar filmi daha)
Revolucion, yaşımı sormuşsun canım. 31 yaşındayım (adı gibi yaşamaz inşallah diyip seviyeyi düşüreyim biraz)neyse, allahtan çaktırmıyorum.
hepinizin ablasıyım yani. bi filmi hatırlamadan 2-3 kere izlemiş olmak için gayet müsait bir yaş :)
neyse gelelim en son izlediğim filme
Adams æbler (Adam's Apples)
Adam's Apples (2005) - IMDb
bir neo-nazi, bir kleptoman/seks suçlusu, silah kullanmaktan imtina etmeyen bir hırsız, ve hamile ama alkolik bir kadın rehabilitasyon için içine polyanna kaçmış bir rahibin klisesine gönderilirler. neo-nazi olan kahramanımız aralarına girene kadar mutlu mesut bir şekilde yaşamaya devam ederler. ama acımasız esas oğlanımız rahibi gerçeklerle yüzleştirdiğinde hepsi bi taraflara savrulacaktır. filmin hoş, eğlenceli bir anlatımı var. izlemeyenlere tavsiye ederim.
firfor:1
guvastanema atılmış siteden. :26:
Reklam amaçlı üyelik yazıyor profilin altında. :S
pinaran bu kadar filmi nasıl izleyebiliryorsun 1 ayda çok merak ettim. :)))
Yani ev hanımı olsa dahi bi insanı gün içinde birkaç film izlemek mayıştırmaz mı ki?
Ben bi şey yapamaz hale geliyorum film izledikten sonra genelde.
Çalışıyor musun çalışmıyor musun bilmiyorum. Örnek olarak dedim ev hanımı diye. :)
Yani odaklanabilmen güzel bir şey. Ben birinin etkisinden kurtulmadan diğerine geçemiyorum.
Tadını çıkarmak istiyorum o etkinin.
Varsa bunun bi formülü ben de bilmek istiyorum daha çok film izlemek için.
Tebrikler arkadaşlar, iyi bir ay geçirmişsiniz
Bu kadar film arasında bu ayın favori filmi hangisi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?