- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.261
belgesele bende bayıldım. izlemiş birisini görmek çok sevindirdi beni. yorumunda çok güzel olmuş. banksy gerçektende müthiş bi adammış bide yüzünü görebilseydik:)
kayıp çocuklar şehrini sevdiysen aynı tatta bir animasyon olan Belle ville de randevuyuda tavsiye ederim.
tecavüz ve şiddet sahnelerinden okadar çok etkileniyorumki aylarca aklımdan çıkmıyor. uyuyamıyorum. dönüş yok filmini 3 kere izleme atağında bulundum üçündede 5 dk sonra kapattım. Barda ise hiç çekilmez bence. en son Dexter dizisinin son sezonunu izledim ve yeni yeni kendime geliyorum.
Cha No Aji
The Taste of Tea (2004) - IMDb
Bu filmde herkes manyak, kafalar oldukça güzel. :) Anne,baba,iki çocuk,büyükbaba ve amcadan oluşan (o amca ki yeryüzünün en cool amcası oluyor bkz.Tadanobu Asano) bir ailenin yaşamını izliyoruz. Film boyunca her bir karakterin özeline girip farklı hikayeler duyuyoruz. Harika görüntüler ve yer yer fantastik öğeler eşliğinde akıp gidiyor film. Çok eğlendim. Çok sakin bir film olup da 143 dakika sürmesine rağmen hiç sıkmadan izletiyor kendini. Özellikle de amcanın anlattığı hikayeye bayıldım. Başa alıp bir daha izledim. Nefis.
Tryamor:7
Heartbeats (2010) - IMDb
prensesin yorumuna kulak verip de izledim,ancak eklemeyi unutmuşum. cumartesi izlemiştim halbuki. sahne geçişleri ve müzikleri ile sevdim bu filmi. hatta o ağır çekim sahnelerde çalan müzik şu an kulaklarımdasonunda da bende days of summer etkisi yaptı.
Orchidea:6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?