- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.221
Ben de hep düşünürüm acaba bir insan beyninin yüzde yüzünü kullanabilse neler olur diye.
Bunu izlemek şart oldu yani. :))
Limitless.2011
Limitless (2011) - IMDb
Sürükleyici sıkılmadan izleyebileceğiniz film. Etkisini uzun süre devam ettirebilen kurgusu bana göre tekdüze olmayan güzel bir filmdi. Beyninizin tamamını kullanıp sahip olacağınız güçlü zekayla yaşamak istermisiniz.Ben isterdim :)
eylul.yn: 6
İndirebileceğimiz kadar film indirmek lazım , yoksa buralar boş kalır. 22 ağustosla birlikte internet sansürleri arasında torrent siteleri , paylaşım forumlarıda kapanacak maalesef.
guvastanema kapsama alanı dışında. 25 Mayıs son gün olduğu için sıfırlıyoruz sayıyı.
26 Mayıs - 25 Haziran arası olacak yeni liste. Ben ekleyeyim bari. :|
26 MAYIS 2011 - 25 HAZİRAN 2011
1.Dulcinea................................
2.Pinaranip................................
3.orchidea ...............................
4.prensesin.uykusuyum .............. 1
5.guvastanema ........................
6.atlantis ................................
7.Tryamor ...............................
8.Revolucion ............................
9.PrensesPeri ...........................
10.asmin .................................
11.Duygu.C ..............................
12.Nihil....................................
12.firfor .................................. 1
13.eylül.yn...............................
of kızlar şu irreversible'ı nasıl izliyosunuz? arkadaşlarımın (aralarında erkekler de var) bu filmi izlerken sinemayı terk ettiğini bilirim. filmin çok iyi olduğu, fakat o sahnenin çok kötü olduğuyla ilgli o kadar çok yorum aldım ki, bu filmi izlemeyi hiç düşünmedim o yüzden. ama şimdi siz patır patır izlemeye başlayınca bana da bi cesaret gelir gibi oldu. napsam yaa? ben biraz duygusalımçok etkileniyorum bööle filmlerden. "barda"yı da sırf bu yüzden izleyemiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?