Sinema Günlüğümüz

İndirebileceğimiz kadar film indirmek lazım , yoksa buralar boş kalır. 22 ağustosla birlikte internet sansürleri arasında torrent siteleri , paylaşım forumlarıda kapanacak maalesef.

aaa bunu öğrendiğim iyi oldu.daha be film indirmeyi yeni öğrendim.keyfini bile çıkartamadım sınavlarımdan dolayı

bu arada burdan sizden gördüm limitsiz filmini indirdim.ama dosya şifreli diyor.şifre içinde başka bir siteye yönlendiriyor bu konuda ne yapmam lazım bana yardımcı olabilirmisiniz?şimdiden teşekkürler

Dosya şifreliyse indirdiğiniz sitede dosyanın şifresinin de ne olduğunu yazmış olmaları lazım.

Örnek : rar şifresi: abc diye...

Eğer belirtilmemişse şifre; bir daha başka bir siteden indirmek gerek mecbur. :s

Son düzenleme:
Neji - Shiki

Bir adamın hayatından kesitler...
Önce gerçek, sonrası hayal alemiyle devam eden enteresan bir film.
Kırmızı ışıklı ambiyansta erotizm sahneleriyle bezeli ve tuhaf müziklere sahip aynı zamanda.
Başlangıçta merak uyandırsa da bir süre sonra sıkıldım.

Tryamor : 1

aayy ben o zaman hiç bulaşmiim bu filme. ben de hoşlanmıyorum şiddetin/tecavüzün göze sokulduğu sahnelerden. saol orkidecim yorumun için.

Bu filmi izlerken erkeklerin sinema salonlarını terk etme nedeni eşcinsel sahnelerden kaynaklı olmalı. Ben bile ürperdim onlar çok garipsemiştir; tahmin edebiliyorum. Gay olmayan erkekler böyle sahnelere kolay kolay tahammül edemez. Ki ben de iki kadının öpüşmesine katlanamıyorum mesela; çok iğrenç geliyor.

Tecavüz sahnesi de zorlayıcı doğru. :/ Barda'daki sahneler çok daha kötüydü yalnız bu filmde olduğundan. Film kaçmaz bence, hoşlanmadığın kısımlar olursa gözünü kapatabilirsin. Tabi yine de çok etkileyeceğini düşünüyorsan izleme.

Son düzenleme:
Exit Through the Gift Shop

grafiti ve sokak sanatçılarıyla ilgili bir film, daha doğrusu bir belgesel. film, grafiti sanatçılarını gece gündüz kameraya alan obsesif bir adamın zamanla kendi sanatını nasıl yarattığını anlatıyor. bu arada da grafitinin nasıl sanat, hem de çok para eden bir sanat haline geldiğini adım adım öğrenmiş oluyoruz. özellikle belgeseli çeken banksy adındaki adamın işlerine ve tarzına bayıldım. keşke türkiyeden de böyle orijinal işler çıksa.

The City of Lost Children (La Cité des Enfants Perdus)

Hoş bi fantastik film. Yıllar sora tekrar delicatessen'i tekrar izlemiş gibi oldum. Oyuncu kadrosu hemen hemen aynı, atmosfer aynı, absürtlük aynı. Kısacası delicatessen'i sevenler bu filmi de sevecektir.

firfor: 5

Son düzenleme:

bak şimdi sen film kaçmaz deyince aklım çelindi yine :44: ben bu filmi indireyim, o moda girdiğimde izlerim. ardından bi komedi filmi açarıım, hoop oldu da bitti maşallah.
arkadaşlarım hiç gay ilişkiden falan da bahsetmedi, onlar filmin başındaki tecavüz sahnesinden etkilenip çıkmışlar dışarı. salonda istifra edenler olmuş. şehir efsanesi gibi yaa. filmle ilgili aklımda kalan şeyler bunlar. sen barda'yı da izledin galiba cesur yürek seni :81:

Tecavüz sahnesi filmin başında değil ki ama. :s

Eğer tam anlamıyla kendini verip izleyeceksen ve izleme ortamını da uygun bir şekilde yaratıp hakkını vereceksen izle derim. Dediğin gibi ardından komedi filmi seçip atlatırsın etkisini. :))

O şehir efsaneleri de çok abartılıymış yau. Koroshiya Ichi'yi görsünler bir de.
Ben daha beterlerini izlediğimden Irreversible için şiddet ve vahşet dolu bir film diyemem.

Barda'yı da jiletle kızın kesilme sahnesine bakamadan izlemiştim ama sonra o kısmı da izledim. Çok da abartılacak bir şey yok bence onda da. Filmden çıktığımda aklımda kalan tek şey Nejat İşler olmuştu, şiddeti hatırlamıyorum. Aşık olmuştum adama. Ben de az psikopat değilim herhalde. :s Bir de şöyle bir şey var hazır adı geçmişken belirteyim; belki biliyorsundur Nejat İşler'in tecavüz sahnesini pek çok kız iç geçirerek izlemiş. Hatta ve hatta "keşke bana da tecavüz etse" diyenler mevcut. Bunun üstüne de çok konuşulmuştu bir ara. Enteresan etkiler bırakıyor bünyede yani.

kadın "keşke bana da tecavüz etse" diyorsa, zaten o tecavüz değildir, olsa olsa fantezidir. hehe nerelere geldik yahu.
neyse.. acaba ben mi karıştıryorum, ikinci yarının başında olabilir mi acaba o sahne. bana filmin sondan başa doğru ilerlediği, başında da o tecavüz sahnesinin olduğu anlatıldı. off bak şimdi bir de merak unsuru eklendi filme. dönüş yok artık izlicem ben bunu

Evet işte adam o kadar hoş ki izleyici tecavüz sahnesini tecavüz gibi algılayamıyor.
Enteresan bir şey. :s

Kendin izleyip gör en iyisi daha fazla detay vermeyelim.

Evet işte adam o kadar hoş ki izleyici tecavüz sahnesini tecavüz gibi algılayamıyor.
Enteresan bir şey. :s

Kendin izleyip gör en iyisi daha fazla detay vermeyelim.

evet yaa, izlemediğim filmle ilgili bi sürü spoiler verdim. susuyorum artık. izleyip yorumumu yazarım buraya.

yok canım sitede verilmemiş.sıkıştırılmıs dosyanın içinde bir web adresi var oraya yönlendiriyor.ama virüslüdür zararlıdır diye cesaret edip tıklayamadım :44:

Az önce bir kez daha izledim.
Bir kaç kez daha izlerim.
Öyle bir şey...

Mysterious Skin

okuduğum yorumlar nedeniyle izlemeyi hep ertelediğim bir filmdi. bugün cesaret edebildim nihayet. evet, rahatsız edici bi film, ama korktuğum kadar değil. darısı irreversible'ın başına :18: inşallah o da korktuğum gibi çıkmaz. sübaneke dinimiz amin :)

firfor:6

Allam subaneke işallah yareppim Allam işalla dinimiz amin.

Byôsoku 5 Senchimêtoru
5 Centimeters Per Second: A Chain of Short Stories About Their Distance (2007) - IMDb

Senaryosu, kurgusu, şahane müzikleri ile defalarca izleyebileceğim muhteşem bir anime. İçinde aşk var;sadece aşk. Çok nadir yaşanan ve unutulamayacak cinsten aşklarımız... Birbiriyle bağlantılı 3 hikayeden oluşuyor ve hepsi de çok tanıdık. Ben en çok 2. kısmı sevdim. Sadece derslerime odaklandığım bir zaman diliminde izlememe ve hayatımda aşkın 'a'sı olmamasına rağmen çok ağlattı beni. Geçmişin etkileri olsa gerek. Yani, ayrılık acısı içinde veya platonik durumda olan varsa krize girer büyük ihtimal. :s

Tryamor : 2

belgesele bende bayıldım. izlemiş birisini görmek çok sevindirdi beni. yorumunda çok güzel olmuş. banksy gerçektende müthiş bi adammış bide yüzünü görebilseydik:)
kayıp çocuklar şehrini sevdiysen aynı tatta bir animasyon olan Belle ville de randevuyuda tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…